Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 031
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Много положителна енергия и светлина за Павлик от Враца , за Веселина, Антоанета, Николай и Никол!  Two Hearts

# 61
  • Добрич
Енергия, светлина и изцеление за близките на Alex Mom от Враца - Павлик, Веселина, Антоанета, Николай и Никол.

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 09:14 от Вела

# 62
Енергия, светлина и изцеление за близките на Zara_29 от Враца - Павлик, Веселина, Антоанета, Николай и Никол.

И от мен  Simple Smile

# 63
ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ, ВЯРА И СИЛА за Павлик, Веселина, Антоанета, Николай и Никол!!!

# 64
  • София
ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ, ВЯРА И СИЛА за Павлик, Веселина, Антоанета, Николай и Никол!!!
И от мен, както и за алекс мам!

# 65
  • Universe

И от мен, както и за алекс мам!

# 66
Мили хора, племенникът ми е в кома от понеделник рано сутринта. Получил е инсулт на стволовия мозък, лекарите не дават никакви надежди, само подържат живота му с апаратура....Той се казва Георги и е от Пазарджик
Тъй като няма друг вариант, искам да се обърна за съдействие на енергийно ниво....
Моля помогнете...много искам да стане чудо и да се оправи детето ни....
Вярвам, че начин има!
Благодаря ви предварително.

# 67
За Георги от Пазарджик! Praynig Praynig Praynig

# 68
  • Universe
За Георги от Пазарджик Praynig Praynig Praynig

# 69
  • Добрич
За Георги от Пазарджик!

# 70
За Георги от Пазарджик.

Praynig  babydust7

# 71
За Георги от Пазарджик и за всички,които имат нужда от здраве,късмет и светлина. Praynig Praynig Praynig

# 72
За Георги от Пазарджик и за всички, които имат нужда - СИЛА, ВЯРА И КЪСМЕТ!!!  Praynig  Praynig  Praynig   

# 73
Нека всички най-добри сили са с Георги!  Praynig Praynig Praynig

# 74
За Георги от Пазарджик - любов и светлина!!!

Praynig Praynig Praynig

По-долу давам цитат от книгата на Нина Ничева "Подкрепа от небето", това са молитвени формули при кома и при инсулт. За да сте по-наясно какво и как да правите, ги преписвам дословно с нейните упътвания:

При кома
Тази молитвена формула помага при нещастни случаи, инциденти, болести, когато страданието или последицата няма кармичен характер. Дори и в такива случаи понякога душата прави избор и се връща в тялото. Най-близките и любими хора на човека изпаднал в кома, трябва с вяра и любов да се молят до главата му, като четливо и ясно изричат думите и същевременно го държат за ръката или го докосват по главата.
Когато душата се върне в тялото и човекът излезе от кома, винаги трябва да се благодари за подкрепата от небето и да се направи нещо добро за човек в беда, за храм или друга духовна кауза....
Молитвата може да се казва от близки, приятели и познати, от роднини, дори и да не се намират близо до пострадалия. ...Най-важното е лечебната формула да се чете непрекъснато първите седем дни....

Сияйни Отче,
Да бъде волята Ти, както и тази на душата на (името на човека, за когото се молим). Знам, че за мен и за (имената на близките хора) е трудно, тежко, немислимо да осъзнаем смисъла на това, което става. Трудно ми е да приема раздялата и ситуацията. затова моля - ако има време и може да се направи отсрочка, нека душата на (името на човека за когото се молим), се върне в тялото, ако то ще бъде здраво, жизнено и функционално.Това не е намеса в избора на душата на (името), това е човешка молба, молба на хората, които обичат (името) и не могат все още да се разделят с него/нея. Затова от сърце и душа отправяме молба ние ( изброяват се тези, които молят), нека Ти, Отче, насърчиш душата на (името) да вземе правилното и най-доброто решение за всички. Да бъде волята Ти.

Общи условия

Активация на акаунт