Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 654
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • WonderLand

Балсама с коприва на Лавена и този с невен на Арома  Peace това са продуктите от които съм най-доволна. Моята коса е доста суха в краищата и мазна в корените, а с тези продукти постигам баланс и мекота Heart Eyes

Можеш ли да ни покажеш снимки или линкове??

Не намерих снимка на другия балсам Hug

# 481
Здравейте момичета!Препоръчайте ми маска за коса , която да става за много изтощена коса да я прави мека и лесна за разресване,доста ми е по изгоряла и се нуждая от нещо по силно.В момента ползвам на Орзен но ми свършва,омекотява ми косата ,но трябва да я сменя,че от доста време я ползвам.Разгледах първата страничка и се спрях на :
реструкториращата маска на Био ойл и на Мил Мил - коя от двете е по силна?
Може и друга марка да ми препоръчате със същото действие.
Що се отнася за разресване (аз съм с къдрава със сухи краища коса), аз съм доволна от маските на Genera http://www.shopmania.bg/grizha-za-kosata/p-maska-za-kosa-genera-500ml-2173474

Също и от тази http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8- … %D1%82%D0%B0.html

# 482

Балсама с коприва на Лавена и този с невен на Арома  Peace това са продуктите от които съм най-доволна. Моята коса е доста суха в краищата и мазна в корените, а с тези продукти постигам баланс и мекота Heart Eyes

Можеш ли да ни покажеш снимки или линкове??

Не намерих снимка на другия балсам Hug

И аз съм с този, моята коса пък е склонна към омазняване - и пак ми се отразява супер !

# 483
  • Сливен
Ето това кремче за ръце си взех Simple Smile

ухае невероятно Heart Eyes

# 484
  • в провинцията

SilverDream, това ли имаш предвид?

# 485
Предполагам за този става въпрос

# 486
Благодаря ви, момичета Hug Май трябваше да поръчам от  http://www.obuvki-bg.com/kozmetika/biofresh.php , защото от сайта, който е дала sissi, покрай Биофреш забърсах и доста други неща.. Blush Laughing
Поемам цялата отговорност  Mr. Green
На кой адрес да ти изпратя сметката? Mr. Green Hug

# 487

На кой адрес да ти изпратя сметката? Mr. Green Hug

smile3555Да ми е за урок като толкова лесно си признавам вината  Mr. Green Hug

И аз да попитам....балсамче за устни?  Whistling Нещо хубаво и не много скъпо Flutter....и да е стикче, т.е. тип червило, че тези в кутийките малко не стават за по всяко време  Crazy

# 488
Изкарах миналата зима с без изобщо да ми се напукат устните, има съвсем лек цвят, а мирише страхотно  Heart Eyes сега го издирвам ще си го ползвам и тази зима  Heart Eyes

# 489
Изкарах миналата зима с без изобщо да ми се напукат устните, има съвсем лек цвят, а мирише страхотно  Heart Eyes сега го издирвам ще си го ползвам и тази зима  Heart Eyes

Подкрепям!!! Аз много мразя мазни неща на устните си, но това ми е слабост Simple Smile Малко е скъпичко, но си е НИВЕЯ Simple Smile

# 490
Благодаря, момичета   bouquet
Аз му се чудех преди няколко дни в Lilly и по принцип не съм голям фен на Nivea, но ще си го взема днес Whistling

# 491
Има различни аромати Simple Smile Мисля, че все нещо ще ти хареса Simple Smile

# 492
  • София
И аз гласувам с две ръце "ЗА" балсамите на Нивеа. От години само това ползвам ( имам хем малки, хем сухи устни и без нещо върху тях се губят). Парите си струват, защото стикът е голям, на мен ми стига за повече от година. А ако не искаш цвят- аз в момента съм с мляко и мед: http://www.shopmania.bg/grim-i-kostiumi/p-balsam-za-ustni-nivea- … honey-5ml-3311876

# 493
Аз пък предлагам на Алверде с невен(всъщност той е единствения им балсам за устни). Струва около 3 лева и за втори път си купувам. А по принцип едно, че никога не повтарям балсам и друго, че никога не го използвам докрай, все ги изхвърлям...Този няма цвят и мирис и не попива, като останалите балсами. Много ми легна на сърце  Laughing

# 494
Препоръчайте ми шампоан за мазни корени и сухи краища,че вече не знам какво да правя.косата ми също е много чуплива и гъста.
п.с. ползвали ли сте шампоана на пантен за чуплива и къдрева коса?

Общи условия

Активация на акаунт