Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 631
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Искам да похваля нещо, за което прочетох тук ако не се лъжа  Whistling
Сапунче против акне, взех си с Невен....за 0,55 лв.

Не съм имала акне никога, но често се появяват някоя и друга пъпчица, които не зная как да преборя. С това нещо си мия лицето сутрин вече месец и няма помен от дори и една пъпчица  Crazy
Благодаря ви, момичета!   bouquetСтрахотни сте! А аз отдавна не съм имала по-добро попадение  Mr. Green

# 571
  • София
За да не пускам нова тема искам да попитам тук - можете ли да ми кажете в София магазин за козметика и за гримове и прочие, от който пазарувате и да е на нормални цени. Благодаря.
и аз същото се канех да питам Simple Smile
а също и ако може да ми препоръчате серия за лице за 25+ (на 28 съм), че вече ми се появяват някои линии на челото, около устата, и големи сенки под очите  bouquet

досега рових из сайтовете на Рубела, Арома и Евелин, но много не се ориентирам към коя серия да се  насоча newsm78

# 572

Не съм имала акне никога, но често се появяват някоя и друга пъпчица, които не зная как да преборя. С това нещо си мия лицето сутрин вече месец и няма помен от дори и една пъпчица  Crazy
Благодаря ви, момичета!   bouquetСтрахотни сте! А аз отдавна не съм имала по-добро попадение  Mr. Green
И аз го търсих онзи ден в една аптека, но го нямаше Crossing Arms Ще разгледам из другите аптеки, или ако някой знае да го има в някой сайт да казва Mr. Green

# 573
За да не пускам нова тема искам да попитам тук - можете ли да ми кажете в София магазин за козметика и за гримове и прочие, от който пазарувате и да е на нормални цени. Благодаря.
а също и ако може да ми препоръчате серия за лице за 25+ (на 28 съм), че вече ми се появяват някои линии на челото, около устата, и големи сенки под очите  bouquet

досега рових из сайтовете на Рубела, Арома и Евелин, но много не се ориентирам към коя серия да се  насоча newsm78
Аз съм много доволна от Нивея софт, белите кутии. Страхотен е за моите ръце, с ужасно суха кожа - освен лицето и ръцете си мажа с него. Обаче последния път си купих крем Здраве - универсален, хидратиращ крем - това пише на него. Супер доволна съм от тоя крем, не помня колко струваше, но едва ли е бил повече от 3 лв. Аз по принцип ползвам български кремове и то от години. Преди много време четох интервю с една бг докторка, пластичен хирург във Франция. Та тя каза, че не ползва скъпа козметика, а като си дойде в България си купува българска, защото на скъпата и плащаш само името. Оттогава повече българска козметика ползвам. Като се има предвид, че съм на 46 години, мога да кажа, че бг козметиката е перфектна - нямам нито една бръчка по челото, около устата или около очите, което учудва всички козметички, при които съм ходила. Още не мога да се науча да им чета състава, крайно време е да започна.

# 574

Прави кожата ми мека и гладка. Не изсушава като Гарниер, но измива по-добре от 3в1 на Балеа.

# 575
  • В къЩи.

Утре си бях запланувала да го търся,но със смрадлика се хвалеше из форума.Дали има някаква разлика или е само аромата? newsm78

# 576
  • София
Записвам се с тази мултифункционална спирала all eyes on me (третата) http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala.html
Много съм доволна.

# 577
  • София
Magnolia благодаря за препоръката Hug
ще го пробвам този на нивеа Simple Smile
Нивеа не съм ползвала от ученическите години сигурно, когато кремчетата им нямаха UV фактор, сега не знам как са, ще проверя.
Крем здраве ми стои много мазен, него при обриви го ползвам иначе Peace
Абсолютно съм съгласна, че на скъпата козметика им плащаме най-вече името.

# 578
  • София

Че то в България е по - трудно да намериш магазин, в който да си купуваш козметика от висок клас.
И какво значи нормални цени?

# 579
И аз го търсих онзи ден в една аптека, но го нямаше Crossing Arms Ще разгледам из другите аптеки, или ако някой знае да го има в някой сайт да казва Mr. Green

Ааааа, дори и да го видя, няма да ти кажа  Crossing Arms Първата сметка ми опрости, ама не съм сигурна за втора  Joy Ако го видя някъде по сайтове, ще пиша  Mr. Green

Утре си бях запланувала да го търся,но със смрадлика се хвалеше из форума.Дали има някаква разлика или е само аромата? newsm78
Вярно, има го и със смрадлика, лилавее. Моят няма никакъв аромат, но се забелязват някакви "треви", предполагам невен и вероятно в другия ще има смрадлика  newsm78

Редактирам се,  тук ги има и двата  Flutter

# 580
  • София
Ваня, аз съм отскоро в София, знам само къде са моловете и Витошка.. Confused
Просто се чудя откъде пазарувате евтините неща, от които сте доволни и от които се похвалвате тук Peace

# 581
  • София
Ваня, аз съм отскоро в София, знам само къде са моловете и Витошка.. Confused
Просто се чудя откъде пазарувате евтините неща, от които сте доволни и от които се похвалвате тук Peace

Буквално отвсякъде.  Hug

# 582
  • София
Буквално отвсякъде.  Hug
Ваня  Hug

# 583
Ее,sissi, знаех си, че ти ще ми кажеш Mr. Green Простено ти е, за тебе винаги Hug Grinning

# 584
Magnoliq, поздравления за външния ти вид  bouquet. Имам въпрос- как нанасяте крем 'Здраве' и другите кремове с подобна консистенция на лицето? Колкото пъти съм се опитвала, ми то стои като бяла маска и не иска да попие. И какъв е после резултатът? Хидратирана кожа? Кожа без пъпчици и зачервявания? Спомням си едно интервю на Гергана Полежанова, беше споделила, че невероятно й действа крем Бочко със смрадлика, успокоява кожата след напрегнат снимачен ден. Аз снимачни дни нямам, но пробвах бочко и се изринах Cry
А иначе от нивея софт и аз съм доволна, но го ползвам за ръце. Peace

Общи условия

Активация на акаунт