Отговори
# 105

Лекарката ми се скара, че имаме по 7-8 хранения на ден. Каза, че трябва да са 5 максимум 6, нищо че е на кърма. Мамите с кърмени бебето на около 3 месеца, вие колко пъти храните? Да си сверя и аз часовника, понеже на мен 7-8 пъти не ми се струва много, тя до скоро ядеше по 10 пъти:)

princess SHENY, чудесно е, че се доверяваш на интуицията си, която ти подсказва, че 7-8 хранения на ден не са много за 3-месечно бебе. Счита се, че за изключително кърмени бебета и 20 хранения на денонощие не са много. При кърмачета, кърмени на поискване би било добре да се вслушваме в майчиния си инстинкт, защото всяка майка познава най-добре бебето си и неговия ритъм - разпознава кога е гладно, кога му се играе, или спи.
Бебетата се различни: едни могат да разреждат храненията, а други да сучат на по-кратки интервали от време и в по-малки количества, както и oposum4e е споменала. Инстинктите ни на майки ни подсказват как да реагираме в даден момент и кое е най-добро за нашето бебче. Не трябва да се забравя, че бебетата растат и понякога изживяват скокове в растежа, когато имат нужда да се хранят често, за да задоволят нарасналите си нужди от мляко. Бих искала да попитам ти разбра ли каква е причината, поради която педиатърката ви препоръчва кърмене само 5-6 пъти в денонощието?

Тони Hug благодаря ти. Според лекарката стомахът и имал нужда да си почива, за да смила храната по - ефективно. Когато се смесвали стара и нова храна се нарушавали чревната флора и phна червата.
Хоуп - стискам палци за баща ти, дано да открият по-бързо какъв е проблема и да се излекува, за да може още дълго да се радва на внука си  Praynig
Али е много кисела днес - реве и иска да я разхождам, ако седна - още по-зле става, а в леглото да я оставя абсурд. Тъпи ваксини #Cussing out

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 19:05 от princess SHENY

# 106
  • на североизток
Хоупче, прегръщам те! Дано да открият каква е болестта на баща ти и успешно да го лекуват!!! Praynig

Шени, дано Али се възстанови по-бързо от ваксините. Аз като е крива така Ния я гушкам и й давам да суче, за да се успокоява за ужасТ на вашата педиатърка Grinning

Хера, и аз съм ти фен - на снимките и на момчетата Sunglasses

# 107
Хоупче,как можа да го изречеш това,че аз ако влезна и ти не си писала,просто не мога да заспя вечер Wink Hug
Стискам палци за татко ти,надявам се да му поставят правилната диагноза и да предприемат адекватно лечение,защото те още от там ги бъркат нещата Twisted Evil
Уфф стана ми кофти сега за теб....Дано всичко е наред и човекът се радва още дълги години на прекрасния си внук Praynig

Зачеването:ПМЦ на РД-то ми-29.07 Mr. Green
Венцислав е морско бебе,заченат е някъде около 10-12 август на Свети Влас след цигари,водка и още нещо Mr. Green
На 29-ти август кака ви Луси след поредния алкохолен и цигарен делириум,направи теста и си потвърди усещането,че е бременна Laughing А бебето се получи след следното изказване:"Дай да пробваме дали ще стане",е,то взе че стана и то от първия път,защото ние преди това бяхме скарани,след това също и така до днес-все има за какво да се сдърпаме Mr. Green

Майче,изобщо не се шашкай толкова,всичко ще отмине,просто периода за всички ни май е доста труден Hug

# 108
Хоупи,стискам силно палци татко ти да се оправи  Praynig Praynig Praynig Дано тази диагноза е грешна и  отново да се отхвърли  Praynig Дано всичко му е наред  Praynig

# 109
Хоуп,стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Как така успокоявате тия бебета на гърда,мойто там се изнервя още повече,особенно като намалее струята.Как ще я успокоявам след ваксината в петък бедна ми е фантазията.
Давате ли превантивно Панадол след ваксината,преди да е вдигнало бебето температура,или все пак температурата е борбата на организма? newsm78

# 110
  • София
ДВ! Laughing Laughing
Галя: Честито дипломиране! newsm51 Да си жива и здрава,  да си практикуваш професията с кеф и да си докарваш страхотни доходи от нея! Peace
Хоупче: Praynig Praynig Господ да е с вас, да помогне баща ти да се оправи и да се радва на живота още дълго! Peace А теб те чета тук с огромен кеф, та да не вземеш да намалиш писането още от сега!  Heart Eyes
Ljufis: Хубав текст! Peace Hug
Шени: Вашата педи е от старата школа като нашата!  #Cussing outА за плача след ваксините- думи нямам!
За бебеправенията ни: Ми то, с тези  месеци на зачеване( юли, август, септември) май повечето сме заченали на морския браг! Peace Спомням си, че в деня на зачеването ММ ми каза, че  както съм почерняла и с прическа се влюбва отново в мен! Hug Много беше мил ! Laughing
Мая: Радко някой мъж разбира от раз женските неволи и то, защото го е научила пак жена- майка му! Mr. Green Иначе, след сериозно обучение  и малко женска хитрост- всички се научават да  помагат малко или много! Успех! Peace
П.с. Диетата действа и вече съм 2 кг. надолу и една идея по-секси!!! newsm62 newsm26

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:19 от jenajena

# 111
  • при палмите и алигаторите,FL
 newsm56 запис, защото съвсем ви изгубих,  
и се връщам да дочета, ама вие не спите, а пишете, пишете...

Така, за да не пускам нов пост, да си допиша тоя. ЕЛЛИ  bouquetза темата, много е хубава с тия кончета и майски бонбончета

Видях страхотни бебоци и каки и батковци, да са все така засмени всичките ни дечица Hug Hug

Хоуп, много стиснати палчета и от мен, дано се оправи бързо татко ти Praynig Hug
Марта, Ели, браво на вас за свалените килограми, завиждам ви на ината да се борите с тях, аз съм от мързеливите и се оправдавам с кърменето Blush
 Даная поздравления за магистърството  bouquet, да си намериш доходоносна работа За правописните грешки, аз съм от тия с многото грешки Blush, добре че има "проверка правопис", че иначе и аз не мога да си разбера какво съм писала.

За зачеването, идея си нямам кога е станало , последния цикъл ми беше на 28 юли, но беше втори цикъл за юли/първия беше на 01,07/, така че август като не се оциклих не се и замислих, но септември, вече беше въпросително.Беба не беше планирана , но и се зарадвахме, Соник я правихме близо 3 години и си мислех, че и с второто  ще е така.Положителния тест видях на 09.09, паметна дата Grinning

За помоща, ММ ми помага и то доста, вечер основно той готви , той е по спокойния от нас и много пъти като е нервна беба и аз не мога да се справя, той поема щафетата и някак си успява да я кротне.Отделно с каката се заиграва, по тоя повод, вчера в магазина една жена ми каза, "мислиш си че имаш две деца, но са три" , поводът беше таткото и каката се гонеха  и бутаха из магазина, той я пускаше с главата надолу в кошчетата  за боклук, пълна лудница 

Имам предложение за следващата тема да си направим колаж от снимки на нашите бебоци и Елли да го бодне най-отпред.Аз си признавам, че не знам как се прави и ако някой е наясно и има желанието и времето предполагам всички ще сме му благодарни Hug

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 22:05 от nandi

# 112
  • София
ДВ
Хоуп, стискам палци и се моля баща ти да се оправи и се радва дълги години на своя внук , пожелавам му да види и още внучета освен Филипчо  Praynig Peace
Мая  то повечето мъже са такива  Tired И моя все е недоволен. Все нещо не съм направила  #Cussing out
 jenajena да ти кажа с мъжа ми сме от 10 години и така и не го научих да ми помага. Грешката си е изцяло моя признава си  Rolling Eyes . За да направи нещо трябва да му кажа,не , всъщност да го помоля поне 3 пъти. От всичко най-много мразя да се моля за каквото и да е било и за това си се справям сама . Като ми писне много вдигам един хубав скандал и   ефекта е за максимум 2-3 дни. 
Даная честито дипломиране   bouquet
Марте браво за 2-та килограма , аз за сега съм -3кг. и 5 см. от талията. Сега изглеждам като в 4-ия месец , а не в 6-ия  Laughing
Аз не съм се похвалила, но си купих онзи ден масажор на Solac . Сега действам и с него освен диетата и упражненията .

# 113
ljufis Много мило и сладко  Hug

Принцеса Шени ами ние сме на 3 месеца Simple Smile) и днес бяхме на консултация и сме 1 килограм и 4 сантиметра пораснали ,много съм доволна от малкия. Та да ти кажа за храненията ...
Сутрин в 6:00 или 6:30  после през три часа до 9:00 най-късно и заспива и пак на сутринта в 6:00
Няколко пъти се е будил и в 7:00 .Няколко пъти даже не искаше да яде,между 9:00 и 10:00 от жегите.... Значи заключието е ,че яде около 6 ядения понякога 5 ,и е качил най-много до сега от предните месеци ,което е много добре.. Но да споделя , според мен предния месец ,коликите имаха намеса.Той ревеше ,пищеше абе понякога не искаше да яде,беше чудо Simple Smile Та мила ,ако малката иска да яде ,ще яде ,няма как да я спреш ... Просто аз държах ,да спре вечер да яде ,да може да му почива стомахчето...Това си е мое мнение .... И Въпреки голямата пауза ,детето си яде супер .. и яде не повече по 20 мин и то  в най-лошия случай ,ако го мързи... Доста бързо си гълта ,се едно слушаш голям човек как пие вода:)))

Хоупче, дано баща ти се оправи и всичко си дойде на мястото  Praynig Praynig Hug

Даная , честито дипломира....доста добре звъчи Инжинер:)))  Само искам да попитам каква специалност завърши и къде?

Мариета честит празник на теб и бебока,Живи и здрави   bouquet

Аз да се опрача.... тоя моя син писна ми от него.... тъкмо минаха колики,пъпки по лицето(които бяха ужасни ...) и хайде ново нещо .От днес сутринта сме с обрив .Беше по главата и после видях по цялото тяло .. особено на кръстчето...И добре ,че за мой късмет бяхме на консултация днес и сега го лекуваме..НЕ ни биха ваксините,каза докато не мине обрива.. Цялата му глава е червена ,направо е грозен пфффф  Sad Sad Sad Пръскам го с гингира и пие капки фенистил .Аптекаря ,каза че капките много ще помогнат ,а дано ,че не мога да го гледам така  Shocked Shocked

Иначе ,днес след консултацията ,като ме хвана музата за чистене... Елате ме вижте Simple Smile)
Банята я облизах направо ... кухнята ,ако бях като фурия .. По принцип съм си маниачка,че днес от доста време насам не ми се е чистило толкова... Някой ако иска още ме държи да се обажда:)
Ето какво забравих  newsm78 newsm78 Мая вземи му свии перките на твоя мъж... Аз на моя гледам да не му позволявам ,така да ме прави .Но понякога съм забелязала,че ме изкарва едва ли не некадърна.Кажи му си гледа работата и ,че от утре нищо няма да правиш, и той да сготви ,той да изпере,ти само ще стоиш .Е да видим тогава ,какво ще каже ,много знаят тия мъже бе ей , да мие  на лице да види той ,как ги подреждам аз .А шамари де.!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да отива да намери друга ,която ще го търпи .Аз на моя ей тъй му говоря понякога.Викам ,викам и ми минава и после ,като се осети ама аз много те обичам ... Те понякога ни имат за даденост,еи това им е проблема.Да ама НЕ   Hug Hug Гледай на тебе да ти е добре Simple Smile Peace Peace

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:56 от Tanpaxo

# 114
Ето и това забравих.Какво мислите за турските филми ,че гледам пуснаха нов
Че викам да го обсъдим Simple Smile))

# 115
ljufis, nellyl, jenajena, danaq_lv , elfi4ka, Lussy, zazka, princess SHENY, Tanpaxo  Hug Hug Hug Блафодаря ви, момичета! Вярвам в силата на позитивната енергия!  Hug Hug Hug

# 116
Добър вечер от нас   bouquet  
Шени, ние се храним по сто пъти на ден  Mr. Green За ужас и на нашата педиатърка, която като видя, че е станала 6 кила и с ужас в очите ме попита:"Вие по колко пъти се храните? Сигурно по 8?"Спестих й истината, че са много повече  Mr. Green
Буба, за матрака на магнифлекс казвам същото като Шени  Peace Много съм доволна  Peace
Хоуп, разбирам те напълно  Hug Моят татко се бори с подобни проблеми вече доста време и от няколко месеца има голямо подобрение. Дано и при твоя всичко да се оправи възможно най-скоро  Hug Praynig
Даная, честито дипломиране  Hug
Ljufis, много ми хареса текста  Peace
За мъжете и майките им сте много прави  Laughing На ММ майка му цял живот му е слугувала, едва ли не за него е живяла и той така си е свикнал  Tired За мое голямо учудване обаче много се старае да ми помага и в повечето случаи успява  Mr. Green
При нас бебеправенето се е получило към 22-23 август/имам късна овулация, не я следя, новинаги ме наболява и я усещам/, около 3 седмици след като се запознахме с ММ и първия път, в който решихме, че искаме да си направим бебе  Mr. Green  
ето я и нашата красавица  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 21:48 от *polita*

# 117
Polita....леле какво бяло нежно пухченце си имаш  Heart Eyes Къде го кри досега  Grinning

# 118
Запис.. докато не е свършила темата. Бяхме малко на релакс, добре ми се отрази Simple Smile
Тони ст, получих многократните, ползвах само два преди да заминем и реших да си оползотворя първо еднократните, че купих огромен пакет скоро. Може би утре пак ще ги подпукам тези за проба.. но като цяло много добре ми се видяха. Последно - не са AIO, но пък имат предимство - съхнат по-бързо. Сега ще ровя за още варианти Simple Smile

# 119
  • при палмите и алигаторите,FL
 Е не е честно, писах, писах, писах и ми се бъгна нещо и сега пак,ама тоя път накратко

Елли, благодаря за темата  bouquet

Видях много красиви и нежни бебоци, а също така и много усмихнати каки и батковци Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Хоупче, дано се оправи татко ти  Hug Praynig Praynig

Даная, честито дипломиране  bouquet, дано си намериш хубав работа по специалноста

За правописните грешки, аз съм от тия с многото, ама добре ч еима проверка на правописа та замазвам положението Blush

За помоща, без помоща на ММ Heart Eyes, да см се метнала в океана/няма гора наблизо, иначе там щях да забегна/, и малката успокоява, и готви и с каката си играе , пу-пу да не му е уроки Mr. Green

За бебеправенето и идея си нямам кога е станало, но пол. тест беше на 09.09

Имам предложение, ако някой има време и желание да направи колаж от всичките ни красиви майско-априлски-юнски бебоци и Нелли да го бодне отпред в следващата тема

Общи условия

Активация на акаунт