Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 843
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Добър ден и от мен нищо че изстина ще изпия едно кафенце с вас.Защо ли и аз си мисля ,че сватба няма да има поне за сега .Туба е единсвено дете в семейството и не ми се вярва да прескочи всички традиции свързани с женитбата ,освен ако наистина е бременна и времето я притиска newsm78

# 601

В очакване на новата си роля  Hug

# 602

Надявам се да е хубав следващият му проект, защото нищо не остана за гледане  Hug Hug

А за евентуалната сватба на Туба нито съм поканена, нито съм информирана, така че ще се въздържам от коментари  Hug

# 603

Харесвам го като актьор, а като човек не го познавам и считам, че в интервютата си не  е искрен докрай, за да мога да го опозная  Hug

# 604
  • Пловдив
По един сок за ободряване

# 605

Данче, благодаря за напитките, Мурат също си е взел  Hug

# 606
  • Пловдив
Кате той винаги е казвал ,че не иска пресата да се рови в личния му живот и може би затова е така

# 607
# 608
  • Пловдив
Според мен на него му трябва нещо по сериозно от натурален сок ,че белким се осъзнае и се вземе в ръце Laughing

# 609
Кате той винаги е казвал ,че не иска пресата да се рови в личния му живот и може би затова е така

Считам, че е абсолютно прав  Peace Също и много пъти е казвал, че не всичко, което се пише за него е вярно  Peace Ровенето в личния живот дори и на обикновения човек не е приятно  Hug

# 610
Според мен на него му трябва нещо по сериозно от натурален сок ,че белким се осъзнае и се вземе в ръце Laughing

В едно интервю беше казал, че не пие  newsm78 newsm78 Може и така да е  Laughing Laughing

# 611
  • Пловдив
Да вярно е но понякога на човек му е нужно нещо по силно за да го разтърси и да направи някои по смели неща Rolling Eyes

# 612

Считам, че повече трябва да ни интересува професионалното му израстване и ролите му, отколкото личния живот и да коментираме неща, за които нищо не знаем  Hug

# 613
Цитат
Елма, това беше много грубо! На това аз викам размахване на пръст и вътрешна цензура   
Всички тук сме с равни права, дори и ти "истинската столичанка" /по твоето определение/    и всеки, дори и от провинцията може да коментира и обсъжда постовете на другите  Освен това да пишеш от името на другите е доста неуместно   

Фенче, аз се нуждая от твоята осведоменост и коментари - на моите постове можеш да отговаряш както и всички останали

Ти наистина си се назначила за адвокат на всички!  Честито  smile3501  Ако не си забелязала се обръщам към фан не към теб, за да се намесваш!

Вече като "истинската столичанка" както ти казваш / между другото явно от мръсния въздух в София  ooooh! вече и не помня тук някога да се е коментирало местоживеенето  newsm78.......но явно за теб това е проблем/.........за мен лично селянията не е свързана с местрождението или местживеенето, а с начина на мислене  Wink........

Недей ако обичаш да създаваш измислени интриги и на тема местоживеене, смешно е Hug
Разбирам че, определени хора търсите провокации с мен непракъснато, но ...........нито филма нито Туба и Мурат заслужават в темата да се дискутира непрекъснато пишещия, е не написаното от него.......Разбираш нали??????

# 614
  • Пловдив
Лирио ,Свет ,Вич времето е хладно ще настинете на балкона...... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт