Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Една любимка:

Страшно трудно е да се намерят готини нейни фотосесии, как може такава красавица да е снимана толкова рядко newsm78?

# 496
О, да, много е сладка.  Grinning

# 497
И аз много я харесвам

# 498
Снощи обсъдихме оригиналните SATC, чакайте сега да ви дрънна с новия каст hahaha

Отляво надясно- Миранда, Саманта, Шарлот, Кари Rolling Eyes. Окепазиха и тази история, да ги ... и холивудците #Cussing out

# 499
К'ви пък са тея? Stop

Как може да сравняваш Анджелина с тая кифла Камерън /ако правилно съм я разпознала/ - ужасна е втората? Mr. Green

# 500
Камерън е свежа за годините си, Анджелина е вече баба. Не исках да слагам снимките тук, но ти ме предизвика Joy

Ако преди я намирах некрасива (виж, колко съм любезна Mr. Green), сега ми докарва на баба Яга Rolling Eyes.

# 501
Доста е отслабнала, но пък за 36-годишна ми харесва как е. Heart Eyes

Камерън пък е такова недоразумение с черна коса, че не искам да си представям. Mr. Green

А когато Камерън роди 3 деца, ще я видим как изглежда. Grinning

# 502
  • София
Снощи обсъдихме оригиналните SATC, чакайте сега да ви дрънна с новия каст hahaha

Отляво надясно- Миранда, Саманта, Шарлот, Кари Rolling Eyes. Окепазиха и тази история, да ги ... и холивудците #Cussing out

ъъъъ това сериозно ли???

# 503
Сериозно, и още как, официален каст Rolling Eyes

Бейби, ето ти една жена на близо 60

Да чуя пак колко добре е Анджелина за 36 Wink.

# 504
  • София
ужас, това направо си е подигравка с фолма и феновете.

# 505
Щяло да е нещо като предистория, как четирите кокони се запознават в ретро Ню Йорк Mr. Green

# 506
  • София
 Crazy Селена Гомез младата Шарлот...как така Шарлот е била латино на младини Simple Smile baby_neutral

# 507
Ъъъм, Джо, казах, че в лице ми харесва на 36, в тялото наистина е измършавяла. Не знам дали си е правила коренции, но другата дама от снимката със сигурност е /как се казваше бе, избяга ми името? Laughing/ . Mr. Green

Crazy Селена Гомез младата Шарлот...как така Шарлот е била латино на младини Simple Smile baby_neutral
hahaha

Всъщност наистина не са давали как са се запознали и ми е било някак странно, все едно винаги са се познавали. Май имаше нещо във втория филм...

# 508
  • гр.София-Красна поляна

Shocked Аз съм безспийчлес,майна.
Развалят хубавия сериал,баси.  Crossing Arms

# 509
Бейби, Анджелина има безкрайно много корекции, и нос, и уста, и бръчки са оправяни, но пак изглежда изхабена и стара. При Кристи Бринкли скалпелът също е играл много, но пък резултатите са несравнимо по-добри. Малко са актрисите в Холивуд без корекции, но резултатите рядко са еднакви hahaha

Общи условия

Активация на акаунт