Не знам защо така се получи, вратите уж не би трябвало да се затворят, когато между двете крила минава някой. 

е да де ама как ще може да сяда ако не го слагам
А моята приятелка ми каза, когато е по гръб и сам се хване за пръстите ти и се набере на ръце за да се изправи, значи е готов да сяда
но не мисля че е готов да сяда
Я кажете мами с момчета как сте процедирали
Направо 

след 38 дни пауза. Не знам откъде тази кърма, ама една трета от млякото не си изпи после, значи е имало. Абе браво и на момченцето, че не забравило как да суче. Ама това е от Др. Браунс шишетата - казах ви аз, че са много добри. Оттогава го слагах няколко пъти днес на гърда. Ако не е било просто инцидентно, може би ще се пробам да върнем нещичко. 

за диета
че не се отказа,не опита да дохранваш и виж резултатите

Много ми е трудно това захранване. И друго което ми направи впечатление - педеатъра каза да давам пюре след млякото при захранването- аз не го послушах защото мисля, че съвсем няма да яде ако не е много гладен. Може би това се прави, за да не му се раздразни коремчето 

до толкова категорично, че сега си седи оголена, като обрязан) на между 2 и 3г. Сега на Никола е толкова затворена, че ако не види човек как пишка, даже дупчицата няма да види. Педиатърката ужким и тя е против заголването, но за всеки случай ни праща на хирург, защото й се видя въз затворена работата. Като чуя какво ще каже хирурга, ще го мисля дали и какво да се прави. 

Дара се будеше точно през толкова време!
И в 0500 часа вече окончателно се ококори и добре че баща й я взе, за да мога аз да подремна малко.....Направо не знам какво се случва! 
Препоръчани теми