), ама и бебока знае какво да лапне
не знам в колко часа се събуди
то е едно въртене, едно плюене на биберона и след това рев за него и аз ......
когато е по среднощ. Надявам се да започнат да се урегулират нещата и да започнат повечко да спят
Аз обаче въпреки по тежките първоначални периоди си искам по будни да са моите деца
а бе явно съм си мазохист
За Виктор благодаря и аз много си го харесвам
Но си права не прилича на баща си
А защо я носиш малката
сложи я полулегнала и и дай нещо в ръцете да държи или друг прибор с който да си играе.
Така няма да е нужно да се залъгвате
вече не мога да взема нищо ако той ми ме е в ръцете и той да не посегне
Онзи ден за малко да изсипя кафето си
от пазене. Но тъпо и упорито си мисля след 6-тия да захранвам.
Аз съм си я проектирала и избирала, е няма да ти казвам колко време се рових в нета
А както писах по рано не се тормозете за това какво и колко яде. Спокойно всичко ще прояде
Колкото по спокойни сте, толкова по лесно ще върви. Няма злояди деца има изнервени и притеснени родители.
А децата много бързо се научават да манипулират и вече на 3-4г. са направо факири в това
Както и на всички останали
))) Кой знае какво ще е като почнат да излизат зъбките
Питам, защото и Ева посяга към абсолютно всичко, което може да докопа и го пъха веднага в устата, ама това не е ли начин да упознаят света?Сигурно и кебапче да и предложа ще го мушне в устата си.
не само да цокне и да спре, а си изяжда всичко лакомника
А защо са ви снимали с ренген
а не са ви гледали на ехограф
Аз от няколко дни не му давам да заспи около 8, както обикновено правеше, и отново започна да се буди само по 2 пъти. За сметка на това увеличава съня през деня като спи по 2-3-4 часа проплаквайки само, за да му дам да яде и продължава да спи

Нямало капки за очи или през устата, само мускулни инжекции, но за по-добро решение ни изпрати на очен, която пък май изобщо не обърна внимание на изследването, ами ми каза да правя масаж и да давам Тобрекс
Та сега си купих пипетка, за да му слагам кърма, а ако не даде резултат до седмица-две, ще пращам майка за второ мнение при една друга очна лекарка у наше село.
Да кажа за мамите, които се интересуват, че ще има още лекции и ще ги качват пак на тази страничка 

Сега е толкова лесно-гърдата ми е универсално успокоително средство-за глад, за умора, за болка, за страх, за приспиване, за наяждане
За себе си не съм решила колко време ще кърмя, но може би годинка и нещо... знам ли?!
Скоро няма да можеш да я храниш така
ще се водя по него да видя как ще е. Той не ми е толкова пристрастен към цицата 
Нашия сладур го слагаме някъде към 21:30ч да спи. Ако не го сложа тогава става много крив и ми плаче даже в ръцете, за това гледам да съм го паркирала по това време.
И аз си готвя и ми е кеф вече съм си направила доста неща
Този път обаче бях наслагала възглавници и завивки от всички страни. Ниско е и не го боли, но се стряска, още повече че пада в просъница.

Препоръчани теми