Голям любител им е. Лошото е, че ги къса със зъбите.
и добре, че не го направих, че трябваше да пропусна още кърмения, а днес пропуснах вече 2. НО най-важното е, че вечерта Дали сука и продължаваме да се кърмим, въпреки цялата драма, която изживях.
Разделила си се с един мъдрец, и си се калила в битка, като си станала още по-мъдра 

Бъди здрава,обичана и щастлива!Весел празник!

и добре, че не го направих, че трябваше да пропусна още кърмения, а днес пропуснах вече 2. НО най-важното е, че вечерта Дали сука и продължаваме да се кърмим, въпреки цялата драма, която изживях. 

Опитвам се да и направя клипче,но всеки път като види апарата и се втренчва в него и не помръдва....
определено съм много по-добре от някои мами... Ванеса не може да спи на ръце...държа ли я и ако и се спи започа да се пъчи,мрънка и плаче...иска да си я сложа на леглото...като я сложа и заспива...иначе ако не и се спи толкова се люляме...

Много бавно успява да събере 100-тина мл.
Ще съм ви много благодарна,ако може да ми дадете някакви съвети
Милата има такова желание да си храни детенцето с кърма,но наистина не знам докога ще издържи по този начин.
И при мен се получи така, като ми дойде.
Виждам че си от София, на ул. Поп Богомил, между Веслец и Мария Луиза има една билкова аптека. От там си взех лактогония чай и съм много доволна
Другото е много течности, масаж и компресия
много ми е лесно така с кърменето.
защо не ги направиш 5 и така ще даваш по малко АМ, но по често и ще можеш да дадеш повечко без да натоварваш коремчето. Поне аз така бих направила
За фризера: студени трябва да са
И да сваряваш и пасираш и в бурканчета/ тези от пюретата/, но тогава не е необходимо да ги замразяваш. А само да ги кипнеш и това е
Щях да пиша още, но видях че бедствие ти е обяснила.
И аз така правя, на парченца и във торбички.
Започва се след 6м. и в началото му се предлагат храни които може да държи в юмруче т.е. резени които да осмуква. Не му се дава пасирана храна. Така постепенно се въвеждат различни зеленчуци, като на 8-10м. вече може да му се дава храната на парченца, тъй като то може да си служи вече по добре с ръчичките. Притеснението в случая за повечето майки е дали няма да се задави.
Оказва се че дори и да се случи няма опасност, и те много бързо усвояват как точно да се хранят без да се давят
Това е много обобщено, но в общи линии е това.
заради това че детето в началото си играе с храната и може да се маже и хвърля. Да го имате в предвид да го оставяте на прилично разстояние от "скъпия китайски порцелан"
Всичко най-хубаво ти желая и весел празник!
Наистина доста лъвици сме се събрали Препоръчани теми