Най-много се тревожа за кърмата ми, че никак не е така, както беше. Заради него страда и детенцето ми
Именно и заради това днес захраних Вики с морковено пюре, но такива физиономии на отвращение правеше и всичко изкара навън с бръмчене. Как ще свикне да яде незнам. С картоф го бях пробвала миналата седмица и същата история беше 

То е ясно, че няма да стъпим повече там.

Вече съм на ръба на нервна криза. От месец почна да се събужда нощем да яде, ама маймуната си и играе и ..... Реших че ще почвам при това положения пюренца ( не сме много напреднали в тая сфера). Та може и заради тях да е така, ама е голяма бесотия. Докато спи постоянно се обръща от гръб по корем и почва да хленчи, защото не и е удобно. На нощ ми се налага да ставам по 100 пъти да я обръщам, А като я обърна пак мрънка. Не иска по гръб и това е , все едно на игли я слаагам. За това реших да давам и Дормикинд , но смело мога да заявя, че от цяла седмица даване не виждам да са се подобрили нещата , да не кажа, че стават все по - зле ( не от хапчетата разбира се, а от бесотията която си отглеждам
)
, но се чудех защо не му даваш пюренцето натюр или с бульон или водичка, ако ти идва гъстичко. С баткото не съм давала АМ. Изяждаше си кашата или пюрето с бульон или вода и после на гърдата си пиеше мляко.
Това на шега. Иначе предлагай водичка, постепенно като му дойде моментът да си пийва повечко, само ще си покаже детето. Нека има кърма, пък водата ще я пропие.
Също, ако се върти като пумпалче е възможно да изразходва много енергия и затова да не наддава. И накрая, всяко бебе е различно. Моят е като 9-месечен. 9 кг, пълзи, но не много умело, набира се да става, като го сложа седи, но аз го бутам бързо обратно. Чак се плаша какъв гигант си отглеждам. Все пак сме само на 4 месеца и половина. Твоята госпожица пък е по-фина. В Америка изобщо не сравняват бебетата със средни стойности. Правят им едни криви на растежа и следят горе-долу да е равномерен. Вярвам, че щом сте на поискване, всичко ще е наред.
...веднага взимам малката и изчезвам,та да осъзнае моя мъж какво е да е без нас....че чак тогава бих му простила....Дано не се стигне до там,но пък винаги съм казвала,че случи ли се нещо подобно по-добре е да не разбирам....Колкото съм "търпелива" с тази "ДАМА" незнам какво би се случило,не защото е спала с мъжа ми,а защото се е осмелила да ми пише...малко или много се подиграваа това просто би ме вбесило...
Всичко ще се оправи...едва ли твоя мъж би допуснал да ви загуби!
,за което
,не всеки ще има смелоста да го направи

от няколко дни имам нещо като мехурчест обрив и днес баба ме наплаши да не било именно Зостер(тя е мед.сестра..т.е. беше преди да се пенсионира) та отидох при една позната лекарка,че нали е събота и ЖП-то не работи....та това се оказа...ще се мажа с едно мазило и ще пия Изопринозин 
Как е надигнал дупенце само 
Стискайте палци да си остане така без да го тъпча детето с тия гадости.
Заспа снощи към 9:30 в нашето легло,баща й беше много уморен и легна с нея,отивам аз към 11 да си лягам и я намирам перпендикулярно на баща й
Обърнах я и точно след 1 час тя пак ме подритваше и застана перпендикулярно на нас (Тримата направихме буквата Н
)
Надявам се никога да не ми се налага да правя такъв избор и все пак те подкрепям за това което си избрала.

леле така ли трябва да е ? Аз като приключих захранването с морков, пробвах други неща. Общо взета 2 - 3 дни сме на 1, после на друго. Като имайте предвид, под друго имам предвид плод, зеленчук, зависи какво ми се ще да и дам да опита.
Имаме повече разноцветни дрешки и светло червен анцунг за студените дни. Не се ограничавам в цветовете, само розово не сме слагали 

Може на тази дама така да и се иска, но да не е вярно ...