ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 858
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
....така е "С деца на море"..  Mr. Green

Важи с пълна сила и за планината, нали? Twisted Evil

# 121
....така е "С деца на море"..  Mr. Green

Важи с пълна сила и за планината, нали? Twisted Evil
Естествено, където и да си.  Twisted Evil Само че в момента нямам друг избор. Живот  здраве догодина.  Whistling

# 122
Искаш да кажеш догодина да ходите някъде без децата ли? Thinking
Като бяхме млади, а детето беше на годинка и половина, не я взехме с нас на море. Е трябва да ти кажа, че умряхме от скука. ooooh! Сега дребният съжалявах, че го взех, но още повече щях да съжалявам ако не го бяхме взели. Rolling Eyes

# 123
Ох, ами може и да си права, ама сега ми се иска да отидем някъде само двамата. Не помня от кога не ми се е случвало.  Tired Сега свеки като ги гледат , и дойде ли събота и неделя гледат да се измъкнат някъде и ние навсякъде с децата.  Mr. Green
Абе да сме живи и здрави, пък като дойде ще го мислим.   Crazy

# 124
Да, това е важното, живи и здрави да си гледаме децата. Hug

Мачове, репортажи май свършиха, моят още го няма. smile3516
Отивам да лягам. Лека нощ от мен! Hug

# 125
Лека, Пол.  Hug
И моят се прибра най после. Утре ще е тежък ден, а милото има и рожден ден.  Rolling Eyes Даже след няколко минутки.  Laughing

# 126
Добро утро! Hug

Кам, да ти е живо и здраво голямото Лъвче!  bouquet
Заради дядото ли ще бъде тежък деня? Rolling Eyes

Аз се надигнах рано-рано и въобще не знам какви ще ги зачеша днес. Една супа мисля да направя, та да има нещо за ядене като се върнат децата и после.....басейн евентуално. newsm78 Ако има с кой. Whistling

Хубав слънчев ден на всички! Hug

# 127
Камче, живо, здраво най-голямото ти момче.  Hug
Добре дошла от почивката. Спа ли спокойно?

Аз нещо не спах хич добре. Излизах вчера с една приятелка и се прибрах около 1:00ч. Цяла нощ бях в онова състояние - "спиш и си буден".....

Чеб, кожен диван ли си решила да слагаш в хола? Според мен не е практично, а и си представи как щИ залепне на потното дупе през лятото......, а зимата - студ! Е, разбира се не е нужно да ме случаш, ама......аз да си кажа  Wink

Пол, не издържа без деца  hahaha Дребосъчко на ДГ ли ще го пращаш? Взимаи Д и бегом към басейна.

Ухаааааа много сме наборки бре?  Heart Eyes

Аз пък ставам, че ще ходя на курс  Whistling

# 128
  • София
Добро утро!
Ками, честит празник на големия лъв. Да е жив и здрав, желая му късмет и успехи   bouquet.

Аз нали съм ви казвала, че заведохме М. на море, когато беше на 5 годинки  Blush. Преди това нашите го водеха, а ние с Б. си ходехме отделно  Embarassed  ooooh!.

# 129

Здраствуйте ребята  Mr. Green Да почерпя за майка Wink Че нал и тя лъвица  Laughing Да ми е жива и здрава и по-малко да ме ядосва  Mr. Green

Джулс, ако не успея да се включа по-късно: лек път и много успехи в зелените тучни поля

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 11:48 от wee.jess

# 130
Честито на днешните рожденици - голямото момче на Камчето и на ВийчО майка й.
Да са ви живи и здрави!
   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 13:34 от Джуличка

# 131
 ooooh! Знаех си, че забравих нещо!

Ками, да ти е жив и здрав юнака лъвски!  Hug  bouquet

# 132
Eeee, благодаря ви момичета.  Hug Hug Hug
Дес, да ти е жива и здрава мама и по малко да те Идосва.  Mr. Green

# 133
Вий, пожелавам на мама ти от сега нататък само да се обичате и уважавате  Hug

Джу, кви ги вършиш? Ще се виждаш ли е Тедко?

Ходих на език , върнах се гроги и мъчих да спА, да ама нъцки  Crossing Arms Некой прави ремонт и кърти яко  Crossing Arms Дремнах на две на три и до сега учих, че утре сабалем съм пак на език - чужд  Mr. Green

Напоследък съм голяма фенка на газираната вода+лимон+лед. Направила съм си една голема бирена халба с таквоз и малко да се ободря, че ми е мн заспало.

Вие кви ги вършите?

# 134
  • София
Джесbouquet  за мам(к)а ти  Mr. Green! Да е жива и здрава.
Рейчо, как е курса? Ти от кое ниво почваш?
Аз пържа тука едни тиквички  Crazy. Чакайте да ви поФаля оня прословут хладилник, дето го купихме без нужда  hahaha. Тия тиквички ми стоят в него от 13-ти юли (помня, щото тогава свеки ми ги донесе) и не се бяха развалили! В стария не ми се е случвало таквоз нещо. Много по-бързо ми се разваляха плодовете и зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт