ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 862
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
И все пак, добро утро!  Hug
Започнете деня си с топло кафе и усмивка!  Hug Heart Eyes
Обичам ви!
 Hug

Ч.Р.Д. на Стефчето!
Желая й здраве, щастие, Любов и много късмет!
Нека всичите й мечти се превърнат в реалност!
 Hug

# 151
Добро утро! Hug

Най-напред да поздравя рожденичката и се надявам да дойде тук  /а не във фейса Mr. Green/ да си види честитките.

Стеф, Честит Рожден ден, мила! Пожелавам ти много здраве, любов, късмет, пари, и 2-3 бебета примерно! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Джулке, напъна ме на смях от сабалЯм. Joy Ти за горивото нЕма се тревожиш. Ще има да тръгнеш, да кацнеш, че и да се върнеш ако е нужно, споко. Wink Ти отивай, работИ, изкарай една камара пари, а ние сме тук, и ще те чакаме да се връщаш отвреме-навреме и да ни водиш на кръчма. Става ли? Hug

При нас времето е мрачно, ръми дъжд, гнусна работа. Sick

# 152
Добро утро!

Стеф, честит рожден ден! Аз ще ти пожелая здраве, по-голяма заплата, по-спокойна работна среда.

Джулс, надявам се, че ще имаш възможност да се включваш, защото ще ми липсваш и чувството ти за хумор ще ми липсва.

Ще правя палачинки - отново  Mr. Green После трябва и домашен пастет да направя, отвориха магазин тук в квартала на фирмата, от която купуваме пилешките продукти и съм много щастлива, че няма да ходя на м**ната си.

При нас валя с нощи сега пече слънце, дано остане такова времето, че имам пране да съхне, а и искам да излезем на разходка, докато майстора е вкъщи, че голям прахоляк се вдига.

Пожелавам ви приятен уикенд.

# 153
Джулке, напъна ме на смях от сабалЯм. Joy Ти за горивото нЕма се тревожиш. Ще има да тръгнеш, да кацнеш, че и да се върнеш ако е нужно, споко. Wink Ти отивай, работИ, изкарай една камара пари, а ние сме тук, и ще те чакаме да се връщаш отвреме-навреме и да ни водиш на кръчма. Става ли? Hug

Ейй, Полче, за кръчмата едвам ме нави, 'начи!   Mr. Green Laughing Hug

Хаясче, ще се включвам и още как.   Peace
Хич не си и помисляйте, че сте се отървали така лесно от мен.
  Mr. Green Hug

# 154
Джулке, мЪ ни сЪм сЪ и съмнявала значи. hahaha
СтегнА ли всичкият багаж? За тебе място остана ли? Mr. Green

Джуджи, да се примоля за малко слънчице? Flutter

# 155

А, то аз както съм отслабнала кат солета, мога и в страничния джоб на куфара да се мушна.   hahaha

# 156

А, то аз както съм отслабнала кат солета, мога и в страничния джоб на куфара да се мушна.   hahaha

Че ти пък в такъв случай що се охарчи за билет, моме убаво? Joy Направо като част от куфара можеха да те таксуват. Crazy

# 157
Че ти пък в такъв случай що се охарчи за билет, моме убаво? Joy Направо като част от куфара можеха да те таксуват. Crazy

Че от къде толкоз акъл?  Whistling Joy

# 158
Че от къде толкоз акъл?  Whistling Joy

Ееееее, и таз добра. Crazy М'чи питай бре, питай. Joy Нали знаеш, че тука акъли обичаме да даваме. hahaha

# 159
Аз друго се чудя - дъл да не си взема пАлто и ушанка.  cold hahaha
Дъблин ще ме посрещне с... 14 градуса.
  Shocked

# 160
Аз друго се чудя - дъл да не си взема пАлто и ушанка.  cold hahaha
Дъблин ще ме посрещне с... 14 градуса.
  Shocked

Направо с тебе в друг куфар. newsm78 Twisted Evil

# 161
Не знам, ама в тия жеги тук sweating нали знаете, че умирам.  ooooh!
Дано там да ми е добре, най- сетне хладинка!
  Flutter

# 162
  • София
Добро утро!
Стефи, ЧРД, момиче хубаво, жива и здрава бъди! Пожелавам ти да намериш малко време и да минеш да ни почерпиш и да напишеш нещо философско, щото ми липсваш много тук  Laughing  Hug!

Имаме си нова лъвка - добре дошла при нас!

Джулс, забравих кога ти е полета, но ти желая леко и безаварийно пътуване  Wink  Hug.

# 163
Джулс, забравих кога ти е полета, но ти желая леко и безаварийно пътуване  Wink  Hug.

В 14.15ч., бре.

# 164
Джулс, трябваше да се разберете с Джес, тя като тръгне да те мушне в куфара.

Пол, пращам ти слънчице

Общи условия

Активация на акаунт