ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 761
  • 764
  •   1
Отговори
# 675

Камче, къв бос  Twisted Evil, ти на диета ли си още? Я - не  Mr. Green, ама тя свърши де  Whistling

Еее, ти пА сЯ. Диета към края на септември.  Whistling

# 676
Вени, ти Паоло Джордано чела ли си? Написал е "Самотата на простите числа". Младеж е - 82 набор. Мн е известен , но не съм чела нищо негово.

ААААААААА добре, Камче, аз само питам  Flutter

Иначе два последователни дни бяхме на плажа. Карах ги до Св. Константин и Елена, харесвам там плажа, защото е мн плитко.
Днес децата със свекър ми и свекърва ми бяха в Шумен, Мадарският конник и Преслав.
Сестра ми беше с една приятела по центъра, а аз бях няколко часа сама у дома. Ех, супер беше  Mr. Green Пазарувах, чистих, готвих, прах.....ама си бях сама  Heart Eyes
Утре до обяд съм на курс и смятам следобяд ще ги водя на МОЛ ден. Племеницата ми нали е тийн и е луда по магазини от сорта на Теранова и т.н.

# 677
Ааа сега се сетих, Реа ще ти ставам съуеничка. Записвам се на курс по немски.  Mr. Green

# 678
Ааа сега се сетих, Реа ще ти ставам съуеничка. Записвам се на курс по немски.  Mr. Green

Еха супер! Аз пък днес реших, че ще изкарам следващо ниво  Peace Най-вероятно от септември  Grinning

# 679
Цамбурррррр. Crazy

Мързи ме да пиша. Не съм и чела назад. Чака ме един маратон до вторник и ще почна да дишам по-нормално надявам се. Whistling

# 680
Чака ме един маратон до вторник и ще почна да дишам по-нормално надявам се. Whistling

Какъв?  newsm03

# 681
Чака ме един маратон до вторник и ще почна да дишам по-нормално надявам се. Whistling
Какъв?  newsm03

А, нищо интересно - работа. Whistling Смяна до смяната. ooooh!

# 682
  • Пловдив
Хопала  Hug

Да е честито бебето на Брадата, и на нея бързо възстановяване   bouquet!

И на Фиф да и е живо и здраво голямото момче!

Камче, що ще учиш немски, заради работата ли нещо? Пък на Рейка май и е харесал Инглийския, щом ще го продължава  Wink.

Влязла съм в черна серия отново. Първо бойлерът се развали, после видях сметката на прахосмукачката, пък днес - заседнал банел от банския в пералнята; три поредни дни на разруха. Добре, че мъжът ми се справя с повредите, да ми е жив и здрав  Heart Eyes. Ама вече ме гледа много лошо, разправя, че имам разрушителна енергия  hahaha

# 683
Ама вече ме гледа много лошо, разправя, че имам разрушителна енергия  hahaha

И у нас е така  Crazy Особенно след екшън мой период.

baloniЧестит Рожден Ден Мозилке, да си жива и здрава и скоро да се съберете всички! baloni

# 684
 Shocked Верно имаме рожденичка днес. Embarassed

Мозилке, Честит Рожден ден! Пожелавам ти преди всичко здраве и много семейно щастие!  bouquet Hug Hug

И бебе си имаме значи. Simple Smile
Да е живо и здраво бебчето на Брадаткаbouquet

Фифи, да е живо и здраво и твоето красиво момченце!  bouquet

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 22:31 от polin_a

# 685
  • Пловдив
Рожденичка ли имаме днес?

Моз, да си жива и здрава и много, много щастлива    bouquet

# 686
  • Пловдив
Мозилке, да си жива и здрава! Щастие и късмет ти желая! И дано скоро се съберете цялото семейство заедно!

# 687
  • Балчик
 Hug
с известно закъснение искам да поздравя Мозилчето
за рожденият и ден и да и пожелая мнооого здраве и
щастие  Hug

# 688
Мозилке, ЧРД и от мен на патеричка.   bouquet  Бъди жива и здрава! Много семейно щастие и хармония!

Камче, що ще учиш немски, заради работата ли нещо?

За работата изобщо не ми трябва, ама реших че трябва да се усъвършенствам.  Mr. Green

Вени в събота ли ще пътувате насам?

Хубав ден на всички.   bouquet

Дописвам :

1 цигара съкращава живота с 2 минути;
1 бутилка алкохол - с 4;
-1 работен ден съкращава живота с 8 часа!! ЧЕСТИТ ПЕТЪК Simple Smile
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 689
  • София
За работата изобщо не ми трябва, ама реших че трябва да се усъвършенствам.  Mr. Green
Ето това е лъвска приказка  Laughing  Peace!

Ками, чак в понеделник ще пътуваме. Вече нямам търпение.
Реа, не го знам тоя писател с математиката. Ти имаш ли нещо негово?
Моз, честит РД   bouquet! Бъди жива и здрава, и много щастлива   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт