Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, така ми нахвалихте FANCY, че сега си търся ваучер  Mr. Green
Свиркайте, ако видите...

Аз мога да ти метна, но в "Моите ваучери" ми пише, че всички са неизползвани, а аз съм ползвала 2 вече и не знам кои са валидните  newsm78 Някой знае ли как мога да проверя  Wink

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 10:55 от dess4eto

# 301
  • София
Моля Ви за отзиви за козметичен Център Pixy SPA. По-скоро ми хареса оферта
та и се чудя...http://www.hitceni.bg/offers/Grizha-za-vasheto-litze--tzyalostno … sto-za-30-lv.html

Ходихме с предната оферта от ТМ- турски ресторант и останахме повече от доволни- автентична обстановка, много вкусна храна, перфектно обслужване. Да, цените са доста високи, но си заслужава. А турския хляб, който е бонус е просто уникален! Препоръчвам офертата! Но имайте предвид, че  е достатъчна за 1 човек, ако сте двама ваучерът до никъде няма да стигне. Вижте цените в сайта на ресторанта, за да направите справка ако ви интересува.  Актуални са.
Опитайте кадаифа им...божествен е (не знам дали се включва в офертата този сладкиш!). Peace

Някой чакаше оферта от ресторант „Монтерей“ , ето заповядайте: http://hito.bg/offers/view/offer/95/aff/101 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 10:15 от Петифурче

# 302
За феновете на Бона Деа, пуснали са оферта за подстригване, този път и със сешоар --> http://promosdelka.com/italianski-tehniki-na-podstrigvane-izmiva … o-bona-dea-t0vap5  newsm44

# 303
Здравейте, да вляза и аз в темата. Не знам аз ли съм проста или в последно време повечето сделки са за разни нечувани и незнайни за мен процедури. Може ли някой с две думи да ми каже какво е целутрон и ако се е подлагал на такиа процедури има ли ефект - 3 процедури с целутрон за 15 лв, вместо за 40 лв, от „Healthy Happy”!?

А от тази сделка нищо не разбрах - Зъбен имплант на екслузивна цена! 650 лв, вместо 1300 лв, от Ден … ot;EO Dent"!, освен високата цена и защо ми се струва, че има и друг начин да ти възстановят зъб.  newsm78

# 304
Моля Ви за отзиви за козметичен Център Pixy SPA. По-скоро ми хареса оферта
та и се чудя...http://www.hitceni.bg/offers/Grizha-za-vasheto-litze--tzyalostno … sto-za-30-lv.html

Лично аз в този салон няма да отида отново. Бях на кола маска де, може почистването да е добро. Но с голямо нежелание отидох 2ри път (понеже имах 2 ваучера  ooooh!), 1вия път крака ми прави, ама с ОГРОМНИ пропуски, за второто посещение не ми се чакаше за крака посред лято (а и нямаше смисъл при тях, после пак сама довършителни работи), и отивам за половинки ръце... пак същата работа...  Crossing Arms

# 305
А от тази сделка нищо не разбрах - Зъбен имплант на екслузивна цена! 650 лв, вместо 1300 лв, от Ден … ot;EO Dent"!, освен високата цена и защо ми се струва, че има и друг начин да ти възстановят зъб.  newsm78

При липсващ зъб другият вариант е да се направи мост, който се "държи" на съседните здрави зъби, за което те трябва да се пилят, в някои случаи и да се умъртвят. Но както са писали на тази цена може да ти излезе и един хубав мост. Само че нищо не се споменава в офертата какво става, ако човек не е годен за импланти, ако се налага костозаместване, синус-лифт и прочие... Но ако предварително знаеш, че ставаш за имплант, си е оферта (като се преценят всичките положителни и отрицателни страни на тази методика), Иначе клиниката е много добра, имам преки наблюдения  Peace

# 306
За феновете на Бона Деа, пуснали са оферта за подстригване, този път и със сешоар --> http://promosdelka.com/italianski-tehniki-na-podstrigvane-izmiva … o-bona-dea-t0vap5  newsm44

Тъкмо се чудех между горната оферта и тази http://niesme.bg/team.php?id=WRMzA0 - Измиване с продукти възстановяващи косата, подстригване и завършващ стайлинг (оформяне на прическа по избор – права, къдрава коса или плитка) на промоционалната цена от 10лв.

Money Money Money Направо без пари... Имам приятелка, която редовно посещава "Афинити" и е супер доволна, но от друга страна вие много хвалите тези от Бона Деа...

Та сега съм на кръстопът, но май ще натежи повече втората, защото е по-евтина, а и ваучерът е ВАЛИДЕН ДО 5 ОКТОМВРИ!   Hands Clap  

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 11:31 от AzureEyes

# 307
  • София
Не е истина просто! За първи път исках да поръчам нещо през Golden Deals, до момента не съм ги ползвала никога. Поддържат плащане само по банков път или през някаква система eBG, където не съм регистрирана и не искам да се регистрирам. Няма easypay, нито epay и т.н.  Shocked

И ако платя по банков път, това изречение какво значи: "Ще получите ваучера си на предоставения от вас електронен адрес (E-mail) и ще бъде достъпен и във вашият онлайн профил след направената транзакция и след получаване на бележка за направеното от вас плащане."? Че трябва да им изпращам и завереното платежно нареждане, за да докажа плащането??? Shocked Те имат ли представа как работят другите сайтове???  Shocked

# 308
Даа и аз сега се чудя за офертата за подстригването и прическата, много добре ми звучи, но за 10лв. мисля да го взема ваучера и после ще пиша отзиви:)

А относно Golden Deals - и аз да Ви кажа се дразня честно казано, защото исках веднъж да си взема един ваучер и нямаше друга опция освен банков път - а там ти взимат допълнително комисионна и е по-неудобно. Но явно така са преценили, не знам...

# 309
"Мармо" - много сме доволни, макар че едно от предястията ни беше изгорено, но това последното
го споменавам по-скоро, за да отбележа някаква забележка Simple Smile Едва ли ще пуснат повече оферти с ваучер, защото, според мен, си постигнаха целта - реклама и преобладаващо доволни клиенти.

# 310
  • София
Здравейте, да вляза и аз в темата. Не знам аз ли съм проста или в последно време повечето сделки са за разни нечувани и незнайни за мен процедури. Може ли някой с две думи да ми каже какво е целутрон и ако се е подлагал на такиа процедури има ли ефект - 3 процедури с целутрон за 15 лв, вместо за 40 лв, от „Healthy Happy”!?

А от тази сделка нищо не разбрах - Зъбен имплант на екслузивна цена! 650 лв, вместо 1300 лв, от Ден … ot;EO Dent"!, освен високата цена и защо ми се струва, че има и друг начин да ти възстановят зъб.  newsm78

Целутронът е уред, който провежда ток чрез електроди, прикрепени към определени точки на тялото и съкращава мускулите. На същия принцип са всички онези уреди, които рекламират и продават във VS телешоп. Според мен няма никакъв ефект.

За имплантите djiziv вече е обяснила.

# 311
Някой да има отзиви от хотел Диана, Приморско? Има оферта за нощувки + закуски и вечери. Интересува ме най-вече местоположението на хотела и как е храната. Много ще се радвам някой да се включи, харесала съм офертата, за да водя мама.  Embarassed

# 312
Искам да похваля салон Blush Beauty, който се намира до Руски паметник. Козметичката там е страхотна.
Може ли да споделиш редовните цени на тези услуги (най-вече на коламаската интим)?

Може ли да споделите отзиви за Почистване на лице с френска козметика - за 15лв, вместо за 30лв, от Sofsun

Ще се самоцитирам, защото продължавам да се надявам да получа отговор.  Grinning

Интересуват ме още няколко неща: отзиви за този детокс от ИЗИДЕТОКС ЕООД и къде мога да видя мнения за фризьорско студио "Афинити", защото не намерих в темата...

Благодаря предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

# 313
Някой да има отзиви от хотел Диана, Приморско? Има оферта за нощувки + закуски и вечери. Интересува ме най-вече местоположението на хотела и как е храната. Много ще се радвам някой да се включи, харесала съм офертата, за да водя мама.  Embarassed

За тази оферта за Диана ли говориш ? : http://niesme.bg/team.php?id=65 , тъй като аз ходих вече в Приморско го видях това хотелче и се намира буквално на няколко крачки от плажа, а за храната не мога да кажа ама щом имаше насядали хора по масите на хотела, а не бягащи към най-близкия ресторант предполагам, че и храната е вкусна  Wink

# 314
Забравих най-важното: интересуват ме мнения за хотел Ренесас в Рибарица заради тази оферта: http://91.196.126.166/index.php

Общи условия

Активация на акаунт