Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Интересува ме мнение за тези оферти за почивки на море :

http://www.lapni.bg/offer/573 -Китен , Хотел Камбала , 7 дни със закуска и вечеря за двама за 266 лв.

http://www.lapni.bg/offer/569- Златни пясъци , Хотел Фиеста , 7 дни за двама с включени закуски и вечери за 322 лв.

# 601
  • София-Младост
450
Искай си парите обратно. Че те в заглавието могат да пишат подстригване, пък да имат впредвид сресване с гребен.
 Twisted Evil

# 602
  • София
Честно казано вече се чудя, те за идиоти ли ни смятат или какво. То бива, бива техническа грешка, ама чак пък толкова. Да кажем, че обикновен маникюр е 20лв, първия вариант е с 10 декорации, което по 1 лв както вървят на сякъде е около 30 лв., пак не са 40, ама цени всякакви, като сложиш, че ще лакират и ноктите на краката което пише като подарък, добре, но втория вариант не се връзва. 20 лв френски маникюр (салоните по центъра са толкова) и 20 педикюр са около 40 лв, така че изобщо не би могло да има някаква база за съмнение. Виж, ако бях го разбрала, че 40 лв, е френски маникюр, бих се замислила дали да купя такъв ваучер.
Намериха начин за бързо печелене на пари хората и толкова.
Аз затова благодарих на Слона, специално на Иво Апостолов, защото признаха грешката си и постъпиха както трябва, макар че в началото не почнахме добре. Днес даже съм си получила парите и съм доволна и бих имала доверие на сайта им, че застават зад клиентите си, защото в спора се ражда истината. Ама тук вече положжението е ....

# 603
Здравейте, имаше някаква оферта мисля за Банско като освен нощувката имаше включено АТV, обаче не мога да я намеря, ако някой си спомня ще съм ви много благодарна   bouquet

За Караджа турс аз съм разочарована от автобустите, свкърите пътуваха и те с тях същата работа. Седалките твърди и неудобни, при най малкото отпускане на седалката смачкваш коленете на седящия зад теб. Та пътувахме около 12 часа ли там колко беше не помня вече, ама бяхме като наказани на тия седалки  Rolling Eyes

Ами аз автобус с меки седалки и такъв, при който като си отпуснеш седалката, не притесняваш този, който седи зад теб не съм виждала. Всички са тесни.

Извинявам се в такъв случай. Не съм ползвала автобуси за такова пътуване друг път и останах разочарована и схваната  Grinning То нито можеш да дремнеш, нито да се отпуснеш  Rolling Eyes

# 604
  • София
Ние пътувахме 16 часа до Кушадасъ. Автобуса беше хубав, седалките удобни... първите 2 часа. След това се чудиш на къде да седнеш. Пък и като отпуснеш седалката назад, дори и да не му натискаш колената на човека зад теб, ако той не е отпуснал неговата се завираш направо в неговото лице. Няма как да е удобно. За Караджа съм чувала хубави отзиви, но не съм ги ползвала лично, та не мога да кажа техните автобуси как са Sad

# 605
Привет момичета,мноооого   се чудя дали да си взема ваучер за пет антицелулитни процедури в Хил клиник с апарат VELLA SHAEP  ???Моля ви нека някой ако има впечатления сподели,все пак са си 157лв.-намалено от 480лв.Благодаря ви предварително.

# 606
  • Sofia
Искам да похваля наскоро офертата за язовир Кърджали. Хотелчето беше страхотно на страхотно място. Бях резервирана, когато тръгвахме, но после исках да остана още време. За съжаление места нямаше  Cry

# 607
  • София
Явно на мен не ми върви. Кажете вашето мнение какво включва втори вариант на офертата:
http://www.lapni.bg/offer/659/ЗА-ВАС-ДАМИ-Спа-Маникюр-с-O.P.I.-LCN-и-10-декорации-с-акрилни-бои-или-Френски-маникюр-Подарък-в-салон-за-красота-Нита-само-за-15-лв
Докато не са го поправили слагам копирано заглавие на вариант 2: Вариант 2: Френски маникюр и педикюр + арома пилинг маска на ръцете и ноктите
Според вас включва ли педикюр или аз съм ненормална?
Тъкмо се оправиха нещата със слона, сега това  Crossing Arms
Определено вече ще се позамислям като купувам ваучери, съветвам ви и вие да го направите. Вярно е, че докато не се случи на някой от вас всеки си мисли, че на него няма да се случи, ама 2 ваучера за 1 седмица ми дойдоха много. Жената от салона ми твърди, че аз и по цената бих могла да се сетя, че не може да включва педикюр. Да бе, да. Къде се е видяло френски маникюр за 40 лв, защото според тях няма педикюр и лакирането на ноктите на краката е подарък. Че то на центъра в реномираните салони няма такива цени, камо ли в Люлин. Прекалиха вече.

450 искрено ти съчувствам за последните неуспешни ваучери. Специално от Слона бях сигурна, че ще се наредят нещата, защото съм останала с много добро впечатление от Иво Апостолов, още от времето когато пишеше във форума и определено си мисля, че е свестен човек и разбира, кои са приоритетите в този бизнес, докато към Лапни съм малко скептично настроена по ред причини. Определено заглавието и описанието са некоректно написани и доста заблуждаващи. Между другото така е и с други оферти на Лапни. В конкретния случай вместо реклама салона си направи антиреклама. Сега е ред на Лапни да бъдат коректни и да възстановят парите, че да не попаднат в черния списък. Дано бъдат достатачно умни и да изиграят картите си правилно и да бъдат добрия герой в тази история.

# 608
  • софия
Явно на мен не ми върви. Кажете вашето мнение какво включва втори вариант на офертата:
http://www.lapni.bg/offer/659/ЗА-ВАС-ДАМИ-Спа-Маникюр-с-O.P.I.-LCN-и-10-декорации-с-акрилни-бои-или-Френски-маникюр-Подарък-в-салон-за-красота-Нита-само-за-15-лв
Докато не са го поправили слагам копирано заглавие на вариант 2: Вариант 2: Френски маникюр и педикюр + арома пилинг маска на ръцете и ноктите
Определено вече ще се позамислям като купувам ваучери, съветвам ви и вие да го направите. Вярно е, че докато не се случи на някой от вас всеки си мисли, че на него няма да се случи, ама 2 ваучера за 1 седмица ми дойдоха много. Жената от салона ми твърди, че аз и по цената бих могла да се сетя, че не може да включва педикюр. Да бе, да. Къде се е видяло френски маникюр за 40 лв, защото според тях няма педикюр и лакирането на ноктите на краката е подарък. Че то на центъра в реномираните салони няма такива цени, камо ли в Люлин. Прекалиха вече.
мом
4
Тъкмо се оправиха нещата със слона, сега това  Crossing Arms

450 искрено ти съчувствам за последните неуспешни ваучери. Специално от Слона бях сигурна, че ще се наредят нещата, защото съм останала с много добро впечатление от Иво Апостолов, още от времето когато пишеше във форума и определено си мисля, че е свестен човек и разбира, кои са приоритетите в този бизнес, докато към Лапни съм малко скептично настроена по ред причини. Определено заглавието и описанието са некоректно написани и доста заблуждаващи. Между другото така е и с други оферти на Лапни. В конкретния случай вместо реклама салона си направи антиреклама. Сега е ред на Лапни да бъдат коректни и да възстановят парите, че да не попаднат в черния списък. Дано бъдат достатачно умни и да изиграят картите си правилно и да бъдат добрия герой в тази история.
50[/b] искрено ти съчувствам за последните неуспешни ваучери. Специално от Слона бях сигурна, че ще се наредят нещата, защото съм останала с много добро впечатление от Иво Апостолов, още от времето когато пишеше във форума и определено си мисля, че е свестен човек и разбира, кои са приоритетите в този бизнес, докато към Лапни съм малко скептично настроена по ред причини. Определено заглавието и описанието са некоректно написани и доста заблуждаващи. Между другото така е и с други оферти на Лапни. В конкретния случай вместо реклама салона си направи антиреклама. Сега е ред на Лапни да бъдат коректни и да възстановят парите, че да не попаднат в черния списък. Дано бъдат достатачно умни и да изиграят картите си правилно и да бъдат добрия герой в тази история.
момичета аз ходя на маникюр там отдавна и съм абсолютно сигурна че грешката не е в момичето. Работи перфектно и  много, много малко салони могат да  ви нарисуват така като нея. не прибързвайте, моят съвет е да пробвате услугите заслужава с и всеки лев

# 609
  • София
Привет момичета,мноооого   се чудя дали да си взема ваучер за пет антицелулитни процедури в Хил клиник с апарат VELLA SHAEP  ???Моля ви нека някой ако има впечатления сподели,все пак са си 157лв.-намалено от 480лв.Благодаря ви предварително.
И аз много се замислям за VelaShape. Това според мен е един от най-ефикасните методи за отслабване и борба с целулита. Преди около 2 год. аз съм си правила VelaSmooth на корема, но на друго място. Имаше ефект - минус 3 см. след 12 процедури. За разлика от всички други методи , които съм пробвала мисля, че този е най-добър. Цената също ми се вижда изгодна. Аз за 10 процедури дадох около 240-250лв и 2 бяха подарък, но за много по-малка зона. Единственото, което ме спира е отдалечеността, хич не ми е удобно местоположението на Хил клиник. Иначе отзивите за нея са добри.

# 610
  • София
flower8609 аз за работата на момичето нямам мнение. Подозирам, че грешката не е в нея, но офертата е написана неправилно. Пък и колкото и хубав маникюр да прави си мисля, че цена от 40 лева е мааалко пресилена. Не го бях мислила, защото очаквах да включва и педикюр. При сегашните твърдения, наистина не е коректно. Освен това трябва да кажа, че скоро ходих на ваучер на маникюр. Погледнах ценоразписа и там грижливо бяха лепнали жълти листчета с нова цена само на нещата които са включили във ваучери. Айде като ходиш там отдавна кажи каква е нормалната цена на маникюр?

# 611
Аз искам да дам отзиви за турския ресторант. http://grabo.bg/sofia/hapnete-vkusni-salata-osnovno-meze-i-deser … bor-za-14lv-03fd4
Бях в събота там. Имаше много хора (направете си резервация), но въпреки това не мога да се оплача от обслужването. Изключително коректни бяха сервитьорите. Храната беше вкусна дойде ми в повече.  Crazy Стигайки до десерта бяхме склонни да го откажем, просто защото бяхме преяли  Mr. Green. Но го опитахме. 10/10. Имам още 2 ваучера и ще ги ползвам в най-скоро време. Въпреки, че съм им редовен клиент, имах някакви опасения за обслужването с ваучери, но за моя радост всичко си беше перфектно!

# 612

В случая са виновни от сайта, но днес и аз се чудех за тази оферта , пусната обаче на друго място http://www.avanto.bg/sofia/spa_manicur_NITA   Много неясно е написано всичко и ми прозвуча подвеждащо на мен ! А лапни като цяло не ги харесвам, като бит пазар е при тях ! Според мен с право трябва да ги тормозиш, и да са допуснали техническа грешка, не е при теб вината !

# 613
  • София
Е същата работа, само дето тук са пропуснали думата педикюр и пише поставяне на същата декорация на краката, което си говори, че няма педикюр, докато в офертата на лапни определено си пише педикюр, трябва да си супер подозрителен, за да си помислиш друго нещо.

# 614
  • софия
flower8609 аз за работата на момичето нямам мнение. Подозирам, че грешката не е в нея, но офертата е написана неправилно. Пък и колкото и хубав маникюр да прави си мисля, че цена от 40 лева е мааалко пресилена. Не го бях мислила, защото очаквах да включва и педикюр. При сегашните твърдения, наистина не е коректно. Освен това трябва да кажа, че скоро ходих на ваучер на маникюр. Погледнах ценоразписа и там грижливо бяха лепнали жълти листчета с нова цена само на нещата които са включили във ваучери. Айде като ходиш там отдавна кажи каква е нормалната цена на маникюр?
   15лв маникюр с лак ,  декорация от 1.5-3лв зависи каква е и лак крака 10 лв.  момичето отделя поне 1 час на всеки и мн се старае защото е техен салона, не е виновна сигурна съм утре съм при нея и ще разбера аз даже и незнам защо е пуснала ваучери..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт