164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Шехи, аз  Grinning

# 526
Татяна, и аз така си мислех. Не е моя работа.

Ако ти си на мястото на измамената съпруга, какво би искала да имаш?

Лъжа или истината? Ако , някой би могъл да се постави в това положение, какво би искал да има?

Най-вероятно съпругата знае. И си има причина да седи мирно.
От това което виждам сред мои познати, всичките съпруги знаят какво вършат мъжете им. В масовия случай ги търпят около 5 год след като са започнали откритите изневери и после им бият шута.

Това което не написах е, че е по-добре да не се бъркаш, макар че съпругата ако наистина не знае е много кофти за нея.

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 15:43 от Biskara

# 527
Аz много мраzя такива истории и аz да се zанимавам с тях  Confused
Но на много хора им се струват интересни и се zанимават доста . Защо да им се раzваля zабавлението и на у4астващите и на публиката  newsm78

# 528
  • Primum non nocere !
Умирам от борки в гърба. Татяна, можеш ли да напишеш лични впечатления от остеопата.

Жабо, да не ти влезе в къщата. Още не е в моята къща/ пък и кой знае.../, но ме дразни. Как ли би се чувствала една съпруга в тази ситуация. 
Да речем ,че и ти не си застрахована.

П.П. - ужастно се " забавлявам"!

# 529
Никой не е застрахован, дано ни се размине, все пак.

Шехи, дай пет, и аз съм така в момента, поради 3та блокирани прешлена. Лично на мен при моите схващания и втърдени мускули и последствията от това, мануалната терапия ми помага повече. Мой физиотерапевт практикува и двете, и при един сеанс нe прави само едното или другото, а прилага което смята за най-добре - малко МТ, малко остеопатия. Ходила съм и на остеопат, но лично на мен не ми е помагало така добре, както сеансите при физиотерапевта, но то може и да зависи от специалиста. Все пак, базирано на личния ми опит бих ти препоръчала да търсиш физиотерапевт, който има доп. обучение в остеопатия вместо да отидеш при лекар или Heilpraktiker който практикува и остеопатия  Peace  Успех!

# 530
Още един глас за остеопата. Много ме болеше през последната бременност заради пустия тунелкарпалсиндром, та човека направо ми просветли живота. А хем пипаше много нежно за да не наруши баланса на гръбначния стълб и да попречи на бременността.

А по другата тема - щом той се прибира при жена си, нека си хойка. Ще му мине, сигурно го е треснала мидлайфкризата. Поне аз така виждам нещата. А жена му дали знае - ако да и споделя моите виждания, още по-добре. Ако не - може и да има последствия.
Шехи, гледай им сеира, можеш спокойно да го направиш него на мад и маскара ако толкова ти прекипи, но ги остави да влачат. Всеки сам си знае.

Днес ще имам концерт заедно с щерката ще сме на сцената. Треската ме тресе, щото детето ще пее и соло.

# 531
шехи ако е евтинка и си хар4и сама zа себе си ... т.е на него не му се налага да хар4и по нея нека си 4еше крастата. Не ми е в къщата и дано не се zанимавам, но не съм сигурна дали бих го преживявала особено, ако нямам финансови неудобства  Mr. Green

# 532
  • Primum non nocere !
Благодаря ви за мненията.
Все още нямам представа как ще постъпя с тия двамката.
Ще трябва да си пообърна малко внимание и да потърся физиотерапевт  и остеопат.
Ще пробвам и двете.

Вечи, успех ви желая!

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 21:22 от Шехи

# 533
  • в сърцето на един мъж...
Шехи, аз само да кажа - каквото и да направиш - дали мъжа, дали чантата или съпругата - все ще си им виновна - на едните, че разваляш рахата, на другите, че си казала. Ако е приятел на мъжа ти и те дразни поведението им - поговори с него и го помоли той да постави нещата така, че да не те поставят в неудобно положение. Все пак си е за семейни двойки това. Не знам, трудна ситуация Confused

# 534
Шехи, да се включа и аз в общия хор- не се ври между шамарите Peace Накрая ти ще излезеш виновна. Най-много, както и Гея каза, ако си по-близка с кръшкача и си имате приказка, да го питаш него той как я мисли тази работа и дали не му е малко неудобно така, да му почетеш малко морал и т.н., в противен случай не се занимавай.
Или кажи на твоя да поговори с него, ама той дали ще иска е друг въпрос....

# 535
Аз също не бих се намесвала пряко във веселия триъгълник. Въпреки, че подобно демонстриране на изневери и извънбрачни връзки ми е мега неприятно, не бих уведомявала съпругата, в никакъв случай.
НО... бих ограничила контактите на семейството ми със семейството на мъжа-кръшкач, поотделно или заедно, никакви контакти или само служебни такива. При пряко зададен въпрос "защо?" бих отговорила директно, че ми е неприятно да бъда параван за такива отношения и не бих искала да участвам в подобни екзотики. Бих поговорила сериозно и със съпруга си по отношение на ограничаване на контактите, разбира се решението ще си е негово.
Никой не е застрахован от изневяра, живота е шарен и много неща се случват. Но съм на мнение, че тези неща трябва да се правят умно и да засягат възможно най-малко хора. Да си развяваш долните гащи е проява на ултра лош вкус.

# 536
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, как е мама?

# 537
Възстановява се бавно от комата - проходи, проговори, учи се на разни важни работи. Дано да е сигурно напред, нищо че е бавно. Чакам с надежда прием в Пловдивската МА в края на сл.седмица, за да изяснят проблема и да започнат адекватно лечение. Пробвах с доста софийски болници с добри неврологични отделения - никой не иска такива болни с неясна диагноза, особено ако са били хоспитализирани вече другаде, нищо че в това другаде проблема не е бил намерен. Здравната каса не поема повторно хоспитализиране в друга болница в рамките на един месец (абсурд, но реалност !!!), получавам обаче откази дори и за платен прием. В епикризите на диагноза пише "съмнение за...", "вероятност от...", та заради това не успявам да намеря дори и физиотерапевт, никой не иска да рискува с неизяснени случаи, може да навреди вместо да помогне. Разбираемо де... та затова се правя на рехабилитатор, освен всичко друго. "Алиса в страната на абсурдите" го играя това лято.

# 538
  • Където ми покаже сърцето
Сбъдваща,а мислила ли си да докараш майка си в Германия.Все си мисля,че тук техниката е по-добра.Дано да намерите вашият д-р Хайс и да открие къде е проблема.
Желая ти късмет в този труден момент.Hug

# 539
Не, Калинка, не съм мислила. Възможностите в Бг все още не са изчерпани. Освен това транспортиране в момента е твърде росковано. Ако се стабилизира, ще обмислим и този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт