Холандска тема - 38

• 30 965
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Germany
Момичета, извинявам се, че нахлувам, но имам едно питане: Племенничката ми започна преди седмица в Утрехстския Университет да учи. Имат проект да интервюират чужденец контрактор, работещ в Холандия. Става дума за радио анкета - нещо такова  Embarassed Имам познати контрактори, които обаче са в Де  Confused не вършат работа  Rolling Eyes Има ли някоя от вас, която е контрактор и има желание да отговори на въпросите?
Благодаря предварително и пак се извинявам за нахлуването    bowuu

bouquet

# 181
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,като гледам все сме се наредили питащи.Търся евтина карго фирма от БГ за Холандия.Трябва да изпратя около 25кг,но трябва да си има всички оформени документи.Ако някоя от вас е ползвала или знае такава ще съм благодарна да напише.
Лека вечер на всички  Hug

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 22:30 от калинка

# 182
  • Nederland
Калинка, провери TNT - http://www.tnt.com/pricing/pricingInput.do?navigation=1&resp … spCountry=bg&
в БГ сайта може да си изчислиш цената.
Преди като работех в България ползвахме често и Шенкер за по-големи пратки.
И двете фирми са коректни и всички превозни документи ще бъдат оформени както трябва.

Dezita, съжалявам, но не мога да помогна.

Как сте момичета? Радвате ли се на лятото? Grinning Приятен уикенд!  bouquet

# 183
Тони, аз се порадвах на съботното лято във Франция.
Там беше доста топличко, много вкусно, абе друга работа си е.  Laughing

Вие къде се загубихте? Особено Звезди от векове не е писала.
Мопси е в Бг сигурно.  newsm78

# 184
Здравейте на всички!

Ние вчера се прибрахме от фермата с понитата и аз вече трета пералня с "конски" дрехи въртя:)
Ако някога отидете на такова място си носете най-старите дънки и якета,понитата много обичат да се отъркват в хората,особено,ако тъкмо са се овъргаляли в калта.И задължително гумени ботуши за газене в калта.
Голяма емоция,Себастиан имаше урок по езда на пони,въртяха се в кръгче,бягаха,скачаха,спираха,играха на каубои и индианци,хвърляха ласо и много се забавляваха.Имаше и големи коне и магарета,но на мен миризмата ми дойде малко в повече.
Убедих се,обаче,че от мен фермер не става.За няколко часа-ок.Но всеки ден покрай сеното и в калта,колкото и идилично да изглежда, биха ми дошли нанагорно.

В съседната къщичка донас имаше семейство с 4 момичета,оплетоха коня с розови панделки и тъкмо сложиха най-малката д аго язди и той хукна да бяга.Детето падна, а майката и таткото тръгнаха след коня,понеже те са отговорни за него.Нашето пони беше по-кротко,ако трябваше да се надбягваме с него двамата с мъжа ми голямо шоу щяхме да направим. Laughing

# 185
Привет момичета  Hug
Калинка,дезита,Виолетка...и аз не мога да ви помогна с инфо  Sad
Мила,абе друго си е да се разнообразява човек.Както казва моя приятелка-баровска работа Laughing.Аз съм фен на сиренца,всякакви....ммммммммм,абе и винцето ми върви с тях. newsm65
Тони,лятото свърши...ама то му се виждаше края де.Аз cam готова сега за малко студ...и декември живот и здраве сме си пак на топличко да презаредим батериите,до другото лято.Така е то.Друг вариант няма с тези дъждове и ветрове тук.Но незнам защо съм и леко на Коледна вълна....доооооста от рано. newsm78
Картинка,наистина голямо преживяване Grinning.И аз не мога да издържам на такива места,с моите фобии.Маx час на нашата детска ферма,после още навън се махат ботуши,дрехи...веднага в банята....хич не обичам да ходя там чeсто.Но пък за децата е голям кеф,а ние както е ясно всичко правим за тях Peace.А вие къде по точно бяхте,не бях чувала за такова нещо с преспивания?
Звезди,наистина хич не се отчита....а беше то едно време...ама така става покрай децата

# 186
Добрютрю  Laughing, девойки!
Ние завърнахме благополучно, сега остава да свикнем с вятъра, студа и мрака.  Crazy И както идваме директно от моренцето, съвсем ми иде нагорно, Софи мрънка, че искала на топло, Ноеми продължава да иска да ходи боса.  А и адаптацията от бара към бюрото е трудна.  hahaha
Четох назад- Мила, ти 5-6 месец коремче, моето и то е там някъде. Ще раждаме по едно време.  hahaha ОТ вчера съм се захванала пак си диети, но най много и аз като Фънки да си остана на вечната зърнена - каквото зърна да изяждам.  Mr. Green
Мила, с какво ходихте до Лил?
Мегън, и аз се замислям за зимна ваканция на толичко вече, само дето Ноеми едва ли ще ни остави да почиваме.  hahaha

# 187
Мопси,добре дошли....ще сvикнете на хлад сега,пък знаеш ли,може и да ви хареса Joy.Веднага ли почваш работа?И нали знаеш,ваканциите с деца не са почивки Naughty hahaha...просто разнообразие и смянa на обстановката.Почивкитe ще дойдат чак след 10-15 год живот и здраве hahaha
Днес ще записвам Елисе на джудо.Голяма  е мераклийка сега на това.И с 2 спорта седмично+ танците във вторник ....става пълна програмата.Но по добре да са заети с нещо. Peace

# 188
Момичета, да ви питам тук други пюрета освен Олварит не продават ли? Навсякъде все такива има, никакво разнообразие. Търсих пюре от тиква къде ли не, няма.

# 189
Още един въпрос - някой поръчвал ли е торта от HEMA? Мин. седмица поръчах онлайн, но още нямам потвърждение на имейла. Да не стане така да няма торта после.. Веднъж така си поръчах Коледни картички със снимка на сина ми и картичките бяха в шарена рамка без никаква снимка. То пък тогава една приятелка ми ги взе и не ги е отворила на място да види. Много се ядосах.

# 190
Мариета,защо не си правиш сама пюренцата?Толкова е лесно.Моите така и не ги проядоха купените....пробвах на няколко пъти за улеснение,като сме навън някъде,ама който си е свикнал на домашно не минава лесно на купено.Иначe и краудват,и АХ,и Етос мисля,си имат аигенмерк пюрета newsm78.За тортите от Хема,трябва да получиш потвърждение.Ние обикновено веднага сме ги получавали Thinking.Най -добре им се обадете за сигурност.
Днес ми е ден за маски:)Нали доста си изсветлих косата....да не кажа ,че съм русо-оранжевeeща Joy....и искам да е позахраня ,че поизсъхна от обезцветяване и бои Sick.....В търговският ни център ,отвориха магазин само с нещица за косата,трябва да го посетя . ooooh!

# 191
Абе аз си правя пюрета, но само с био продукти. А тиква не съм виждала био  Rolling Eyes. Пък и искам да свикне да яде купешки пюрета, защото не винаги имам възможност да му правя.

Обадих се в Хема да видя какво става - нямали такава поръчка. Отказах се от онлайн услугите им. Поръчах в http://www.multivlaai.nl, за същите пари ти доставят тортата у вас.

# 192
Е за био пюрета пък въобще не съм в час Thinking.Не сме много фенове на био-то..защото и за там не се знае на 100% до колко  е био.Най добре си е да си откъснеш от градината,ама няма как... Flutter
Вкарах си сайта за тортите на фаворити Peace,щом се доставят по домовете е много удобно Peace

# 193
Мариета, био тикви има в този екоплаза в центъра.
Пюре от тиква няма да намериш. То и аз не давам купени, ама съм гледала специално за тиква.

Мопси, добре дошла. Ти верно, че работа почваш.
Колко дена си на бюрото?  Laughing
Ох, аз още не съм свикнала с времето. А до Лил, ходихме с кола.

# 194
Мопси,добре завърнали се  Hug
Айде,пак за тиквите  Joy....помните ли колко ги дискутирахме миналата година  Grinning
По този повод се научих един сладкиш и едно телешко ,ама нали съм много добра готвачка и все търся лекото,купувам готово пюре от тиква  Embarassed
Био е ,на La Salva-скъпо е,но е разкошно и вероятно(а защо,не?) не става за бебета  Rolling Eyes
Но има тиквено пюре за бебета на Биобим и на Аквариус,сигурно има и други Peace
Днес бях супер майка и ми се полага заслужен мързел,лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт