Холандска тема - 38

• 30 968
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Tези пюрета за пръв път ги чувам. Къде ги продават?

# 196
Tези пюрета за пръв път ги чувам. Къде ги продават?

Предполагам,че вече си питала Гугъл и си си отговорила на въпроса ,но както казах това са био продукти и ги има в биомагазините.
А Ла Салва ги има в Джия и Ми Густа,например.

# 197
  • NL
Привет момичета!Присетила съм се тази вечер да си проверя за стари задължения към НАП но нещо не ми се отваря страницата.Имаше едно време си спомням линк,където с ЕГН може да се направи справка по електронен път.Има ли още такъв вариант?

# 198
Здравейте, имам два въпроса, отново.
1 - искаме да си планираме новогодишните празници, но не знам къде да търся нещо от Бг или коя агенция от тук? В смисъл може да го съчетаем и с Бг, а може и да не ходим до там.
2 - тук има ли интерес към къщи в Бг. Имаме една къща, която никой не посещава вече и вместо да се руши искаме да я продадем. На 15 км е от града, двуетажна е с вътрешни толетна и баня, вътрешни стъпала, 9 декара място зад нея. Поддържана е но вече никой не може да ходи. Та има ли агенция, която би се позаинтересувала, тъй като цената е много ниска, а също не знам къде да я публикувам

# 199
Здравейте момичета Hug. Преди два месеца ви тормозих с питане за банкови сметки Wink. Оправихме криво-ляво нещата и детето вече е в Холандия. Искам да попитам - има ли мами в Маастрихт?

# 200
Дафинов лист, не знам дали има мами в Маастрихт, но аз съм съвсем наблизо, само че в Белгия. Тук в белгийски Лимбург няма много българи, но аз не съм се отказала да търся и то особено такива с малки дечица, за да могат малките да играят заедно  Laughing

Така че всички българи от Маастрихт и околията могат да ми пишат и на лични  Mr. Green

# 201
ohlalaa , бих се радвала да се запознаем,но съм в околностите на Хага.

Шанел, първият ти въпрос не мога да го разбера.  newsm78
За втория, не можеш ли в бг сайт за имоти да я пуснеш.
Или държиш да е в тукашен? Защото това ми се струва по-трудно.
По мое мнение, България не е толкова популярна тук, нито за туризъм, нито за имоти.

Момичета, учудващо, но моя личен ми обърна внимание.
Та пусках кръвно изследване и др.седмица пак ще ходя.
Ще ме прати най-вероятно на специалист, ехограф. Пфу.
Както не ми се занимава с лекари, това ме чака сега. Tired

# 202
Milla Elaine, почивка от тук ли да позаглеждам или като за стандарта им са високи цените и по добре да търся нещо от Бг. В смисъл дестинацията да е Бг - някъде в чужбина - Бг или Холандия - някъде в чужбина - Холандия?
А за къщата обявена е в една агенция, но нищо не се случва, а като цена ние искаме 18 900 - не разбира се са я обявили към 22 000 евро, но ми се струва, че за тукашния стандарт ще им е идеално. Но щом казваш, че холандците не са навити са Бг жалко, надявах се да са като англичаните преди време  Confused

А за док, какво става, какво те притеснява, че и аз тези дни до док, на изследвания, че и децата влача с мен, де се губя, де се оправям  ooooh!

# 203
Честит имен ден на Софи   bouquet
честито и на други именици,ако има....

# 204
Kate, мерси от името на Софи!  Hug
Гледам пак тиквите сте подели. Във всички супермаркети в момента има био тикви.  Crazy Все пак сега им е сезона.
Милика, Hug радвам се да те видя тук. Преди малко пробвах да си видя задълженията и нямах проблем. Първо обаче се зарежда съобщение, че страницата не е надеждна или нещо от рода, кликваш тох доорхаан и нямах проблем ...както и задължения.  Laughing
Исках да питам нещо, но като се сетя ще пиша пак.. след гинкото.  Laughing

# 205
  • Nederland
Мопси, добре завърнали се и лека адаптация "от бара към бюрото" Laughing, то времето тук помага за това.
Честит имен ден на Софи! Hug Да е много здрава и името и да и носи много късмет!

Дафинов лист, ще се оправи детето, няма начин. Желая ви успех! Май нямаме от тук пишещите от Маастрихт.

Шанел, оферти за почивки можеш да намериш в интернет в изобилие. Освен това може и в някое reisbureau на място да видиш офертите. Дали ще ти излезе по-евтино ако резервираш от българска туристическа фирма не мога да кажа. Вие къде точно искате да ходите на почивка?
Оправихте ли документите?

Мила, още малко и ще си имате рожденник!  Как бързо минава времето, особено отстрани. Grinning

Приятен уикенд на всички!  bouquet

# 206
Не знам Тони, то искам къде ли не на топличко, но пък се съобразявам и с финансите, че не му е време да се отпускаме.
Документите до някъде. Направихме си застраховки в CZ.
Баткото ще започва спелзала от другия месец, с бебока ще се гледаме още.
Записахме си час в ИНД-то.
Вече ходя на езиков курс.
Има още много въпросителни, но се опитваме да си ги разрешаваме.
Като например фирмата на мъжа ми ще го осигуряват и тук в НЛ обаче от беластинга са му казали, че края на годината чак ще покажат данни, имали са това право.
Друго се чудя да не стане двойно да плащаме здравни за него като и фирмата ще му плаща явно нещо.
За детски и връщане на здравни също не можем да попълваме нищо, защото в графа заплата просто не занем какво да пишем.
Отделно и получихме документите за попълване от ИНД. Там също има заплати, отделно че нито знаем какво да пишем за да не се получи разминаване в последствие с това, което фирмата му ще покаже.
А и пък не искаме съвсем те да разбират, че се опитваме да оправим нещата си тук, че да не му създадат пречки.
Та нашата дълга и широка.
Да се надяваме началото на следващата година да можем да оправим нещата за доходите и да можем да си получим част от парите. В същност възможно ли е толкова назад или ще е късно?

Хайде стига съм се обеснявала, че сигурно съжаляваш вече, че ме попита  Simple Smile

# 207
Хммм,аз не че знам какъв ден е днес newsm78,ама щом и честиtuте на Софи.....и от мен всел празник.  bouquet Hug
Мопси,то и аз все го забравям туй гинко Joy...и си стои там на 6кафа.
Аз днес най накрая си оправих гардероба.Качих си летните дрешки нависоко,прилежно изггладени и сгънати....че след 2 месеца ще ми трябват пак Mr. Green Mr. Green.Уредихме вакнцията,пак sme  в Меxikо,в същият хотел от миналата година,че останахме много доволни от анимаци тима за децата.

# 208
Меги, днес е Вяра, Надежда и Любов.  Laughing
А защо се честити на Софи...и аз не знам. Ама честито и от мен!  Heart Eyes

Тони, мина ми като сън тази една година.
Ужасно бързо, не я усетих. Малко ми е мъчно дори, че вече нямам бебенце.
От тези най-мъничките, нали.  Blush

# 209
  • NL
Мопси,честит имен ден на Софи!Да ви е здрава и много щастлива.Всъщност и аз не знаех за празника та погугълствах да разбера повече.
Разбрах за линка.Една дама беше така любезна да ми пише.Ма крайно време беше и това да погледна.
Как сте иначе?Аз надничам тук отвреме на време и все се заричам по-често да се включвам и все не остава време.Пък и при нас нищо интересно.
Меги,вие пак там значи на ваканция!

Общи условия

Активация на акаунт