Холандска тема - 38

• 30 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Честит имен ден на Софи, да й е живо и здраво името!

Ех, Меган аз искам в Египет, но мъжът ми каза да си избера по спокойно място. И се загледах по Мексико, но искам за нова година, а цената от там се променя доста.
С коя агенция сте, би ли казала?

# 211
Меги, днес е Вяра, Надежда и Любов.  Laughing
А защо се честити на Софи...и аз не знам. Ама честито и от мен!  Heart Eyes

Щото им е майка  Grinning (София)
Сериозно,празника е св.м-ци София,Вяра,Надежда и Любов.
Днес е и празника  на София/столицата  Peace

# 212
Шанел,Д-раизен Wink.Аз държа Кледа да сме си тук,защото се събираме семейно..а и на Коледа трябва да е студено,по възможност и сняг да има Laughing,иначе не се усеща ако ще и 10 метрovi елхи да има навсякъде...B Египет декеври е доста хладно newsm78( по плажовете sme).Ние сме ходили там март,и пак не беше тази топлота коjaато искаме Whistling.Затова за най -сигурно,зимата се ходи на Карибите....Искахме малко да разнообразим(че 5-та зима все там..единиат път Доминканската bjahme)например Капвердиа мислехме,но и за там ако нямаш късмет може да е 17-18 гр в този период.Е може и Азиа,но там е за повече разходки Crazy..а на nас ни е рано за това с децата.
Е Мопси,голям имен ден значи Hug....имаше ли подаръци. Laughing Laughing
Милика,ти наистина доста се поизгуби ... Hug

# 213
Мерси, момичета! Софи е много горда, че празнува заедно със столицата.  Laughing
Мегън, е как без подаръци.  Laughing Преди ти се чудех като обясняваше как купувата всичко по 2. Вече те разбирам мноооооого добре.  Crazy
Шанел, къде ви е къщата? Моите съседи искат да си купуват къща в БГ, но искат да е на 30-40 км от морето.
Мила, стискам палци всичко да е наред с теб!  Адаптираха ли се децата с климата? На мен ми е студено, ужас.  Софи иска да живее в Бг, че било топло и по-весело.
Миналата седмица по ред на номерата бяха през вечер с температура.Тая кашлят пак. Изобщо веселба.
Я ми кажете виждали ли сте някъде юфка. Една съседка в Бг ни чепри с един вид мързелива баница с габровска юфка, вместо кори. На девойките им се услади, пък те са доста злояди.
Милика, хайде и по-често да пишеш. СТягаш ли ученичката?  Simple Smile

# 214
Ето я  къщата http://www.bulgarianproperties.bg/imoti-kashti/imot-23455-kashta … -targovishte.html
това е цената на агенцията, ако някой реши нещо сериозно няма да мине през агенция разбира се и ще е по ниска цената.
Нека разгледат, не са 50 км, но имотът е голям, както и къщата. И са страхотни за селски имот, в смисъл има както вътрешни, така и външни удобства.
И най важното е, че е поддържана в идеално състояние. Няма течове и такива работи, оглед винаги може да се направи, има кой да я отключи и да я покаже.

# 215
Здравейте,девойки младша и старша възраст!

Меги-бяхме в Слаххарен,до Хардервейк.

Аз имам едно питане,понеже тук много щерки има и сигурно знаете...

Моят син днес беше на танци.Игра балет с още 12 розови балеринки.Много му хареса,много се стараел,учителката беше във възторг.Обаче....аз гопратих с черна тениска и черен панталон,който прилича по-скоро на долнище на анцунг и бели спортни обувки за гимнастика.

Гледах и знета разни сайтове за дрехи,но като напиша танци за 5 годишни и се появяват само роклички за балеринки и разни финтифлюшки.Знаете ли,виждали ли сте като ходите за вашите деца да търсите,дрехи за танци за момчета,не розови?

Ако имах подходящ плат от черно трико с памук и ликра щях да му ушия,но нямам кога да търся плат.Следващия понеделник трябва да е с дрехи,отговарящи на етикета на танцуване.Черна тениска и топ без ръкави има,навита съм и някакво трико с крачоли и закрита пета да му купя,стига да намеря.За големи мъже-балетисти има професионални,доста са скъпи,но за деца не намирам...

Моля,ако забележите в някой магазин, моля да ми кажете.Себастиан носи размер 128,днес беше най-високото дете там.Много беше щастлив. Heart Eyes

Той ходи и на джудо, там също много му харесва,но играе със 7-годишните,понеже тези на 5 му стигат под брадичката и ги е страх от него.Като му купувах екип ми бяха сложили черен колан, та ходих да го сменям с бял. Laughing

Като ме попитат на колко е години и като кажа  на 5.все си мислят,че не съм разбрала въпроса.Ама какво да го направя като расте,не знам как става,изобщо не иска да яде никакви зеленчуци,понякога ябълки и сокове и само кашкавал и мляко му дай,макарони, ориз и картофи.Сладкиши отказва да яде,като го черпят в училище ми ги носи вкъщи.Ако така продължава в същото темпо догодина ще съм по-ниска от него.Което не е никак хубаво.

# 216
Шанел, мерси! Ще им я пратя да я видят.
Картинка, виж в www.lepapillon.net .Oт балетното училище на Софи, препоръчаха дрехите да са от там. Малко е скъпичко за начинаещи деца, но ако нищо не намериш другаде, там със сигурност има всичко. За момченца наистина е по-трудно, иначе за момиченца има почти във всеки магазин. Виж и Скапино за всеки случай.
Софи снощи цяла нощ я боля ухото и се оказа възпалено, та пак сме си вкъщи.  Crazy

# 217
Картинка, не съм виждала екипи за момчета по магазините.
И Мила ходи на балет и те си продават рокли и трика. В сайта им видях, че е в черно за момчета.
Аз пък се чудя дали да не я отписвам.  newsm78
Нещо и е скучно. Ама ще избутаме и тази година май. И другата ще мисля за нещо ново.

Днес не успях да си взема кръвните изследвания.
Компа не работел, пфу. Ама нищо де, както ми е приповдигнато, по-добре,
че не ми се слушаха кофти неща. Аз се подготвям усилено за партито на Нико.
Доста ми е натоварено и с тези срещи по лекари - съвсем.

Мопси, оправяйте се.  Hug

# 218
  • NL
Moпси и от мен много поздрави и бързо да се оправя Софи!При нас,да още малко и ще почва училище но те отсега са им сформирали peuter kleuter група в училището та сме там вече.
Картинка,нямам си и на представа за такъв костюм.Ма вие сте много активни,браво на Себастиан!

# 219
Ooo Mila, ти верно, че имаш рожденик скоро!Ей, кога порасна и това бебе бе. Heart Eyes  Laughing
Цялата наша улица пак се е обебила и само зяпам бебетата през прозореца. Heart Eyes Чак ми се прииска пак още едно, поне още едно  Mr. Green .

# 220
Мопси, направо не мога да си представя дома ни без бебе.
Толкова е хубаво, че сега ми е малко мъчничко.
Ех, ако можеше още едно...

# 221
Разбира се,че винаги може още едно.
Аз ако нямах проблеми със забременяването щях да имам поне 3 и да ги гледам у дома, без градини и без баби.Като кажа на някого,че ми липсват безсънните нощи ме гледат странно,но това ми беше най-хубавото време със Себастиан.И сега обичам да го гушкам и да си играя с него,но вече е твърде тежък,за да го разнасям цял ден на ръце
Сега в класа на Себастиан има няколоко бебешока,всеки ден си ирая с тях.Понякога ми оставят някое детенце да го гледам,докато майка му дойде на себе си от ревлива нощ...то пък спи непрекъснато,когато е с мен у дома и пак не си играем пълноценно.
Мъжът ми каза,че в главата ми има само бебета и секс.Ако знаех колко е хубаво да гледаш бебе нямаше да се назландисвам толкова години да гоня михаля.Децата са най-хубавото ,най-истинското щастие! Heart Eyes

Аз днес купих няколко черни клинчета и обувки за танци.За моя радост днес Зейман ме изненада много хубаво,тъкмо бяха заредили и освен клинове и бельо имаха и тениски от стреч с дълъг ръкав.В Н&М пък намерих панталон за танци.Е, на двойна цена от тези в Зейман,но е много качествен.

Милика-налага се, не е само до желание за активност.Добре поне,че му харесва и сам напира,иначе нямаше как да го насилвам.Танците и спортовете са ни предписани от детски физиотерапевт,всеки ден правим упражнения у дома,но трябва да се движи колкото е възможно повече,всеки ден има или спорт или физиотерапия,сега чакам да му дойде реда и за плуване в събота.И ездата пак е с цел, не само за удоволствие.

# 222
Мъжът ми каза,че в главата ми има само бебета и секс.Ако знаех колко е хубаво да гледаш бебе нямаше да се назландисвам толкова години да гоня михаля.Децата са най-хубавото ,най-истинското щастие! Heart Eyes

Eх, само как си го казала  Heart Eyes Мен ме спира само това, че може отново да са 2. Crazy Но като се родиха дъщеричките ни и двамата се чудехме какво сме чакали, първите месеци с бебетата са най-щастливите в живота ми, чувствах се наистина като с криле  Heart Eyes

Чета ви от време на време, момичета, част от сърцето ми ще си остане винаги в Холандия, където се родиха дечицата ни, няма начин.  Hug

# 223
Kaртинка,  Laughing!
Защо Себастиян трябва да се движи повече?
Ох, и аз си ги гушкам нон стоп и само им душа главичките, така ухаят.  Heart Eyes А ако има само 1  брой дете  Laughing в нашето легло, забелязвам, че всеки почва да го придърпва към себе си за да го гушка.
И аз да се чудя защо чаках толкова дълго.
Мила, какво те спира за 3-то?   Laughing
Фата , сега 2 момченца и съвсем ще ви е пълна къщата.  Laughing

# 224
Мопси, възрастта ме спира.  Mr. Green

Фата, еха, разписвай си се тук!  Heart Eyes
И аз така, първите седмици с бебетата ми бяха направо едни сладко-горчиви.
Хем не спя, боли ме, но в същото време едно толкова хубаво. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт