Холандска тема - 38

• 30 976
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, ще пиша и тук, вие може да сте ми по-полезни.
От два дни моето бебче има сополи. Много се мъчи, нощем не може да спи, не може да се наяде хубаво. Пръскам му морска вода, но ефекта е никакъв, пробвах и с помпичка с вакуум, но сополите са течни и нищо не дърпа.
Дали предлагат някакви капки за нос за толкова малки бебенца? Може и хомеопатично да е. Другото, за което се сещам е LUUF - онова мазило, дето се мажат по гърдичките, когато са болни, дали ако му намажа малко над устната няма да му се отпуши нослето?

# 226
Съмнявам се, че ще съм от полза, но пък сте много малки и не се сещам друго. В България съм капала едни черни капки, правеха се в аптека. Вътре съдържат сребърна вода ако някой се сети да има нещо такова тук казват, че са най безвредни и не изсушават лигавицата.

# 227
Мариета, за толкова малко бебе няма капки, поне не без рецепта. Всички започват от 2 год.
Аз слагам голяма възглавница под матрака за да не се дави със сополи, че моята малката стига до там, че повръща. Confused Добре, че се научи вече да си духа носа. Crazy
Мажа синусите с лавандулово масло, разредено със зехтин,отппушва веднага.
Мила, че ние май сме набори, няма да се даваме (по-)младите.  Laughing Wink

# 228
Еее, ама и вие, каква е тази загадка сега с годините. Ние пък вече работим за трето  Embarassed въпреки, че по план график до сега трябваше да приключа с бебетата, предвид годините  Embarassed

# 229
Шанел, ако си 82ри набор, не се бутай при каките.  Laughing
Ти имаш време и за четвърто дори.

Аз отпрашвам на шопинг и подготовка за партито в понеделник.

# 230
Mila, ние нали сме по на 25-6 ... духом  Whistling хихи
Днес сме да детски РД в закрит парк.  Crossing Arms Пфу да му се невиди, веднъж ще е хубаво време и цял следобед ще висим вътре.  Crossing Arms Дано да завали да не ме е яд.  Mr. Green

# 231
Ааа, Milla Elaine, добре  Blush

И сега една питанка.
Реших да купя билети до Бг и обратно, за отиване лесно, но за връщане големият ще започва училище след нова година. Гледах в програмата на училището от 6 януари пише. От петък ли ще започнат, може ли да не тръгне тогава, а след няколко дена. Питам как се практикува, не искам да се прави компромис и да започне по късно, ох Шанел питанката дали ме разбрахте пак не знам  Embarassed Embarassed

# 232
Шанел,прави се запитване в училище,относно отсъствието на детето. PeaceПърво се пита и после се купуват билети,за да няма изненади.Много са строги за това  ooooh!
Само аз ли не искам повече деца  JoyАбсолютно не   Sick От тук нататък, както казват холандците - genieten Wink

# 233
Шанел, първия учебен ден е 9 януари в случая. Дават винаги петък като последен учебен, ваканционен ден.
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Мила, честит ви пораснал Нико! Да расте здрав, много щастлив, весел, палав  Laughing и винаги да ви кара да се усмихвате!
 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday
 cheers

# 234
Честит Рожден ден!Пожелавам на Нико да расте здрав и палав! Hug

# 235
Мила, Честит първи рожден ден на Нико! Нека има едно безоблачно щастливо детство и много радост да ви носи!  newsm59  bigdance2

# 236
Момичета, мерси много! Толкова поздравления още сутринта.
Седя, чета ги и си поплаквам!  Cry Много ми е емоционално.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2488231404637&set=a.1 … ype=1&theater

Ето, едно пораснало бебе!  Laughing

# 237
  • Nederland
Честит рожден ден на Нико! newsm38
 newsm59Да е  здрав и весел и много да ви радва!
Весел празник на цялото семейство, а мама, тате и кака да слушат рожденника! Wink
Много е готин на снимката!

# 238
Аз пак недоразбрала все се чудех за кого си говорите, а то си имате и едно сладко малко човече.
Да ви е живо, здраво и щастливо порасналото момче Hug

# 239
Честит рожден ден на Нико! newsm38 bdbaloni Ама той много хубав.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт