Холандска тема - 38

• 30 946
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Kartinka, мерси! Ще пробвам да отскоча сама до Казанлък. Майка ми  е трудно подвижна в момента и май ще се наложи да пътуваме с влак за да може да лежи. Очертава се да е много весело.  Mr. Green! Представям си от сега кебапчета мушнати в четвърт хляб, закупени от някоя гара.   Joy
Честито на порасналото ти момченце, да го зарадвате с едно братче или сестриче!
Моите 4 седмици не си ги давам.  Laughing И ден дори. Mr. Green
Аз също съм по втория вариант и от години не се занимавам със здравните. Още след първата година го направих за да не си развалям ваканциите с ходене по институции. Тази година обаче ми се наложи за да закрия фирмата на баща ми . Малко безумна се оказа цялата работа, защото за да се закрие трябва да се пререгистира. Crazy Убиха ме с някакви безумни срокове за вадене на документи -2 месеца, но поне бяха много любезни.
Маги, аз разбвах , че с уиз си пътувала. С Бг еър и аз имам големи изпълнения. Веднъж направо ми идеше да потъна вдън земята от срам като слушах какво говорят за чуждестранните пасажери- ех тоя селянин не се ли наяде, няма да останете гладни бе мизерници, няма да те пропуснем и да останеш без ядене тиквеник такъв и това казано с най-вироката усмивка.  Sick   

Мопси, не знам от къде ще пътувате,но не ходете с влак,щом майка ти е трудноподвижна.Гарата е на около 5 км от Павел баня.Хората,дето слизат,обикновено има кой да ги посрещне с кола или каруца.Но има и такива,дето пеша ходят.Не знам дали има таксита.

Такси от Казанлък ще ти излезе по-изгодно,отколкото от гарата в Павел баня.Но най-добре да попитате по телефона там,където ще нощувате,може да ви посрещнат или да ви пратят някой ,който да ви чака с кола.

Ето сайта на БДЖ  http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp

Виж как ще ви е по-удобно

По-добре идете до Казанлък с влак и оттам с автобус,гарата и автогарата са една до друга.Ако ви е по-близо може и от Карлово или Калофер,но там не знам как е превоза.

# 76
Момичета, разбих се с тоя Спирит. Три дни не съм спала като хората.
Лелее, остаряла съм.  Mr. Green

Тази вечер пък заминаваме цялото фемили на Смокиня.
Мъжа ми е рожденик и ще има парти. Мила се гласи и тя да пее с баща си, хохо.

Как мина първия учебен ден?

# 77
Milla Elaine,
 и все пак ти завиждам за Спирита! bowuu

Първият учебен ден мина добре. Имаме нова юф, много симпатична ми изглежда. или хайде да кажа по-симпатична от предната. Crazy Flutter
 Малкият се държа много прилично! Party Party Party

# 78
Kartinka, мерси! Инфото ми е от голяма полза.Майка ходи, но не много, понеже е със счупени прешлени, не може и да седи дълго. А бе тукашните лекари са някакви извънземни. Няма двама, които да и кажат едно и също. Единия-почвай рехабилитация и ходи на Павел баня, другия нищо не прави, трети си пее, че трябвало да е в гипсово корито....
Аз на Спирита не съм голям фен, но за Рокфеста в Каварна още завиждам тайно хихих.
Мила, честито на рожденика!
Звезди, ехе, вие и училище започнахте.  Crazy Софи също ще има 2 нови джуфки тази година. Чудя се едновремено ли ще и предават и двете  hahaha  Joy Голяма трагедия беше, но поне е с най-добрата си приятелката  в една група,иначе след прекрасното лято, което кара тук би ми било съвсем трудно да я замъкна в училище след като и уф Сузане я няма.  Laughing

# 79
Малка почерпка от две бивши вече "холандчета" и майка им, която днес е и именничка Simple Smile

Мила, честито и на твоя мъж!   bouquet Я кажи как са лъвовете, родени на 15-и август  Flutter

# 80
Честит рожден ден на двете красавици!

Да са здрави, усмихната и само радост да носят на мама и тате.
  newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2 Tada  ura  ura

Фата, наситина са много красиви! Heart Eyes

Milla Elaine, честит ти рожденик, много да те слуша! Flutter

Мопси,
 вие докато се върнете, ние и ще го свършим даскалото Mr. Green

Ама тъпото холандски време -  тръгнаха децата на училище и хоп стопли се, спря да вали! Twisted Evil

# 81
  • Nederland
Fata, Честит рожден ден на двете сладки лъвчета! Да са ви много здрави и все така усмихнати! Наистина са големи красавици!
И честит имен ден на теб!   bouquet

Мила, честит рожден ден на мъжа ти и весело изкарване на купона!  bouquet

Варненки, честит празник! Grinning

# 82
Да са живи и здрави Джордана и Мариза! Hug Hug

А на мама много здраве,сили да тича след тях и да пътешества с яхта по света!  bouquet

# 83
Честит рожден ден на Джордана и Мариза  bdbaloni
Да са здрави и много щастливи !

Първия учебен ден си беше нормален ден  Wink,за протокола-ни една китка не видях  Mr. Green

Отивам в книжарницата с мойта щерка и й казвам,че искам да купя някакви книжки с упражнения,тя надава вой,че не иска.Аз я питам,да не би да си е мислила,че няма да се упражняваме тази година,тя ме поглежда съвсем сериозно и отговаря, че точно това си е мислела  hahaha
Голямо разочарование,голямо чудо....омрънка света....

Отивам да сготвя за 5 минути и се захващам да разуча една техника,че вече супер се дразня  #Cussing out

# 84
И аз не видях китки! Mr. Green

# 85
Тони,аз после се светнах за багажа Peace.Абе карай ,минало вече. Hug
Мила,какви са тези фиести бе Shocked...аз също не бих издържала вэче токлкова поредни излизания и партита  Joy Joy
Фата,честит рожден ден на принцесите  bouquet Heart Eyes.Кога порастнаха и те,госпожици са вече  Heart Eyes
Мопси даано рехабилитацията и помогне на майка ти.... Hug
И нашата учебна година започна(китки и при нас нямаше Mr. Green).Елисе е в нова група,беше въодушевена.Емката малко си поплака при раздялата ни,но то се и очакваше.Но пък иначе с голямо желание отиде..а и за днес пак искала.Просто тя си е на мама бебето  Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Охо, честито на двете лъвчета!  Heart Eyes
Фата, много са готини, родените на 15 август.  Laughing
Купонджии, социални, щедри, с чувство за хумор, умни....
ама трябва да ги слушаш и правиш комплименти. Критики не търпят. Mr. Green

Мопси, дано се оправи майак ти. То от счупване възстановяването е по-продължително.
Меги, ама тя Емката къде ходи? На зала ли?

Вчера, като гледах Мила да търчи по плажа с другите деца и си мислех, че трябваше да е на училище. Снощи изкарахме супер, но полицията прекрати купона към 12.30, не можело да се свири. Пфу. От днес почвам събирането на багажи.  Tired

# 87
Фата честито на момичетата!   bouquet Да растат весели и щастливи! Много са хубави лъвиците.
На теб честит имен ден!   bouquet

Мила честито и на твоя мъж! Simple Smile Много лъвове сте се събрали във вашето семейство.

Мопси искрени пожелания за бързо възстановяване на майка ти!  Hug
 Crazy Вярно ли така са говорели? Малеее, ужас!  Tired

За нас първия учебен ден е днес. Simple Smile Нямам търпение следобяд да узная как е минал. Госпожицата беше много развълнувана и щастлива. Кой знае в колко часа е станала, защото я заварих облечена, закусила и едва ли не чакаща на вратата.  Laughing
А, аз за първи път от дълго време насам ще отдъхна, че няма да ходя 3км, за да я прибера.  Flutter

# 88
Вчера много бързо похвалих новата юфка...

Днес се случи нещо, което... остави неприятно чувство у мен.

Едно момиченце, след като бе оставена от майка си в класната стая, излезе под носа на юфката и хукна да търси майка си. Понеже видях, че майка му замина преди минути, я спрях на врата преди коридора за навън и почнах да й говоря нещо, че трябва да  е в клас и тн. То почна да се дърпа и аз помолих  една майка да каже на юфката.  Дойде юфката, ама по някакъв начин се преместиха във външния коридор. Говори й нещо, момиченцето бе седнала на земята. И по едно време юфката дойде пак пред вратата на класната стая.  а детето хукна навън и юфката: ми какво да направя?
 И повече не реагира. Rolling Eyes

В случая една от майката заведе детето при сестра му и се обадиха на майката, ама... нали юфката се грижи за безопасността на  децата, как така позволи на само дете, без майка да хукне навън, а тя спокойно си застана пред вратата?! Rolling Eyes

# 89
звезди, не е само тази юфка така.
Аз днес оставих Себастиан в класната стая,казах чао,целунах го и тръгнах към дирекцията,е исках да говоря  директорката.И както си приказваме в директорската стая,дойде още една юфка и почна да ми маха.А той Себастиан се скрил зад гърба ми и се подава по малко.Като се уговорихме тръгнах да го водя пак в класната стая,като му обясних,че трябва да е при учителката и тя ще се притесни,ако го няма.Отварям вратата,а тя толкова стреснато ме погледна,че пак го водя.Казах й,че е тръгнал след мен, а тя ми отговори "това изобщо не говори хубаво за него,прегърна го и аз излязох.Сигурно ще му се скара и ще му намери някакво занимание.
Но тази юфка е само един ден,доста е възрастна и все дава на децата да оцветяват или да апликират нещо.По-енергичните занимания я изморяват.А и има доста нови момиченца,сигурно тях е гледала.
До сега Себастиан НИКОГА не е излизал от стаята без да пита.Но от вчера има ново място, на друга масичка и още не съм му занесла цвете в саксия,явно още му е трудно да свикне,че и другата юфка я нямаше, а той нея я обижава и много я слуша.Но и тя има подход към децата.

Аз забелязвам,че учителките,които имат синове по-различно се занимават с момчетата в училище,дават им топка да ритат на двора,намират им някак по-момчешки занимания,строят разни неща,това с оцветяването и ъгъла с куклите и готварските прибори не им го натрапват.

Общи условия

Активация на акаунт