Минавам да поздравя СЗА за чудесния текст!

И да пиша, че втори ден водим борба с памперса и ще съм доволна на стиснати палци и позитивни мисли да доведем мисията до край с успех!

Твоята Ния определено е огън момиче 
- аз се успокоих, а малко по-късно отколкото ми се искаше ми казаха, че ще мога да го преместя (но в края на срока). Аз, обаче, се отказах на този етап - виждам, че той е много спокоен с тази учителка и в този клас, а класът ми изглежда много добър, сплотен, няма ектремни деца, няма проблеми, а родителите като цяло добре се разбираме и решаваме доста неща в полза на децата. Засега нямам основание да се безпокоя повече. Класът, в който исках да го преместя, от друга страна, гледам че е доста буен, има много момчета, като че ли родителите са все едни такива дето си придават важности, а пък явно не е особено сплотен (например сега имаха зелено училище за 4 дни в с. Баня и само въпросният клас не успя да отиде поради липса на достатъчно желаещи).. Та така, това беше, мисля, че стискането на палци имаше определено успех, а накрая може да се окаже, че в крайна сметка съдбата си знае работата, решавайки вместо мен някои неща 

Айде бързо в къщи, сменяй гащи... и уговорки пак... седна на компютъра, ама явно й се е доакало и докато се сети какво да ми каже свърши и двете работи в гащите.
Миене и пране и сега заспа от преумора с гащи...сложих и една подложка и да видим как ще е като се събуди.
да са живи и здрави и много щастливи!

Всичко ще е наред,сигурна съм,че бързо ще свикне адашчето! 
Е,поне за Рая,де...

какво да кажа... не е ял абсолютно нищо, играл си е с децата, уж бил спокоен, но той си знае какво му е... Каза ми, че е плакал за мен, но било хубаво и уж се нави утре да ходи пак. Мъчно ми е, но няма начин, не мога до стоя още време вкъщи
А за работата нали някой ме пита - свиквам още.
Слава богу в момента не е много натоварено, но все ме плашат, че като дойде грипният сезон е страшно
Много хубаво си го описала. Моите спомени са подобни - от началното у-ще помня само хубави неща, после не чак толкова, подозирам, че сега са се позасилили още, но за жалост не може нищо да направим
Ми вчера както добре бяха нещата сутринта и после проблеми...събуди се щото се напишкала...прах всичко на леглото, защото сритала огромния наилон, който бях сложила под нея. Беше много притеснена и изплашена. Дано не го запомни с лошо. Тази нощ памперса пак й беше сух и сега е на гърнето - очаквам включване...дано свикне. Знам, че няма да е лесно, но и това трябва да мине...няма начин. Навън не слагам памперс, но за през нощта слагам и аз..макар че е сух. Ще видим.

Една сутрин го слушах от вътре как нарежда - дай си ми якетооо, не ми пипай обувките.... Направо ми идваше да нахлуя и да си го взема.