Пазаруване от Asos - 16

• 26 975
  • 794
  •   1
Отговори
# 225
Писах и по-рано за поръчка от 04.07, която не съм получила, а виждам, че са изтеглени парите за нея. Писах им днес чрез формата за контакт в сайта и ми отговориха, че пратката ми е изпратена чрез DPD. Потърсих тракинг номер, за да мога да проследя и ми казаха с втори мейл, че са изпратили нещата с въздушна поща. Какво да направя?  Rolling Eyes

# 226
Съжалявам, момичета. Не съм видяла, че сте питали за роклите.
Ето ги: http://www.asos.com//Asos/Asos-Button-Through-Jersey-Dress/Prod/ … t.aspx?iid=304578
и тази: http://www.asos.com//Asos/Asos-Deep-Band-Slouchy-Jersey-Dress/Pr … t.aspx?iid=568090
И двете са размер 8.

# 227
Алекс, браво! и двете са прекрасни,особено черната!  Heart Eyes

# 228
  • На брега
Лелеее, изпуснала съм голямата благотворителнос на Асос Mr. Green...рокли от 1 лира Shocked!!!!

Чоколина, благодаря за темата! Страхотна ти е новата снимка в подписа!

# 229
Лъвица  Mr. Green че как без панталонките, естествено и тях съм ги заплюла.  Joy

Сега сериозно питам това потниче, което всички си купихте и уж писахте, че си отговаря, тези, които носят европейски м/у два номер на кой сте заложили...просто казано, тези които сте 38/40 - 10 или 12 сте си взели, за да е ОК
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1585729

2. Гледам, че някои от вчерашните линкове бяха от невския Асос, всъщност мога ли да пазарувам и от там с нова/същата регистрация?

Има подобна, но 2 пъти по-скъпа рокля като на тази Манго, която сте си взели:
http://www.asos.de/TFNC-TFNC-Hautenges-Samtkleid-mit-ger%C3%BCsc … uLURyZXNzL1Byb2Qv

още някаква тяхна:

http://www.asos.de/Mango-Mango-Kleid-mit-Spitzen%C3%A4rmeln/t8sf … lLURyZXNzL1Byb2Qv

Може и да си въобразявам, но ми се виждат такива, каквито в КОМ няма  Rolling Eyes

# 230
Ани,7 Евро прочетох,че е доставката от немския за България
Който иска,да поръчва оттам  Mr. Green

# 231
Ани, за потничето веднага ти отговярям. Аз съм точно между 38 и 40 по европейската номерация, по-честичко съм 38, но понеже съм със бюстче / 75 Д / Embarassed за горе си взимам 40, но пък надолу съм винаги 38. И все пак много зависи от дрехата и материята. От потничето си взех 10, стои ми свободно и дори и 8 би ми било добре, но не милсля че сбъках. Страхотно е, и шала е много, ама много нежен и шик  Peace
А за немския Асос ми се вижда по-скъпичко  Mr. Green

# 232
Не мисля ,че има каквато и да е разлика в немския, англииския и френския вариант, освен езика. Когато се настроят цените в паунди всичко е еднакво. Не един път е коментирано, че в евро е по-неизгодно пазаруването, тъй като курса не е реалния. Ако ви се струва, че в единия сайт има нещо, което в англииския вариант няма ,това е нещо изкочило от нечия кошница за миг. До тези си заключения стигнах,  отваряики 3те варианта едновременно  Embarassed и сравнявайки.....(няколко пъти през намалението,да не изпусна нещо Wink
Не е като в Javari, където в 3те сайта предлагат различни неща, на различни цени.

Не 4е разбирам немски , ама на стандартна доставка пише kostenlos, което значи безплатна.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 07:55 от PERLI

# 233
 Hug Не знаех, момичета, затова попитах, но онази част за 7те Е доставка най не ми харесА.  Mr. Green
Благодаря ви!   bouquet
Албена, май знам за какво да си ползвам кода за отстъпка вече  Hug

# 234
Аз съвсем ви изпуснах, за това просто един гол "запис" за да не ви изгубя, а като се върна от работа ще чета новите ви придобивки  Heart Eyes

# 235
имам на мейла код за 20% от новата колекция , валиден до 31.07

# 236
  • София

И ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164 много ми харесва, аз също си я поръчах, но моята от 19.07. все още не е пристигнала и дано да ми стане, защото поръчах 8, а на приятелката ми 10 и като гледам и тя мие добре!

Умалена ли е според теб? Разтегливост има ли
Не бих казала че е умалена, но аз се притеснявам да не ми е тясна в бюста и да не ми е къса, нищо че съм едва 156 см Laughing! На по-високите мацки определено ще им е като туника! Иначе материята е много приятна, нещо като плетено трико и има разтегливост, абе много е шантава роклята, но аз точно такива харесвам Peace

Писах им за непристигнала поръчкоа от 01.07. и веднага са ми пратили наличните неща с ДПД, а за останалите, които ги няма в наличност ще ми връщат парите! Искам да ви питам с коя куриерска фирма да си очаквам пратката и ще ми звъннат ли по телефона? newsm78

# 237
Момичета, използвам превозвач Г***о и откак съм пуснала поръчки на 15.07 на техния адрес в Англия- ни вест, ни кост. Нормално ли е това и кога се свързват с мен обичайно?
 Hug

# 238
Варинка, сигурно поръчката ти не е пристигнала при тях до деня, в който е тръгнал курсът, пристигнал вчера  Peace Съвсем в реда на нещата е, вероятно следващата седмица.
Щом си пуснала поръчка на 15.07, то те имат курс на 19.07 (така пише в сайта им)...може би не е пристигнала до 18-19 и не са я натоварили Wink
Ето за следващия курс: 07/26/11    пристига на: 08/02/11    статус: пътува към BG
Най-вероятно в този курс е поръчката ти, те не те уведомяват, ако в Англия пристигне нещо на твое име, ще ти пишат мейл/СМС, чак при пристигане и обработване на поръчката в Б-я.

п.п. Ааа сакън, не така  Mr. Green Mr. Green
НП, коректни са хората, най-много да не ти е пълно името и тогава в сайта им гледаш "секцията" пратки без име на получател, в най-лошия случай там ще си намериш дрешката  Hug

# 239
Варинка, сигурно поръчката ти не е пристигнала при тях до деня, в който е тръгнал курсът, пристигнал вчера  Peace Съвсем в реда на нещата е, вероятно следващата седмица.
Щом си пуснала поръчка на 15.07, то те имат курс на 19.07 (така пише в сайта им)...може би не е пристигнала до 18-19 и не са я натоварили Wink
Ето за следващия курс: 07/26/11    пристига на: 08/02/11    статус: пътува към BG
Най-вероятно в този курс е поръчката ти, те не те уведомяват, ако в Англия пристигне нещо на твое име, ще ти пишат мейл/СМС, чак при пристигане и обработване на поръчката в Б-я.
aaaaaaa  ooooh! викам да не вземе да се кипри някой друг с моите неща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт