Пазаруване от Asos - 16

• 26 983
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И на мен всичко са ми отказали, от поръчка за 15 паунда с евтини неща, ми изпращат само колието в стил В. Бекъм и една диадема. Пфу-у-у. Close

А втората ми поръчка с розовата рокля от 8 паунда си остана без нищо, след като и нея ми отказаха. Sick

# 136
  • Варна
Аз дори и колието на Виктория не можах  Close отказаха ми го  Crossing Arms

# 137
Tazи рокля получи ли я някой 
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1320204 ? Интересува ме дали е доста еластична и може ли по-малък номер да се вземе?

# 138
И аз така. Диспачтната е, и след това писмо, че две от нещата ги няма, и остава само едно, което са пратили #Cussing out
Същата работа и при мен.
Роклята ми е отказана, останалите неща /които поръчах само защото ми беше съвестно да пусна само нея/ са изпратени. Crossing Arms

# 139
Момичета здравейте,може ли някой ако има ето тези боти.http://www.asos.com/countryid/1/Nine-West/Nine-West-Credable-Hee … 78&affid=3502 ,нека да каже дали са удобни и високи ли са мног.Благодаря ви.

# 140
И на мен са ми я отказали,ама не ми е драма.Аз я поръчах,за да не остана по назад от вас. Joy
Пуста женска лакомия!
Аз си дебна Biker Dress-a и това си е.Още на зимните намаления мисля,я беше поръчала една дама и беше очарована.Тогава и се чудих,толкова ми е бил акъла. #Crazy

# 141
  • Варна
Chockolina,би ли описала това
http://www.asos.com//Mango/Mango-Brocade-3/4-Wool-Mix-Coat/Prod/ … .aspx?iid=1364982
Става ли за зимата или е пролетно -есенно ?И дали върви уголемено,че по принцип съм 14ка-а има само 12?!
п.п ..vanirka-писали сме заедно!!! Laughing
Отговаря си, но моделът му е такъв, че позволява да си вземеш и един номер по-малко. Плътно е, но не става за най-студена зима, по-скоро за есен. Не е вталено. Ръкавите му са 3/4. Шарките са цветя май, ама не са натрапчиви, леко по-мъхнати са от останалата част на материята. Много е хубаво.

Момичета здравейте,може ли някой ако има ето тези боти.http://www.asos.com/countryid/1/Nine-West/Nine-West-Credable-Hee … 78&affid=3502 ,нека да каже дали са удобни и високи ли са мног.Благодаря ви.
Вчера писах, че съм ги получила - отговарят си на номера, удобни са и високи доста, но на мен така ми харесва. Peace

# 142
Мда и на мен са ми отказали едно-паундовата рокля, но си искам паунда обратнооо  Joy
Здраве да е, поне се заредихме с положителни емоции вчера  Grinning

# 143

и при мен е така, но то беше нереално да вярваме че имат толкова изостанали 12-ки, нали покрай роклите поръчахме и друго, пак оборот сме направили...

# 144
Може ли някой да ми обясни как се връща артикул на Asos.
Получих ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164   8, но изобщо не мога да се възприема с нея.
Пратката я получих на Бг адрес и вътре имам ордер и стикер с адреса им за връщане. Дали ако им отбележа "Style doesn`t suit", ще ми върнат парите?

Поставяш артикула в прозрачния плик в който е пристигнал (задължително). Парите за артикула ще възстановят в картата ти, когато го получат, независимо каква е причината за връщането. Ако вината за това е тяхна(сгрешен или дефектен артикул например) връщат и пощенските(пращаш сканирана бележката от пощата). Момичетата писаха за тези случай обаче , че искат да ти пратят чек и разправията с тях е голяма.
Съжалявам ,че не се харесваш с роклето, аз също вчера го получих и много му се радвам.

# 145
  • Варна
Може ли някой да ми обясни как се връща артикул на Asos.
Получих ето тази рокля http://www.asos.com//Allsaints/All-Saints-Muses-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=1226164   8, но изобщо не мога да се възприема с нея.
Пратката я получих на Бг адрес и вътре имам ордер и стикер с адреса им за връщане. Дали ако им отбележа "Style doesn`t suit", ще ми върнат парите?

Поставяш артикула в прозрачния плик в който е пристигнал (задължително). Парите за артикула ще възстановят в картата ти, когато го получат, независимо каква е причината за връщането. Ако вината за това е тяхна(сгрешен или дефектен артикул например) връщат и пощенските(пращаш сканирана бележката от пощата). Момичетата писаха за тези случай обаче , че искат да ти пратят чек и разправията с тях е голяма.
Съжалявам ,че не се харесваш с роклето, аз също вчера го получих и много му се радвам.
Тъй като и аз влязох да прочета как се процедира с връщането, да попитам още нещо:
Има ли проблем да върна артикули, ако поръчката е пратена на английски адрес?
Мога ли в една пратка да пусна неща от различни поръчки?
Трябва ли да им пиша предварително или направо да пращам нещата, заедно с бланките за връщане?
Има ли проблем ако прозрачните пликове са разкъсани? Така здраво бяха залепнали, че не можах да ги отворя без да наруша цялостта.

# 146
Добро утро  bowuu
Не съм изненадана, но и на мен ми отказаха форумската рокля. Върнали са ми и 1 паунд. Но пък са изпратили тази рокля, заради която всъщност пуснах поръчката след като се появи моя номер Simple Smile
Вчера си взех дълго дебнатите ботуши - отговарят си на номера, станаха ми и са супер Simple Smile Много съм доволна Sunglasses

# 147
Благодаря много на момичетата, които споделиха за белия ленен панталон- 8ца ми стана перфектно при положение, че съм 10ка  Heart Eyes
Още чакам поръчки от 13ти и 14ти юли  Tired Дългата черната рокля и едни обувки за мъжО, който се изпренадея вече и само мрънка  Whistling

# 148
Благодаря много на момичетата, които споделиха за белия ленен панталон- 8ца ми стана перфектно при положение, че съм 10ка  Heart Eyes
На дължина как ти е? И колко си висока? Embarassed

# 149
При мен се е получило абсолютно същото, отказали са ми роклето от 1 лира, но са ми изпратили гащите, дето ги пуснах от срам да не е само 1 лира поръчката Crazy
Аз ще скачам от терата, ама сме на първия етаж, няма да има много голям ефект, предполагам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт