Пазаруване от Asos - 16

• 27 003
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Отказали са ми роклята!  newsm45

В history-то на поръчките въобще не фигурира, много странна работа...

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 10:12 от Мимита

# 151
Момичета,къде гледате,че са ви отказани вчерашните поръчки?
На мен ми пише order processing.

Получила съл и този мейл
Dear Customer, Royal Mail has received your item from FIVER LONDON LTD (No: JC022026954GB) at Hornsey DO Delivery Office. Your item is now ready for delivery and we will attempt to deliver it today subject to any alternative instructions that you have previously agreed with us. Regards, Royal Mail For queries please visit www.royalmail.com or call 08457 740 740 Please do not reply to this message. This email was sent from a notification-only address that cannot accept incoming email.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 10:15 от pepina709

# 152
# 153
Отказали са ми роклята!  newsm45
Съжалявам! Sad Знам, че много я искаш, ама не е болка за умиране.
pepina709 , провери си мейла!

# 154
Само за ли ще имам рокля от 1Л, дето няма да ми стане  newsm78

Joy Joy майтап де и мен естествено ми я отказаха, надявах се, но ми беше нереално.
Всъщност то май всички, на които са ни отказали пишем, я да пише някой, на когото са я пуснали Wink

Сега пак да питам за този ленения панталон, провокирана от писанато от Ванирка....ами с мерките, които са им дадени на 14, което би трябвало да е 42 фр/европейско ми се види, че отговаря едва ли не на 46...може и аз да бъркам, че сравнявах с дънки, които са по мен, но ако се и разширява, то тогава излиза, че поне с 2 номера е уголемен този панталон.

Моля, ако някой има мерки на 12 да сподели  Praynig Praynig
http://www.asos.com//Asos/Asos-Wide-Leg-Linen-Trousers/Prod/pgep … .aspx?iid=1378750
то пък като гледам сега 12ка няма...май ще си остана без такъв  Crazy
С бял не знам дали мога да се възприема, особено като се има предвид каква съм хубава и обла  Laughing Всъщност бялото прозира ли или е плътно?

# 155
Благодаря много на момичетата, които споделиха за белия ленен панталон- 8ца ми стана перфектно при положение, че съм 10ка  Heart Eyes
На дължина как ти е? И колко си висока? Embarassed
1,68м- дълъг ми е, но снощи го изпрах на 30 градуса и довечера ще го меря да ходи на шивач.

# 156
Благодаря много на момичетата, които споделиха за белия ленен панталон- 8ца ми стана перфектно при положение, че съм 10ка  Heart Eyes
На дължина как ти е? И колко си висока? Embarassed
1,68м- дълъг ми е, но снощи го изпрах на 30 градуса и довечера ще го меря да ходи на шивач.
Мдам, значи на мен при всички положения ще ми е дълъг. Благодаря ти!  bouquet

# 157
Роклята и на мен ми я отказаха, а с колието какво е положението?? При мен си стои на order processing... Thinking

# 158
Здравейте на всички, току що съм се заредила Mr. Green пред компа и следя роклетата, искам някаква лятна и дълга, ама ако може за 1 лира  Mr. Green каквито покупки видях при вас вчера  Thinking Ако някоя види нещо интересно моля, пуснете линка Wink

# 159
Здравейте на всички, току що съм се заредила Mr. Green пред компа и следя роклетата, искам някаква лятна и дълга, ама ако може за 1 лира  Mr. Green каквито покупки видях при вас вчера  Thinking Ако някоя види нещо интересно моля, пуснете линка Wink

Ето едно предложение от мен: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1335701
Много ми харесва, а и имаше хубави отзиви преди за нея.

Не е 1 лира, но то засега няма щастливци, на които да са изпратени поръчки с евтини рокли Wink

# 160
  • Пловдив
Роклята на Ол сейнтс как е като размер - има ли разтегливост   bouquet

# 161
На мен пък изобщо не са ми отразили направената вчера поръчка. Което  е голяма мистерия, тъй като си платих с пейпал и си мислех, че всичко е ок. Сега обаче гледам в акаунта ми няма поръчка(не че е отказана, а изобщо липсва  Laughing) и плащане не е минавало  Confused

# 162
Някой да има този панталоно-анцуг ?
Чудя се дали няма да е твърде плътна материя, за да се носи лятно време.

Ще видите вие като започнат да валят следобяд мейли, че все пак ще ни изпратят роклите + подарък, компенсация за грешката им. Mr. Green

Аз сънувам форумската ленена рокля, UK 14. Рефрешвам, рефрешвам, да видим кога ще ме огрее моя номер. Laughing

# 163
  • Бургас
Аз ще им пиша после един възмутен мейл....  #Cussing out Не, че ще постигна нещо, но все пак.
Така се ядосах, че просто нямам думи в момента.

Толкова я исках тази рокля, голямо дебнене, голямо нещо. Почти 2 часа ми стоя в кошницата, как пък не изписа при плащането, например, че не е налична?!  Rolling Eyes Поръчката си ми фигурираше, снощи си беше Order Processing, а сега дори я няма изписана в хисторито.

# 164
  • Варна
И аз сънувам като Бианка ленената рокля и чакам да се появи 10.

Вчера получих  форумското яке 6-ца, малко ми опъва на раменето, но ще се носи и така. Ако някой има 8, а иска 6 съм насреща Peace

Общи условия

Активация на акаунт