Пазаруване от Asos - 16

• 26 984
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
  • ...край Дунава
Като вляза в поръчката си, тая в която имах ленената рокля и оная черната от 1паунд-си стоят и трите неща, но като цъкна на линка на евтината рокля, линка ме отвежда на начална страница Rolling Eyes, демек изобщо не съществува в сайта им. С колието е същата работа.....но пък другите линкове с евтини рокли са активни, друг е въпроса, че продължава да си ги няма, ама не ме е яд, може би щото никой не е имал шанса да се добере до тях Mr. Green
Сега, кога се очаква да ми върнат парите, стоят ми блокирани, а ми трябватттт, искам да използвам 10%-те процента пЪ Tired

# 181
  • Бургас
Аз ще им пиша после един възмутен мейл.... ...
вчера сайта явно е бил бъгнат- исках да купя една рокля, която отдавна не бях виждала налична и когато тръгнах да плащам, ту не ми даваше, ту ми добавяше по 200 броя от нея... за над 2800 лири Crazy

Аз платих без проблем, след като така жадуваната biker рокля стоя почти два часа в кошницата ми. Получих си и потвърдителен мейл, всичко - точно, до сутринта, обаче.

Не стига, че са ми отказали роклята, а и нямам и кодче за 10% намаление. Явно не ми се полага на мен.  Rolling Eyes

Иначе, докладвам, че вчера получих 2 поръчки - от 15 и 21.07.

# 182
Сега, кога се очаква да ми върнат парите, стоят ми блокирани, а ми трябватттт, искам да използвам 10%-те процента пЪ Tired
  Той кода нали няма срок или си открила нещо Wink
Аз голямо ровене ударих, нищо от желанията ми не е налично...

Ben Sherman-a и се чудя ама нещо....някой дали я поръча да сподели

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 14:03 от PERLI

# 183
  • Бургас
За паричките... връщането, ако е платено чрез ПейПал, след 3-5 дни по картата.
Ако е с карта, честно казано, не знам, но предполагам, че ще зависи от срока на банката. За ДСК, например, е около 40 дни.

# 184
Перли:
It is valid until 27th August 2011 and is locked to your account (so can’t be used by anyone else).

Пише, че до 27.08 важи кодът.

Аз одеве пробвах, но вместо на правилното място, го слагах в бързината на Гив ваучер и не се получи, иначе и мен ми се хваща кодът.

newsm78 Мими, огледай добре мейлите, как ад не са пратили и на теб, според мен всеки с поръчка на роклята има.

# 185
За паричките... връщането, ако е платено чрез ПейПал, след 3-5 дни по картата.
Ако е с карта, честно казано, не знам, но предполагам, че ще зависи от срока на банката. За ДСК, например, е около 40 дни.

ДО 40 дни мисля е за отблокиране на блокирани пари, когато плащането не е осчетоводено по различни причини(отказване от поръчка,спор и т.н.) Когато е връщане на пари- то си е фактически превод и са необходими 2-5 работни дни.

П.С. Е-ее до 27 август все ще купим нещо, мисълта ми беше 4е не е за днес.

Тя, Мими за друга рокля страда не за 1-паундовата.

# 186
  • ...край Дунава
Ееее 40 дни да чакам, не е честно. #Cussing out
И аз мислех, че кода важи до днес, не съм обърнала внимание, значи ще почакам да си харесам нещо и тогава Tired

# 187
  • Бургас
Перли:
It is valid until 27th August 2011 and is locked to your account (so can’t be used by anyone else).

Пише, че до 27.08 важи кодът.

Аз одеве пробвах, но вместо на правилното място, го слагах в бързината на Гив ваучер и не се получи, иначе и мен ми се хваща кодът.

newsm78 Мими, огледай добре мейлите, как ад не са пратили и на теб, според мен всеки с поръчка на роклята има.

Нямам  Sad
Моята поръчка е с biker роклята, не от рокличките от 1 лира.

PERLI, за отказана поръчка също е толкова срока, почти съм сигурна.

# 188
  • София
   И освен това кодът е един и същи за всички (публикувания горе) , така че смело го използвайте.
На мен ми няма още поръчката от 30.06 , пък...

# 189
И аз мислех, че кода важи до днес, не съм обърнала внимание, значи ще почакам да си харесам нещо и тогава Tired

За 3ти път ми се случва да ми откажат нещо след като са потвърдили. До 5 дни са ми освободени парите в картата.

katri, пише че е личен кода.

Ами тия дето бяхме забърсали по 2  рокли, що не са ни дали 20%......

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 14:24 от PERLI

# 190
  • Бургас
Всъщност, сигурно си права.  Peace Аз не съм плащала директно с карта от много, много отдавна и вече не помня...

# 191
  • Варна
И аз имам код само за поръчката с 1 паундовата рокля, а за другата, с лилавата рокля, нямам. Явно е било много масово поръчването на точно тази рокля и оплакванията после, че са решили да дадат някаква компенсация.  Rolling Eyes

# 192
Явно вчеря няцяло се е бъгнал сайта,аз поръчах това -платих ,потвърдиха ми и получих мейл ,че е изпратено -а днес получавам рефаунд-за ето този пуловер   http://www.asos.com//Chilli-Pepper/Chilli-Pepper-Slouch-Jumper-D … t.aspx?iid=109969
.....а и също нямам и код  Mr. Green

# 193
  • София

За 3ти път ми се случва да ми откажат нещо след като са потвърдили. До 5 дни са ми освободени парите в картата.

katri, пише че е личен кода.

Ами тия дето бяхме забърсали по 2  рокли, що не са ни дали 20%......

На мен са ми дали 2 кода щото имах 2 поръчки  Mr. Green и пише, че са лични, ама са еднакви и са еднакви с публикувания! Та явно има код за 10% раздаван на всички и предполагам, че са толкова много, че са го направили за целия сайт, та сигурно всеки може да го използва...  bouquet

5E0339E9FAAF - същия който е дала Ани на предишната страница е и моя.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:10 от katri

# 194
Мерси катри, но на мен ми дава че е изчерпан, невалиден или изтекъл...

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:16 от siqnie

Общи условия

Активация на акаунт