След "ПЕРЛА" - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 67

• 46 382
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!  Hug

Спокойна и усмихната събота!

На заинтересуваните да кажа, че в момента  TV DOMA online си върви без проблем  Peace .... Дано друг път не ни спират сигнала точно преди "Перла"  ooooh!

# 616
Семейство Шадоолу. Всеки е до когото трябва и е прегърнал когото трябва....  Wink

# 617
Добро утро на перлените момичета newsm51 newsm51 newsm51 Желая ви забавни и незабравими почивни дни  Hug Hug Hug
Добро утро!  Hug

Слънчеви и усмихнати почивни дни от цялата перлена компания и от "нашето" и "вашето-наше" момиче....

Днес, може би, ще пуснем в темата отново инфо за Айча... да си припомним.... Ще се радваме, ако ни допълните, особено с най-актуалното за нея в личен и професионален пран. Този музикант, например, който е "мъжът в живота й" на нас ни е тотално неизвестен.

Благодаря за поканата  Hug Hug Hug Hug Може би ще се включа само аз, защото другите момичета днес са много работни  Peace
Избрали сте много подходящ момент - започна повторението на сериала Любов назаем, където Айча играе главната роля - Сабиха. Ние гледаме сериала и се възхищаваме на играта на главните герои отново и отново. В серията, която беше излъчена снощи Айча беше нероятна....Толкова истински пресъздаде болката, страданието, огорчението на героинята си.....Ето едно колажче с част от тази сцена.....

# 618
MAMA-AN,привет! Laughing

Още малко "усмихнати" снимки.

Така усмихнат/не само в сериала,а почти навсякъде и постоянно.../ Къванч изглежда само до тази мадама.
Има и две-три подобни снимки с Берен С.,неформални.

ThinkingА пък на този фон последните му снимки... ooooh! будят сериозни размисли.Не видяхме нито секунда усмивка и спокойствие на лицето му.

Обсъдили сте в телеграфен стил и Забр.плод. newsm78Беше един добър сериал,не повече от 1001 нощ,Листопад,Гордата Аси и още няколко др.Ако тр.да ги подредя "1001 нощ"си остава най-добрия до момента,въпреки че няма претенциите на плода.От актьорите-Селчук Й. Peace
 EmbarassedВ началото дори не го харесвах до Берен,а после забравих външността.

# 619
  • Perla
Пканева, днес денят на Пънар ли ще бъде? И с гости от темата за Айча, така ли? Хубаво, много хубаво! Добре дошли да са  smile3525

Виктори, за усмихнатия Къванч "навсякъде и постоянно" със Сонгюл   newsm51

А  да си призная, аз не съм виждала,  не съм и търсила, де, снимки на Киво с Берен, с изключение на този постер с инструментите. Гледала съм и едно видео- от някакъв рожден ден май беше, където той , според журналистите, бил й казал, че много му е липсвала / те подслушвателни апарати ли имат newsm78/. Тя е много усмихната там, докато той е усмихнат колкото когато се събере човек с компания, според мене. Виждала съм го в  шоуто на Беяз с Хазал, където пак се смееше от сърце, но на някакви специални снимки не съм попадала. Thinking

# 620
Хайде Айча, дойде време да си припомним, за кой ли път,  колко много те харесваме!  Peace

Айча Варлъер е турска киноактриса и певица. Родена е на 22 юни 1977 в Анкара, Турция в семейство, тясно свързано с изкуството. Майка й е балерина - ръководи, в продължение на 12 години,  катедрата по балетно изкуство в университета Хаджеттепе, а баща й е професионален музикант. От детството си Айча танцува и пее. Дори детската й мечта е била да стане балерина, но прекалено дългите крака са били праблем за подобна кариера и по преценка и съвет на майка си се отказва. Тогава насочили Айча към класическата музика. Тя започнала да свири на пиано, а по-късно и да учи пеене. Едва 5-годишна е заявявала, че ще живее като мама и татко на ... сцената.

снимка от студентския период

След завършването на лицей в Турция, едва 16-десет годишна Айча заминава за САЩ, за да продължи музикалното си образование, като живее в американско семейство, което й помага за перфектното овладяване на езика. С гостоприемните  домакини и сега я свързва приятелство и те се чуват, по признание на Айча, с повод  и без повод...

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 13:44 от pkaneva

# 621
  • Perla
Тъй и тъй се чудех какво да преговаряме днес от Перла, ето един момент, в който можем да се насладим на прекрасната игра на Айча.

След 10 мин. а и в следващата част също Heart Eyes

# 622
В Америка Айча продължава образованието си в  Харвардския университет - музикално актьорско майсторство. По съвместна програма на Харвард с московската Академия по изкуствата заминала за Москва и специализирала в МХАТ - Артеатър. Пет месеца е специализирала и в Бостън, учила е малко и в Италия. Мечтаела да играе в мюзикъл в Бродуей, но точно когато завършвала образованието си, на 11 септември 2001 година станали атентатите срещу кулите близнаци в Ню Йорк, американските власти засили контрола върху чужденците и Айча не получила разрешително за работа.
Пред мен имаше два пътя - да се омъжа за американец заради гражданството,  или да се върна в родината си и да правя, това, което най-много обичам", разказва Айча. Така, след над десет години в чужбина, тя се връща в Турция, решена да постигне мечтите си. Започва първо певческа кариера, прави дори турне в Япония .... "Всъщност, аз съм професионален певец. Отидох чрез приятел при Абдула Oгюз и първата ми роля бе в сериала „ Моята жена, моята майка”. А в Държавната Опера и балет – мюзикъл Уестсайдска  история , за чиято роля бях номинирана с наградата на  Afife AMY" , разказва Айча. Еднакво харесвана е с класическото си пеене и баладата . Обича да експериментира чрез смесването на вокални техники и музикални стилове.

Айча в звукозаписно студио

# 623
  • Perla
Пканева, не ти виждам снимките newsm78
Виждам снимките на Виктори, но твоите изчезнаха. Не знам дали е при мене дефектът,защото имам проблеми с компютъра.

# 624
През 2004 г. идва и първото предложение за участие в сериал – „Моята жена, моята майка". След това тя приема  ролята на Пънар в "Перла", която, всъщност, я прави изключително популярна. Снима се в Куртларар Вадаси- Пусу , а в сериала  Sonbahar,  се справя блестящо с  образа на главната героиня. Това е и нейната първа централна роля в телевизионен сериал.  Участва и в сериала "Лимоново дръвче".
Айча е възприемана като една от най-интелигентните актриси в Родината си. Усмихната и добронамерена, тя с еднаква лекота превъплъщава дълбок психологизъм и свежи комедийни образи. Актьорската и певческата й кариера вървят паралелно. Айча има издаден компактдиск с акустична музика. Подготвила го е съвместно с поета Мехмет Теоман, който е автор на текстовете на всички песни. В албума с акустична музика са включени и две песни, композирани от Айча.
Според пресата скоро студиото я очаква за един интересен експеримент - смесването на  традиционните стилове и хип-хоп.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 15:48 от pkaneva

# 625
Много се радвам, че днес е деня на Айча Варлъер във вашата тема. Нямам дар слово за високопарни слова, но ще кажа това което чувствам за Айча и това което съм прочела или научила за нея като ще се постарая да не ви повтарям.
Харесвам Айча от сериала Перла - първият турски сериал който изгледах от А до Я - това е сериала, който ме направи фен на турските сериали. Харесвам всички актьори от сериала, но Айча Варлъер е моята любимка. Заради нея изгледах сериала Son Bahar в който тя играе главната женска роля - Сабиха, който сериал в момента се излъчва повторно по Диема Фемили - всеки делничен ден от 22.00 часа.

Независимо, че в Son bahar Айча играе главната женска роля, тя е известна повече като Pınar от Перла. През сезон 2010-2011 година Айча играе в полицейския сериал Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Bahar

В последно време Айча се занимава повече с музика. Може би причината за това е връзката й с Emir Ersoy

В следващ пост ще напиша какво зная за тази професионална връзка прерастнала в любов.....
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 626
MAMA-AN, за този Emir Ersoy не знаем нищо. Но Айча изглежда много щастлива до него.

В свободното си време тя спортува, чете книги и гледа филми. Отделя и време за семейството си, а един -два пъти в седмицата задължително се среща с приятелите си в Парк кафе в Истанбул, града, в който живее. Въпреки че няма проблеми с килограмите, опитва се да се храни здравословно и предпочита зеленчуци и риба.
Обичана от феновете, тя дори получава предложение за женитба в Нета.

Две думи  и за една екстремна ситуация в живота й, случила се преди година на почивка в Коста Рика. Тогава Айча Варлъер е  била на косъм от смъртта и това я накарало да преосмисли живота си. Заедно с приятели тя се препичала на слънце на морския бряг, над който се издигали остри вулканични скали. Тъкмо казвала „Колко е хубав животът - маймуни, индийски орехи, море...", когато една вълна със страшна сила я вдигнала и залепила за скалите. На единия й крак се отворила дълбока рана. „В този момент животът ми мина като на лента пред очите ми. Благодарение на тази вълна разбрах, че в живота има само „днес", казва актрисата, която от 16-годишна обикаля сама света.

# 627
  • София
Добър ден ,момичета  Hug!

Пканева , Благодаря ти ,мила, за това което си подготвила за нас  newsm51 Автобиографията на Айча е впечатляваща  newsm10

Поздравявам  Ви ,с това изпълнение на Айча - настръхвам когато слушам, този мощен глас  Peace

# 628
Едно интервю с Айча, поместено в нашата преса.

http://www.prikachi.com/images.php?images/551/3655551K.jpg

А снимки .... за снимките сте вие  Hug

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 13:59 от pkaneva

# 629
От едно интервю на Айча разбрах, че тя е имала намерение да се връща в Америка, но е останала в Турция и не съжалява. Срещнала е любовта и е получила театрална награда за участието си в постановката "Къщата на Лейля"

‘Leyla’nın Evi’nden gelen ödül

Любовта на Айча е Емир Ерсой - джаз пианист, аранжор и продуцент. Роден е в Истанбул на 14 октомври 1977 година.

Баща му също е музикант и детството на Емир също е преминало на сцената. Като малък най-голямо удоволствие са му доставяли концертите на баща му. Любовта му към латиномузиката е още от детството му. Музикалната му кариера започва с оркестъра на баща му, след това в Бразилия, Германия......
През 2010 година създава оркестъра Emir Ersoy & Projecto Cubano. Имат издаден албум с 10 песни, едната е в изпълнение на Айча Варлъер.

''Emir Ersoy & Projecto Cubano'' 10 müzisyenden oluşan büyük bir salsa orkestrası. Uzun yıllardır Türkiye’de birçok konser veren Projecto Cubano, Ocak 2010'da PMD etiketi ile “10 Şarkı 10 Şarkıcı” adındaki ilk albümünü piyasaya çıkardı. Bu albüm aynı zamanda Türkiye’de yapılan ilk salsa albümü olma özelliğini de taşımaktadır. Türkiye’de meşhur olmuş 10 ünlü şarkının salsa versiyonlarının yer aldığı bu albümde Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Yaşar, Deniz Seki, Kubat, Tuğba Özerk ve Emer Altuğ birer parça seslendirdi.

Emir Ersoy grubun maestrosu ve piyanisti. Grubun solistleri ise Banu Kunt ve Aleixi Riviera Contrevas. ''Projecto Cubano'',”10 Şarkı 10 Şarkıcı”albümündeki parçalarının yanı sıra geçmisten günümüze uzanan
geniş bir yelpazeden seçilen Celia Cruz, Tito Puente, Ruben Gonzales, Willy Chirino, Gloria Estefan ve
Oscar De Leon gibi dünyaca ünlü isimlerin salsa, merengue, bolero, son gibi hareketli ritimlerindeki parçaları da yorumlamaktadır.

Ето и имената на състава на оркестъра:

Piyano: Emir Ersoy
Vokal: Banu Kunt
Vokal: Aleixi Riviera Contrevas
Bas: Andres Macias
Timbales: Tunç Çakır
Conga: Ateş Öztürkmen
Trompet: Şenova Ülker
Trompet: Barış Dogukan Yazıcı
Trombon: Aycan Teztel
Trombon: Gökay Gökşen

Момичета дано не съм ви отегчила с моинте дълги постове. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт