Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 9

• 38 807
  • 741
  •   1
Отговори
# 330

Добро утро!

Успешен ден и добро настроение!!!  smile3521  newsm47 newsm10 smile3525 Two Hearts

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 07:42 от KraLeva66

# 331
Добро утро прекрасни - на работещите /и аз днес съм от тях/ пожелавам спорен ден, на тези които ще почиват - приятни забавления, а на всички ден пълен с положителни емоции
Кралице благодаря за кафето и закуската Hug Hug Hug Hug дали някога ще ми се случи някой да ми поднесе табличката в леглото  newsm78 newsm78 newsm78, но като пожелание е добро  Naughty

# 332
# 333

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/08/06/HaberDetay/1423342/“TERS_KOSE_BiR_ROL_BENi_COK_CEZBETTi”

“TERS KÖŞE BiR ROL BENi ÇOK CEZBETTi”

‘Öyle Bir?Geçer?Zaman?Ki’ dizisindeki ‘Cemile’ karakteriyle şöhreti yakalayan?Ayça Bingöl, Şerif Gören’in ‘Ay Büyürken Uyuyamam’ filminde de kızları için şahin kesilen bir anneyi oynuyor

DiZiLERiN MiLLi TAKIMI

‘Ay Büyürken Uyuyamam’la 18 yıl sonra kamera arkasına geçen Şerif Gören, dizi dünyasının milli takımıyla çalıştığını söyledi.

Aşk, namus, namussuzluk üzerine ‘provakatif bir film’ yaptığını belirten Gören’in kadrosunda Ayça Bingöl,   Hazal Kaya, Fırat Çelik, Necip Memili gibi isimler bulunuyor

# 334
# 335
# 336
# 337
Добро утро!  Hug

Слънчеви и усмихнати почивни дни от цялата перлена компания и от "нашето" и "вашето-наше" момиче....

Днес, може би, ще пуснем в темата отново инфо за Айча... да си припомним.... Ще се радваме, ако ни допълните, особено с най-актуалното за нея в личен и професионален пран. Този музикант, например, който е "мъжът в живота й" на нас ни е тотално неизвестен.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 10:25 от pkaneva

# 338
Добро утро!  Hug

Слънчеви и усмихнати почивни дни от цялата перлена компания и от "нашето" и "вашето-наше" момиче....

Днес, може би, ще пуснем в темата отново инфо за Айча... да си припомним.... Ще се радваме, ако ни допълните, особено с най-актуалното за нея в личен и професионален пран. Този музикант, например, който е "мъжът в живота й" на нас ни е тотално неизвестен.

pkaneva  newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря за поканата  Hug Hug Hug Hug Hug, но Айча много добре пази в тайна личния си живот - не допуска медийте до себе си и информацията с която разполагаме е много оскъдна. Но ще се постараем да припомним нейните изяви на сцената   Peace
Желая ви хубав и усмихнат ден  Hug Hug Hug Hug Hug

# 339
# 340

Сонбахарки - ето, след кафето и закуската един лек обяд - суши newsm03 Предполагам, че това ще стане едно от любимите ни ястия Joy Е, поне на мен - ще заместя гледането на филма със ...сушито, като утешение Rolling Eyes Само Сани ли може да подражава newsm78 Ох, снощи гушнах Сънчо от безпомощност и яд.... Диема Фемили я няма качена на нито един от сателитите , или поне аз не  успях да открия ....не ми се говори... Искренно ви завиждам, че гледате филма отново, наслаждавайте се Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 341

22:55 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'NİN ALİ KAPTANI ERKAN PETEKKAYA, LEVENT'TE ÖZEL BİR İFTAR YEMEĞİ PROGRAMINA KATILDI.gecce.com

На 02,08,2011 Еркан е бил на някаква вечеря и предполагам, че снимката е от това "знаменателно" според журналистите събитие..... ooooh! ooooh! ooooh! - Нямат спокойствие известните персони  Naughty

Прилича ми на затворника Кьопек тук...
Пуши ли, цигарка ли виждам между пръстите или трябва да сложа лупи  newsm78
Какво е това тук newsm78 newsm78 цигарка - да, подстриган пирчем- също, лек мустак - защо ли, компания - неизвестна, и къде е това хапване - в Истамбул ли newsm78 Обаче - най-впечатляващ е десена на ризката  Mr. Green С подобен десен беше облечен на брега , до една лодка - гушнал една своя колежка(за да я топли, сигурно е било хладничко временцето Party), но там май  ръкавчето беше дълго... това ще да е било заради комарите Party  Както и да е - защо обръщам  мнимание на маловажни подробности newsm78 Ех, колко съжалявам, че не мога да гледам на екран филмчето ....Ще отида да потърся малко хаберлер . Бон апети  bowuu bowuu

# 342
Преди малко даваха на Канал Д Еркан и Айча Бингьол.....Но аз с бързи компютър докато ви пусна линка.....започнаха рекламите....Но може да ги дават отново....

# 343

Сонбахарки - ето, след кафето и закуската един лек обяд - суши newsm03 Предполагам, че това ще стане едно от любимите ни ястия Joy Е, поне на мен - ще заместя гледането на филма със ...сушито, като утешение Rolling Eyes Само Сани ли може да подражава newsm78 Ох, снощи гушнах Сънчо от безпомощност и яд.... Диема Фемили я няма качена на нито един от сателитите , или поне аз не  успях да открия ....не ми се говори... Искренно ви завиждам, че гледате филма отново, наслаждавайте се Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Теменужена   bouquet  bouquet  bouquet благодаря за сушито.....Нашето удоволствие ще бъде двойно - Галип и Сабиха и ....суши  Naughty
Връщай се скъпа. Средиземно море няма нито да избяга, нито да пресъхне. Повторението на филмчето не зная кога ще бъде отново.....Да те видя сега каква фенка си  Naughty.....
Магазинното предаване по Канал Д свърши........

# 344

Общи условия

Активация на акаунт