След "ПЕРЛА" - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 67

• 46 381
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Албума с 10-те песни на известни изпълнители и се продава с благотворителна цел. Ще потърся - бях публикувала имената на изпълнителите и на самите песни....

Това е песента на Ayça Varlıer - Bir Zaman Hatası - /с бг. превод/ на Мишел

# 631
MAMA-AN, приказката "Крушата не пада по-далеч от дървото", май ще излезе вярна.
И Айча, и този Емир са от музикантски  семейства...и двамата в един момент са се "намерили" .... А  Айча, наистина ми изглежда много спокойна и усмихната до този мъж. Просто й личи.
Докато на нашите любимци ..... Уф! Какво им личи не ми се казва...

# 632

Ayça Varlıer - Tek başına с Бг превод на Мишел

# 633

Клип Рубиненочервен в изпълнение на Айча Варлъер с Fahir Atakoğlu  отново с Бг превод на Мишел

# 634

Ayça Varlier- Pınar- live singing @ Taksim

Пожелавам на всички приятен ден с Айча Варлъер в прекрасната ви тема  Hug Hug Hug Hug А сега да поработя малко, че и аз съм на работа. До по-късно  Peace

# 635
  • Perla
MAMA-AN smile3525 Благодаря ти! Дойде ни на гости с голям и хубав подарък! Айча е прекрасна. И като че ли колкото времето минава, тя става по-красива и чаровна. А може би причината е проста- влюбена е в подходящия човек и това я прави щастлива. И в професионален план е намерила пътя и успява. Искрено се радвам за нея.
Ще се наслаждавам следобед на изпълненията на Айча. Heart Eyes

Пканева, newsm51  за идеята да се запознаем и с другите, т.н. поддържащи актьори в Перла, и за труда ти.
А това, което  виждаш на лицата на нашите любимци, всички го виждаме и затова така ни боли. И затова толкова не искаме да се разминат. Защото, както Айча е щастлива до своя любим и това й личи, така и на другите ни красавци им личи как се чувстват един до друг. Само те като че ли не го виждат или не искат да го видят Sad

# 636

Пънар: Ти слушаш ли ме какво говоря?  
Онур: Възможно ли е изобщо да се слуша това крещене?  
Пънар: Крещене!!! Ти си безотговорен и грубиян  
Онур: А ти си ДЪРДОРАНА  
Пънар: А ти си мръсен  
Онур: Ти си себична!!!
Пънар: Ти си... ти си ОНУР!!!  Някакъв си... Онур

Пънар прави коментар  за Онур и всички мъже.

- Каквото и да им кажеш, все си дърдорана.... Всички са един дол дренки!

Когато Пънар не може да се стърпи и иска да каже на Онур за бремеността на Инджи.

Пънар: Онур, ще ти кажа нещо....
Онур: Кажи, скъпа?
Пънар: Не, отказах се......ти не можеш да пазиш тайна.  
Онур: Добре, ти си знаеш.
Пънар: Добре, не се сърди..... Ще ти кажа, но ....  ще си мълчиш
Онур: Пънар, не ме ядосвай. Заради теб и аз заприличах на клюкарка.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 18:29 от pkaneva

# 637
  • София
МАМА-АН  Hug Благодаря ти  bouquet ,че пусна  песента "САМА" с превод и припева е :

"Кажи, намери ли я
търсената любов,кажи?
Ако ли не ,отново ли си сам ,
като мен смирена ,
с насълзени очи и сама ."

Защо не я изпее Айча тази песен ,специално на нейните приятели С и К , текста като че ли е писан за тях двамата  Peace

# 638
MAMA-AN  Hug  newsm51

Браво  и на Мишел за преводите  newsm51

Момичета, не виждам смисъл да слагам много снимки, защото непрекъснато го правим в темата.
С Пънар "върви" и Онур, но... него не смея да го пипна.... Той си е на  lol4e  Wink

# 639
Благодаря ви момичета за топлите думи. Дано да съм била полезна с нещо. Аз много се радвам на това сътрудничество между двете теми. В последно време "посланника на добра воля" mimola ми липсва, но предполагам, че е на почивка. Благодаря на всички които посещават темата на Айча и поставят новини, клипове и снимки. Айча е пракрасна млада жена, на която се възхищавам на работохолизма, таланта и красотата. Сонгюл и Айча са приятелки нека и нашите две теми да продължават това което започнахме - сътрудничество и взаимно подпомагане. За вас прекрасни мили момичета от Перла

Довечера ако си намеря "сламките" може пак да ви посетя......

# 640
  • ... да усещаш мириса на море ...
Благодаря за инфото, което сте сложили. Приятно бях изненадана от стила на Айча (имам предвид латино ритмите) . Аз бях останала с впечатление, че пее друг стил музика...   bouquet

MAMA-AN , във другата тема има ли повече инфо за филма Behzat З?

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 16:43 от tara_lezhka

# 641
  • Perla
И след приказката за Айча, малко цветя за Инджи:

# 642
# 643
Благодаря за инфото, което сте сложили. Приятно бях изненадана от стила на Айча (имам предвид латино ритмите) . Аз бях останала с впечатление, че пее друг стил музика...   bouquet

MAMA-AN , във другата тема има ли повече инфо за филма Behzat З?
За съжаление не сме гледали и обсъждали този сериал. Айча има главна женска роля, но с малко участие. Сериала е повече полицейски....Тя не е полицайка и се явява много рядко в епизодите. Тя там е любовница на главния герой - баш полицая. Някалко пъти съм гледала сериала, но участието й наистина беше в една две сцени за целия епизод, а е имало случай когато в някои епизоди няма участие.

# 644
  • Toronto
Някой дали може да ми каже в кои точно епизоди на Езел участва наш Къванчо и къде мога да ги намеря? newsm78 Любопитна съм да го видя различен.

Общи условия

Активация на акаунт