След "ПЕРЛА" - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 67

• 46 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за Айча,мадами!  bouquet

Да се върнем към основната тема с малко"Азра" Wink

Веднага се вижда,че е манекенка ,това поне го владее...  Mr. Green

# 646
  • ... да усещаш мириса на море ...
MAMA-AN, благодаря ти. В сериала участват и други познати лица, и като гост звезди, затова ми беше любопитно...    bouquet

tuparowa изпращам ти ги на лични, за да не пълним темата...

vikktory това от новия сериал ли е ? За него имаше статии, че са започнали снимките, а за нашия "герой" нищо - ни от канал D, ни от  Ay yapim. Последното инфо до което се добрах е, че Бура Гюлсой се е върнал от меден месец в Рим и нищо ... newsm78

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 19:28 от tara_lezhka

# 647

vikktory това от новия сериал лие ?

LaughingНе съм научила арабския все още,не мога да им разчета иероглифите сложени под снимките Joy Joy,но предполагам,че са рекламни снимки на нейния сериал,защото са пуснати преди час.
Партньора на Азра обаче ми е познат отнякъде- newsm78не участваше ли в Теменужка?

# 648
  • ... да усещаш мириса на море ...
Партньора на Азра обаче ми е познат отнякъде- newsm78не участваше ли в Теменужка?

Арабски не знаеш, но имаш поглед за милиони - да той е Firat Tanis  Grinning

# 649
  • Toronto
Вилата от турския сериал "Перла" става бутиков хотел

Таралежка, благодаря за сериите!  Hug Ще ги изгледам с интерес!

# 650
# 651
  • Perla
tuparowa, не знаех тези подробности за вилата Освен , разбира се, че е един от предпочитаните туристически обекти Но историята и не знаех
Пък иначе- важното  е далаверата да върви Колкото повече, толкова повече Mr. Green

Съжалявам, обаче ми се изгуби точката И не само тя Wink

А Азра да си манекенства, да си се  снима с колеги и колежки, но , ако може по-далече от Бодрум Ама де тоз късмет ooooh! ooooh!

# 652
Привет невероятна перлена мафия   bouquet   bouquet   bouquet

Хиляди благодарности на всички за информацията за Айча Върлаер. Слушам песните й, много ми харесват...

pkaneva  newsm51 Явно идва и ред на Онур.... tooth

MAMA-AN   lovekiss , много благодаря за инфото за Айча - темичката ни е още по-прекрасна с нея...

# 653
# 654
# 655
  • Perla
Лека нощ!

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 01:05 от dora_st

# 656
Добро утро сладури,
преди да отида на работа ви пускам една статия за рамазана.
А за Азра нали ви казвам няма да стане нищо, само се ядосвате!
Ще си позволя да изразя скромното си мнение по въпроса, а ако греша нали съм ви обещала кафенце в Нишанташъ,току   виж сме видели и Киво!Те турските медии са малко като нашите, малко повече фантазия от колкото деиствителност. То беше Киво с Идил на Малдивите, като по същото време е бил там и с нашата Анелия/той вобще знаели че съществува тя?!/, само където той не знае че е бил там.После на море с роднините си като по същото време се препича на плажа/напълно нещастен както го забелязваме всички/ с четири неизвестни нам девойки,за  който вобще не му пука дали са там или не,а в стаята го чака Азра, а пък в същото време обядва и се държи за ръка с Идил.Та той горкия само с мен не е бил за има няма месец.Та от всички тези побликаации на мен ми става ясно ,че милия си е на море с батко и е нещастен и явно доста неразбран, а въпросните дами, ако вобще са там явно им се иска да се женят за него, но той не ги иска, а те се  чудят как да си направят реклама!
Това е за сега от мен. До скоро и приятен ден в компанията на Перлите!

Мюсюлманите отбелязват свещения месец рамазан
1 Август 2011

Преди разсъмване милиони турци седнаха на трапезите за първата традиционна мюсюлманска закуска сахур, с което започна свещеният месец на мюсюлманските пости,наречен оруч или рамазан, съобщи БНР. Той не е просто отказване от храна и удоволствия, а има смисъла на споделяне, за да може всеки мюсюлманин да се доближи до състоянието на бедните, гладните и страдащите.
По време на оруча, който започва на разсъмване и продължава до залеза на слънцето, спазващите го не поемат вода и храна и се въздържат от секс. Едва след залез, ходжата приканва мюсюлманите да прекратят оруча и се сяда на трапезата,наречена ифтар,която е отрупана с традиционни вкусотии,между които е и рамазанската пита. След ифтара се посещава джамията за традиционната молитва, наречена теравих, която посещават и мъже,и жени.

По инициатива на общините на различни места в Истанбул са построени големи палатки с климатици, където след залез се предлагат безплатни угощения, организират се концерти, представления, прожекции на филми на открито. Хората си ходят на гости, защото празникът е и време за веселие и настроение. Автобусите на градския транспорт, трамваите и метрото, а също и супермаркетите работят и след полунощ.

Телевизионните канали излъчват програми през цялата нощ. Оручът ще завърши на 29 август,след което ще започне мюсюлманският Рамазан или Шекер Байрам,на който се поднасят сладки вкусотии.

# 657
[video][<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/lLz1eOKbWCI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/video]

# 658
Клипчето е за добро утро от мен с много любов за всички Перли!!!
  bouquet Hug

# 659
  • Toronto
Аз понеже все не мога да ви кажа Добро утро, сега ще ви изпреваря с това:

Добро утро, мили перлени момичета, влюбени в любовта! Перлен и влюбен да е денят ви както са тези двамата! Hug
И нещо, което набързо направи за вас, надявам се да ви хареса:

Общи условия

Активация на акаунт