Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите информация за бразилския лечител Жоао де Деус, известен като Джон от Бога?
Какви са впечатленията на хората, които са посетили Жоао де Деус в Бразилия?
Колко струва да посетите Жоао де Деус в Бразилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите информация за бразилския лечител Жоао де Деус, известен като Джон от Бога?
Жоао де Деус, известен още като Джон от Бога, е бразилски лечител с международна слава. Той се смята за силен медиум с дарба за лечение. Твърди се, че духовете на лекари навлизат в тялото му и извършват лечебни процедури чрез него. Хората от цял свят посещават центъра му в Бразилия, където предлагат безплатни лечения. Въпреки това, разходите за пътуване и настаняване могат да бъдат високи.
-
Какви са впечатленията на хората, които са посетили Жоао де Деус в Бразилия?
-
Колко струва да посетите Жоао де Деус в Бразилия?
-
Какви са кристалните легла на Жоао де Деус и къде могат да се използват в България?
-
Какви са впечатленията на хората, които са използвали кристалните легла на Жоао де Деус в България?

Вече ходих при него в Бразилия за 2 седмици. Невероятно преживяване! Водачката Татяна Тошкина е изключителен, всеотдаен и слънчев човек. Все още не знам дали имам ефект от лечението, твърде рано е, това ще знам след като си направя ПЕТ-скенера през април. Преди седмица се върнах и вече мисля за следващо посещение там през октомври месец. Не мога да обясня логично нещата, които видях и усетих там, защото нямат логика. Просто приемаме напътствията и ги изпълняваме, друго не се иска. Само мога да кажа, че всичко което бях прочела предварително в нета за Жоао и Ентитис е вярно. Желая успех на всички и дано повече хора намерят възможност да отидат и получат изцеление.