Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите информация за бразилския лечител Жоао де Деус, известен като Джон от Бога?
Какви са впечатленията на хората, които са посетили Жоао де Деус в Бразилия?
Колко струва да посетите Жоао де Деус в Бразилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите информация за бразилския лечител Жоао де Деус, известен като Джон от Бога?
Жоао де Деус, известен още като Джон от Бога, е бразилски лечител с международна слава. Той се смята за силен медиум с дарба за лечение. Твърди се, че духовете на лекари навлизат в тялото му и извършват лечебни процедури чрез него. Хората от цял свят посещават центъра му в Бразилия, където предлагат безплатни лечения. Въпреки това, разходите за пътуване и настаняване могат да бъдат високи.
-
Какви са впечатленията на хората, които са посетили Жоао де Деус в Бразилия?
-
Колко струва да посетите Жоао де Деус в Бразилия?
-
Какви са кристалните легла на Жоао де Деус и къде могат да се използват в България?
-
Какви са впечатленията на хората, които са използвали кристалните легла на Жоао де Деус в България?
. Добре съм си (или поне се надявам
). Повече така и не отидох до Бразилия, предимно по финансови причини, но го замених с много добавки, билки и други нови методи на лечение. Факт е, че имам нови метастази, но смятам че сама си ги причиних, защото след хубавия резултат от ПЕТ-скенера, лятото го ударих на живот, ходих в Гърция на плаж, после тук на палатки, а е абсолютно забранено ходенето на плаж, нооо... това е положението, сгафих яко
, но пак се стегнах и започнах едно ровене по нета за разни методи. Живот и здраве август ще планувам един скенер пък да видим какво съм постигнала. През всичките две години откакто се разболях се чувствам по един и същ начин, както и в момента, никаква разлика и може би това ме заблуждаваше, че съм ок..., няма значение каквото-такова, аз продължавам битката пък ако ще да се разчуе
), плодове, зеленчуци и си купих кана за Жива вода, та от нея пия. Дано държа положението под контрол. Това е засега! Поздрави на всички!!!