Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
 В интервю наскоро Радо Стойчев каза, че Русия и Италия са една идея преди останалите отбори. Очевидно не е случайно. И аз не си падам по поляците особено, да не кажа никак.

# 271
Преди малко в темата на Нова Тв даваха "един ден на волейболния отбор" Беше ми страшно интересно да го гледам. По- късно , ако е качено в НОВА Плей ще господеля с вас Hug

http://play.novatv.bg/program/tematananova - ето го качено е! Приятно гледане!

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 21:09 от tinki_15

# 272
tinki_15 , много благодаря за линка! Страхотно! Радо го харесвам още повече вече!

# 273
Моля. Аз ако не го споделя с вас, то с кого Hug
И на мен много ми хареса. сега осъзнах колко наистина е трудно. Не е само да хвърляш топката и да правиш точки. Момчетата се трепят всеки ден и учат буквално като ученици всичко. А Радо.ех този Радо...златен е...как издържа не знам. Да е и жив и здрав. От сега им желая медал от световното догодина. Заслужават го просто. С този треньор няма как. Praynig

# 274
tinki_15   bouquet
Много се радвам за направения репортаж..макар 4е на мене ми е до болка познато...но на феновете които не са играли...няма как да го знаят..
И от него се вижда труда който се полага Wink И макар 4е едно нещо се повтаря хиляди пъти....коригира се...на ма4 не се полу4ава Wink Rolling Eyes

# 275
лозева много си права. Аз съм играла но в ученическите години и то съвсем малко и незначително. Занимавала съм се иначе с акробатика. Ясно ми е, че в спорта ням а"изморен съм" и "после" и всичко е многоо упоритост и тренировки, но това снощи направо ме разби. Още повече ги обичам момчетата Hug

# 276
Привет от Гранд-а.  Wink Малко тежък месец ми беше този, та не ми се пише в момента нещо специално, но подкрепям Camomilla - работи се на много високи обороти, яко гърч, така да се каже.  Laughing Хайде, до нови срещи засега, отдавам се и аз тук на изолация.   Grinning

# 277
simply радвам се, че все пак писа. Hug Hug Hug Надявам се скоро всичко да е наред. Пожелавам ти приятна почивка  и да си на линия след 15 дни Simple Smile

# 278
Симпли,
добре дошла!
Радваме се да те видим пак и чакаме репортажи от Гранда Grinning
Какво да коментираме?
Първо да честитим на Надя и Ицо Цветанови бебче Елиза. Да са здрави и щастливи!
И успеха ма юношите - 6-ти в света. Приемам го за успех Wink

# 279
Репортажи казваш? Ето ти един: темерутщината очевидно е норма в този отбор. Сутринта се качваме в асансьора за закуска и срещу нас - Радо. Аз се усмихвам и поздравявам "Здравейте". Отговор - ньет. Нула. Еми... Мен такива неща много, много ме дразнят и ми правят отвратително впечатление. Пък от него не знам защо не го очаквах. Егати имиджа.  Whistling

Иначе - добре заварили.  Hug Друго - спорт и музика е положението.  Grinning О, да, и честито бебе на Ицо.  Simple Smile

# 280
Не отвечает? Браво бе! Той не знае ли кои сме ние? Ааа! И че ти си наш представител? Ааа!
Дори непознат да те поздрави, какво по-хубаво?
Зарежи Радо! Иди поздрави Жеката.  Grinning

# 281
Бе... знайш как ще ги поздравя накуп.  Whistling Кои сме ние? Ама, аз и никоя да съм, какво е това, направо недоумявам? Че и дама да го поздрави и той да мълчи като пукъл? Ужас. А аз все твърдя, че българинът бил кавалер. И някакви си израстъци ще разбиват идеала ми сега, представяш ли си? Може и да им се уреди боя тази година най-накрая.  #2gunfire

Жеката не съм го видяла още. Само на нацупения Матей попадам.  Crazy

# 282
Късметлийка си ти - Матей! Знаеш ли колко мечтаят да попадат на Матей. Но не забравяй - Владо сутрин избЕгвай Laughing Играл е до късно Варкрафта!

# 283
Мда, голяма съм късметлийка. В самолета от София дотук се возихме с женски руски дългуши придружени от мъжки дългучи в намален състав. Слизаме от самолета и приятелката, която ме чакаше на летището тук във Варна ми казва "Абе ти тия с магнит ли ги привличаш?"  Joy Ми... що все нацупени обаче, не знам. Аз така лъчезарно подхождам.  Laughing Руснаците бяха много любезни, признавам. Единият си счупи краката да стигне пръв до вратата да ми я отвори. Уважавам таквоз поведение. А не някакви си... Матейковци и Радовци, станали с гъза нагоре. Ще обърна другия край и аз. От днес следобяд започвам да гледам страшно. Ай да видим.  Crossing Arms

П.П. Не закусват вече при нас, в изолация са.  hahaha

# 284
 Joy
знаеш, че разчитаме на теб  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт