Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • MJF
Чета Ви отзивите за мачовете и това че виждате промяна в играта на Жеков ме радва. Ще го видя на европейското колко е променен-подобрен. А дано.

# 256
  • The point of no return
Здравейте и от мен! Честита победаа!   bouquet

Гледах мача онлайн, и аз съм съгласна, че сърбите нещо май много не им се играеше. Очаквах по-зрелищен мач, Милкович нищо не направи  Confused

Трябва също да призная, че Жеков беше блестящ, дано така играе и на Европейското!

Не съм забелязала Радо да вика на играчите, но на мен пък друго ми направи впечатление...нали уж в тези мачове щеше да се дава шанс на други играчи да се изявят, а се оказа че Алексиев си игра целия мач...не знам някой налага ли го това момче...но при положение, че не играе особено стабилно, ми си струва че Радо можеше да поотработи друг вариант...

# 257
Ами Roya не знам какво си гледала, но Алексиев е играча ни с най-висок процент атака, а и Радо каза, че от всички той е в най-добра форма.Толкова години вече е налаган от всички треньори, че всички са свикнали с него и въпреки слабостите си в посрещане и защита , атаката ни видимо отслабва без него.

# 258
Привет, момичета Flutter

Голяма фенка съм на волейбола/ е, малко по-голяма може би само на тениса Laughing/ и почти не пропускам мач на нашия отбор, до скоро на живо Mr. Green, но какво да се прави, ако трябва ще идваме Whistling някой път на гости до София.

И аз го чакам европейското, нямам търпение вече. Praynig

# 259
  • The point of no return
Толкова години вече е налаган от всички треньори, че всички са свикнали с него и въпреки слабостите си в посрещане и защита , атаката ни видимо отслабва без него.

Не ми звучи логично играч да се налага, само заради добрата си атака, при положение че е главен посрещач, както и защото били свикнали с него.

Лично аз смятам, че трябва винаги да се търси по-доброто, и точно това имах впредвид с коментара си в предишния пост Peace

# 260
Привет, момичета Flutter

Голяма фенка съм на волейбола/ е, малко по-голяма може би само на тениса Laughing/ и почти не пропускам мач на нашия отбор, до скоро на живо Mr. Green, но какво да се прави, ако трябва ще идваме Whistling някой път на гости до София.

И аз го чакам европейското, нямам търпение вече. Praynig
Sisi  Hug Hug Hug всичко тук го чакаме Peace

# 261
Моето скромно мнение и убеждение е, че Радо Стойчев си знае работата. И това, че вика по тях и какво показва на терена, мисля си, че може да има и нещо скрито в ръкава и мнооого се надявам.
Знам, че е мнооого хитра лисана и колкото и да го плюят , каквото и да говорят за него (става въпрос за тук, в Италия), на него не му пука.Пожелавам му това, което и той си пожела. Да са живи и здрави момчетата, другото с труд, професионализъм и мъъъъъничко късмет, се постига! Мнооого се надявам, много!!!

# 262
Програма на турнира „Турноа дьо Франс“ (бг време)

петък 02.09.2011
18.00   Турция-България
20.30   Франция -Словения

събота 03.09.2011
18.00 Словения-Турция
20.30 Франция-България

неделя04.09.2011
16.30 Словения-България
19.00 Франция-Турция

# 263
Камомила благодаря ти за тези дати. Аз ги търсих, но никак не успях да намеря:) Ще е хубаво подготвително за европейското Simple Smile
Аз също съм на мнение, че момчетата са в най- добрите ръце, които може н амомента- тези на Радостин Стойчев. Сигурно е много строг, но няма как. За психиката им ще се грижи друг Grinning Ще се оправят според мен! Вярвам, че подготовката им върви добре и се вижда. Naughty

# 264
Втората среща със Сърбия при закрити врати, нашите са били с 3на 1 гейма. Прочетете тук.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2717885

# 265

Някой знае ли къде ще играят Георги Братоев и Константин Митев през новия сезон?

# 266

Някой знае ли къде ще играят Георги Братоев и Константин Митев през новия сезон?

май не! newsm78 Thinking

# 267
Юношите загубиха от Франция с 2:3. Ще се борим за 5-8 място. 

# 268
На турнира в Полша днес Италия-Русия 3:2. А в момента поляците се мъчат срещу чехите. До момента Полша-Чехия 0:2 /21:25, 18:25/.
И третия загубиха 25:27.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 23:39 от саламандър

# 269
ха ха пада им се на тъпите поляци. Не ги понасям. резултатът на Италианците ме изненадва обаче!

Общи условия

Активация на акаунт