Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здрасти, банда! Grinning
Радвам се, че всичко е ОК при вас. Черпите се, почивате, а? Аз чакам контролата със Сърбия, а междувременно се радвам на победите на юношеските национали в Аржентина. Страхотни момчета има там!Малко снимки сложих във фейсбук, не знам дали можете да ги виждате...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.179087965495466.40026.100001827925072
Пък и да не ги виждате, не е толкова важно.
Хубава неделя да имате!

# 241
  • Някъде в търсене ............
Добро утро банда Laughing
Дедо, видях снимките, летящия Теди и Жеков са страхотни Hug
Нали щяхме да се снимаме взаимно, нещо си ме пропуснал Wink
Пожелавам ви хубаво време и страхотни емоции, не знам кога ще имам нет, така че от мен  Hug Hug Hug Hug Hug и да гледате мачовете.
Извън темата нашите златни момичета снощи спечелиха златен медал по художествена гимнастика  smile3501 smile3501 smile3501 Дано да са третото ни златно поколение Flowers Four Leaf Clover
Отивам да си видя моренцето  Heart Eyes
От мен чао засега  newsm08

# 242
Здравей Дедо. Радвам се, че темата се посъживява. И аз с нетърпение чакам мача. Браво на младоците. Страхотни снимки си направил smile3501
Деси поздрави на морето от мен Party
Браво и на момичетата на Раева

# 243
Здравейте, приятели! Случайно някой да знае от къде мога да си закупя около 3-4 билета за България - Сърбия във Варна в Конгресна (ДКС) на 23 август, този вторник. В Ивентим и Тикетстрийм няма такова събитие... Искам да се подсигуря, а не да се надявам на касите пред залата да има. Ако някой има инфо ще съм благодарен!

# 244
  • Някъде в търсене ............
Давайте момчета Hug newsm44 bg
Не съм във Варна, но ще ги гледам с голямо удоволствие.

# 245
И аз съм тук и им стискам палци. Peace

# 246
Поредна победа!
Ама сърбите нещо не ми харесаха. Все едно насила са ги докарали. Не ми се ще да мсиля, че сме станали толкова добри, че да ги откажем да играят Laughing
Нашите няма да коментирам. След две седмици Party
А за юношите нищо не казвате? Вече са сред първите осем. Искам ги сред първите четири, пък нататък ще мислим. Имам познати момчета в отбора, тим-мениджърът ми е приятел, а помощник-тренера е чудесен специалист. Много искам да подтигнат голям успех. Много!

# 247
  • при него
Поздрави на всички от мен! Само за малко наминавам, правим ремонт и след малко разкачвам компютъра. Ще пиша след около седмица някъде. Стискайте палци!

# 248
Dedo,Tatina Радвам се, че пишете Peace
Честита победа и от мен!Много се радвам на момчетата.С нетърпение го чакам това европейско вече.Гледа ми се волейбол на високи обороти Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush
Браво за юношите.Личи си , че работят момчетата но имат и още за наперед какво да постигат!

# 249
Честита победа!! И аз се класирах и успях да го гледам. Знаете ли във Франция кога започва турнира и ще го дават ли някъде? Аз имам над 100 спортни канала и някакви френски също. Ако имате някакво инфо, пишете. И освен България и Франция кои други отбори участват?

# 250
Честита победа. Сърбите видимо не знаеха къде се намират и подигравката с тях беше пълна. Нашите ли са толкова добри, сърбите ли са зле в момента не знам, но очаквах далеч по-равностоен двубой, още повече, че Милкович игра.Относно младежите смятам, че имаме добри шансове да се класираме за полуфиналите. Всички отбори в групата сме ги побеждавали, но при по-малко концентрация ще ни бият без да се замислят. Загубата от Египет всички разбраха, че беше тактическа. Хем с цел обиграване на резервите, хем за да попаднем в по-лесна група. Иван Иванов и капитана Станислав Величков са на обичайното си добро ниво. Добро впечатление ми прави посрещача от Пирин Ради Попов взет в последния лагер от Миро Живков и видимо е далеч по-силен оj левскаря Маринков. Центровете са достатъчно добри особено пък Ненков, които е един от най-резултатните центрове на световното, а пък малкия Краси има отлични качества и габарити. Сеганов си върши отлично работата, но ще се зарадвам, ако пускат и Топалов по-често.Относно треньорския тандем Миро Живков и Атанас Митрев смятам, че са по-добър избор от Виктор Карагьозов и Димо Тонев.Дано да успеем да бием Испания, Гърция и Франция. Като Хесус Вийена от испанците, Кокинакис и Кументакис от гърците и Тибо Росар от французите са класни играчи и трябва да се внимава много с тях.

PS Останалите тимове от турнира във Франция са Турция и Словения. Много перспективни млади отбори, които ще участват също на европейското.

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 15:33 от dido1302

# 251
Здравейте и от мен.
Вчера успях да се домъкна до залата и да присъствам на живо. Залата беше почти пълна, което е много радващо.  Simple Smile Имаше атмосфера, имаше си всичко. Варненската публика явно си знае урока. Плакати издигаха, че това е домът на волейболните ни национали. До някаква степен ги подкрепям, но и страшно се радвам за новата зала в София.
Сега за мача. Сърбите, милите, не им се играеше нещо, но си личеше, че като се напъват могат да разиграват страхотно. Нашите си излязоха за победа с 3:0 и различната нагласа при двата тима си личеше.  Sunglasses Играч на мача определено е Андрей Жеков, който направо ме изуми какви топки разпределяше. Аз поне в такава светлина не съм го виждал.  Peace Матей ми хареса за пръв път от доста време. Истински лидер. Тошко пак на приливи и отливи, но има развитие, не може да се отрече. Влади Иванов също доста е напреднал, но има върху какво още да работи. Видях също нещо, което ми направи не дотам добро впечатление. Радо Стойчев понякога след лесно допусната точка се кара зверски на сгрешилите, което при някои от тях оказва силно въздействие върху психиката им. С една дума - яко се сдухват. Поне при Тошко и Влади Иванов, веднага оказа влияние и върху отиграванията им след карането. Грешка, след грешка. Според мен Радо Стойчев трябва да бъде по - сдържан, щото явно някои доста се страхуват от него.

# 252
Привет, банда! Увеличаваме се, ама то и европейското наближава. Кога започва турнира във Франция?

# 253
Привет и от мен! Хубав разбор сте направили за мача. Благодаря и за информацията за младежите Hug Аз последно време нямам много да се ровя и от вас понаучавам това онова Simple Smile
Хубаво е, че се увеличаваме както каза Камомила. Очаквам и другите да не ни забравят Simple Smile Вече е време и ние да подгявяме останаха някакви си 15 дни Mr. Green

# 254
Привет и честита победа! Успях да отида на мача и съм много доволна, макар че сърбите се полигавиха малко. Даже от публиката имаше подмятания: "Играйте бе, искаме да гледаме още един гейм."  Mr. Green Радо наистина беше мн емоционален, но предполагам вече са му свикнали.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт