Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Ха, и такава тема ли имало Simple Smile Я и аз да се присъединя към вашите редици като един виден фен на наионалния по волейбол Simple Smile

# 376
Как ще ми е студено, то е 30 градуса на плажа и така напича... А водата в басейна е като чай.  Laughing

buggy , добре дошла.  Simple Smile

# 377
Здравейте банда. Гледам направили сте разбор на мача. Резултата първо ме втрещи, ама още имам голеееми надежди за това европейско. Оптимист съм си какво да правя. Днес от обикаляне из България, не ми е  останала време да чета статистики и коментари. Я кажете Радо нещо казва ли ,някакъв коментар? newsm78

# 378
# 379
Добре, всичко разбирам, обаче... Нашият отбор е преуморен по време на клубните шампионати, после след края им, тоест в началото на сезона с националния, после е преуморен и по средата, и в края на подготовката с националния. А другите отбори не тренират ли? Не играят в клубни отбори другите волейболисти? Не че нещо, но тази преумора вече смешно взе да ми става като я прочета. И аз така от три години и половина съм перманентно преуморена, но поне имам оправдание.  Laughing

Жените ни са разхайтени, да ви кажа. Плаж, ядене, разходки. Нищо общо с мъжете.

А синът ми се сдоби със значка на федерацията. Установява топли дипломатически отношения отсега.  Mr. Green

# 380
Симпли браво на синчето ти  smile3501 Я дай някоя снимка да го видим този сладур.
Те жените не тренират ли викаш? Нали имаха някакви различия с треньора?аз не ги следя им не съм много запозната newsm78
Пък нашите уморени уморени ок, ама те сега са нямали мачове освен тези контроли. То напрежението и умората както се казва тепърва ще идва Thinking Притеснявам се вече, но дано се стегнат!

# 381
Ето една клюка за жените http://www.sportabg.com/drugi/top/31874-shok-seksskandal-s-volej … lnite-natzionalki  Sunglasses Заглавието ме разби  Laughing
Аз за мъжете не се притеснявам изобщо на този етап.

# 382
Аз не съм изненадана от клюката. Няма да навлизам в подробности, обаче като цяло отношенията са леко...странни и си личи, дори за външен наблюдател. Има доста неприятни за мен гледки около тези момичета, но и тяхното поведение не ме възторгва особено (не на всички, на някои). То вярно, че на лагер като на лагер, обаче...  Rolling Eyes

Снимки няма как да кача оттук, нямам кабел. А днес си тръгваме и в София още интернет нямаме (кажете читав доставчик да ни включи бързо, направо се хванах за главата вече!).

# 383
Аз не съм изненадана от клюката. Няма да навлизам в подробности, обаче като цяло отношенията са леко...странни и си личи, дори за външен наблюдател. Има доста неприятни за мен гледки около тези момичета, но и тяхното поведение не ме възторгва особено (не на всички, на някои). То вярно, че на лагер като на лагер, обаче...  Rolling Eyes

Снимки няма как да кача оттук, нямам кабел. А днес си тръгваме и в София още интернет нямаме (кажете читав доставчик да ни включи бързо, направо се хванах за главата вече!).
Аз бих ти препоръчала мобилен интернет. Това е най-бързият вариант, а и не зависиш от атмосферните условия. Иначе става по-бавно и не се знае дали нета няма да зачезне, ако времето е лошо. Всъщност, чувала съм добри неща за Мегалан, но не съм ги ползвала.

# 384
И аз за Мегалан тук от форума прочетох, но там си купуваш рутера за безжичния. А по-нататък за какво ми е този рутер.  Laughing На мен ми трябва безжичен, да покрива целия апартамент, затова мобилния не ми върши работа. Аз съм с лаптоп и нетбук, местя ги насам натам... Уф, не очаквах точно това пък да е проблем с всичките фирми.  Rolling Eyes

# 385
И аз за Мегалан тук от форума прочетох, но там си купуваш рутера за безжичния. А по-нататък за какво ми е този рутер.  Laughing На мен ми трябва безжичен, да покрива целия апартамент, затова мобилния не ми върши работа. Аз съм с лаптоп и нетбук, местя ги насам натам... Уф, не очаквах точно това пък да е проблем с всичките фирми.  Rolling Eyes
И аз съм с лаптоп и го местя, но устройството за мобилния хваща навсякъде. Ако вече искаш да го ползваш едновременно повече от един комп, тогава няма да стане. Навсякъде трябва да си купиш рутера, май. Това е гадното.

Другите да ни прощават за спама.

# 386
На БТК аз имам познати, които не са си плащали рутера.  newsm78 Току що едни ми казаха, че при нас нямали мрежа, а на сайта им съм баш в центъра на покритието им.  Whistling Ми то и спам не е, как ще гледам европейското!  Cry

# 387
Симпли Мегалан наистина са супер, но пък има проблем с рутетите. Има безжичен интернет, който си е с мобилна карта и може да се разнася на където си поискаш и в който си град искаш, обаче нямам идея дали не е обвързано с договор или нещо друго Sad
дано да разрешиш по- бързо и безпроблемно проблема! Пък за снимките ще почакаме Hug

# 388
Mале, Симпли! Какви неща стават около теб!!!
И ти си мълчиш, не участваш Laughing И дума не казваш! Браво бе!
Приказваш за някакви интернети Joy Joy А там се решава съдбата на отбора!

# 389
  • MJF
 Laughing добра лятна почивка гледам в темата с  Laughing, без да изпускате от поглед отбора. И сега както чета на 10 септември започваме със Словакия. Виждам че сме в Pool D с Полша и Германия.  ooooh! Пак ще играем с  "любимите " ни отскоро поляци. Е в този мач доста нерви ще има за мен като фен. Германците и те малко ми спечелиха респекта , като ги гледах юни. Словаците са ми напълно непознати. Така че с едно изречение, време е да затягаме редиците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт