Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 18 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
E, надявам се ме разбрахте защо не си пропилях съботата в София Laughing
Какво видя моя поглед: Залата изглежда ОК, дано има събития всяка седмица. Гостите бяха под нивото на волейболния отбор и вип, и мип - хич  ги нямаше. Малкото истински фенове, чакали за пропуски бяха на тавана и по канал 1 не се видяха, нито се чуха. Не може да си влязъл на мач на националите и да си тръгнеш след втория гейм? Срамота е, дори да си поканен на откриване на непознат спорт!
За мача: Отборът не е готов за игра, за разлика от сърбите. Можеха да ни ступат. Надявам се нашата тактика в подготовката да е по-правилна.
Хареса ми Скримов, дори ме изненада приятно. За дебют бе отличен. За Божилов и Манчев нищо не ще кажа засега. Чакам контролните мачове с Чехия и Франция с нетърпение.
Симпли,
дай твоята оценка: Как бе организирано събитието, че аз откриването го гледах с половин око Laughing
Хубава неделя да имате и да пишете повече, ей!

# 91
Добро утро Дедо. Мерси за пожеланията и твоята да е хубава. Мен също първоначално ме беше яд, че няма да ходя, но не съжалявам. Мачът вървя малко мудничко. Вярно е победихме, баво на момчетата, но аз лично искам повече. Харесват ми интервютата и това, което чета, че ще бъдат в топ форма за европейското. Дано наистина бъде така. Peace
За откриването и аз не знам какво да кажа. Като на всяка подобно събитие в България. Малко ми дойде по едно време музиката и данданията. Имаше хубави речи все пак. ББ беше прав, че ако не са били момчетата тази зала нямаше да я има. Затова единствените, което заслужават да се "кичат" със слава са те. newsm20
За новите попълнения се изказах, хубаво е , че им се дава шанс.
За Симпли е малко раничко или късничко  hahaha, но като се събуди, силата отново ще е с нея  Joy

# 92
Честита победа на момчетата, дано така да им върви!
Само победи тук нататък!

# 93
Дедо, аз не гледах откриването.  Wink Скримов е много, много приятна изненада, дори не изненада. искрено се надявам да влезе в състава за европейското. Обигран, това ми направи впечатление. без притеснение, подава и на диагоналите даже.  Grinning

Аз пак питах тук моята треньорка, тя ми казва, че при засилен фитнес режим било нормално да има начален спад (и преди го каза), ама тоя начален спад вече повече от два месеца.  Whistling Аз се чудя къде отиде мощта в атака. Едни удари...  Crazy

И аз не ги виждам на етап игра... Фитнес, фитнес, ама нали няма да ходят на Мистър Вселена, все пак.  Tired

А интервютата четете ли/гледате ли? Много ми е смешно как Владо недоволен от публиката, останалите - много доволни. То бива четкане, ама публиката в случая беше неволейболна, тъй че няма защо да се напъват чак толкоз. Матей - вятър го вее на бяла кобила. Пардон, конь. Цецо - той си е перманентно щастлив. Пламен ми звучи или пиян или напушен. Изобщо... лято е, ама айде малко по-сериозно, де!  Whistling

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 19:06 от simplyaven

# 94
"Изобщо... лято е, ама айде малко по-сериозно, де!  "
Напълно съм съгласна със Симпли, лято е , но за победи на Европейското ще трябва повечко пот да леят на тренировките.Иначе винаги съм за отбора и в трудни и успешни моменти, естествено като всеки фен искам само победи, но като бивш спортист знам , че не става всеки път.Дано в новата зала имат само победи!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 95
Искам да си изкажа и аз мнението за това откриване. Голяма болка ми е, че не успях да отида и то не защото нямах желание, а не успех се доредя за прословутите пропуски. Залата е прекрасна не отричам ама това откриване беше голяма разочарование. Слаба програма, най - забавната част беше излизането на Владо като даваше на Бойко тениската. А за публиката какво да кажа - много злее.
Една моя позната е била и ми каза, че феновете били много малко и както  и Дедо каза, били натикани горе на тавана. За разлика от виповете, които хем имали супер места, хем си тръгнали още в началото. Толкова много свободни места имаше, че сърцето ме заболя, като се сетя колко верни фенове не успяхме да сме там. Владо много правилно си го каза. Но това и беше на зяпачите. От тук нататък само фенове ще сме там и наистина ще подкрепяме отбора.
Иначе отбора ни не беше много добре ама са в началото на подготовката не правете изводи. Това новото момче Скримов ще излезе някакъв голям талант и ако продължава така моя на моя любимец Тодор Алексиев не му се очертава хубаво бъдеще в отбора.
Здраве да е!!! Само напред и нагоре за отбора и честити зала.

# 96
А интервютата четете ли/гледате ли? Много ми е смешно как Владо недоволен от публиката, останалите - много доволни. То бива четкане, ама публиката в случая беше неволейболна, тъй че няма защо да се напъват чак толкоз. Матей - вятър го вее на бяла кобила. Пардон, конь. Цецо - той си е перманентно щастлив. Пламен ми звучи или пиян или напушен. Изобщо... лято е, ама айде малко по-сериозно, де!  Whistling
За интервютата съм на 100 % съгласна, просто си много много права. Цецо е един такъв щастлив и неориентиран и иска да каже нещо,ама не знае кво,ама е много важно,че иска да го каже  Laughing
А относно Скримов,аз мача го гледах малко с половин око, защото бяхме весела компания и повече се лигавихме отколкото да гледаме, но ми направиха впечатления два-три много силни начални удари от Сърбите,които бяха перфекно отиграни от Скримов, топката попадна буквално на главата на Андрей и с хубава атака беше завършена отново от него. Две-три страхотни разигравания като за учебник и между другото не лош сервис притежава.

# 97
  • Някъде в търсене ............
Стана ми любопитно и изслушах интервюто с Пламен,  звучи ми абсолютно нормално, каза си пак каквото мисли и то по неговия си начин. Напълно споделям мнението че който и да беше премиер залата  щеше да я има сега. Въпросът му беше защо не я направиха преди... да не задълбавам.
Владо ме изкефи , а вие си знаете че не съм му първи фен Peace много точно го каза за публиката. Матю имам чувството че говори заучени ПР ски фрази -Симпли?
 PeaceЦецо си е Цецо, радва ме това момче Grinning Скримов ме радва страшно много Flutter

# 98
Цецо е един такъв щастлив и неориентиран и иска да каже нещо,ама не знае кво,ама е много важно,че иска да го каже  Laughing

Mr. Green Анджък.

Деси, ми де да знам, нещо ми предъвкваше Пламен...  Laughing А Матей... няма ПиАр, главата си залагам. Просто го кара яко през просото, от известно време го мързи и да мисли. Той тамън се беше върнал от почивката и заяви, че се надявал на още. Човекът го мързи, та две не вижда, мен ако питаш. Никакъв ПиАр няма там, ама дано проима да му налее малко мозък в главата.  Laughing

newsm18 Скри-мов! Скри-мов! newsm18

# 99
Симпли имаш ли нов мажуретски екип? Blush Матейчо да вима да се стега, че иначе хич не ме интересува Император ли е какъв е ще има бой  smile3513
Аз Пламен нещо май съм го пропуснала покрай ушите  Thinking newsm78  пък Цецо той си е млад и е душучка. ИНтервюто му за публиката беше много въодушевено Simple Smile

# 100
Пламен бе готин. Наистина леко превъзбуден Laughing Аз обичам да го слушам кат' говори. Говори, говори и си приказва неговото. Ех, защо не стана политик Mr. Green Ако бе с Бойко от самото начало, сега щеше той да отктрива залата. Представяте ли си! Кой го подлъга с царя, а?

# 101
Добре, превъзбуден да е.  Joy Да, вярно... Ех, какво откриване щеше да бъде с Пламен... Ех.  Mr. Green

Тинки, имам стар мажОретски екип. Нов не ми трябва. Щото няма да ставам мажоретка. В А отбора съм вече.  Laughing

# 102
OOo добре Симпли извинявай, че те понижих в Б отбора
 Mr. Green
Трябва да шарнеш една снимка Peace
изпуснахме го Пламен отиде, сега остават само мечти Wink Laughing

# 103
Снимка? В нета? Не.  Naughty Само на доверени лица срещу подпис.  Mr. Green Лека нощ.  Laughing

# 104
 Joy Къде трябва да се разпиша  Whistling
лека Симпли  Heart Eyes, и аз излитам вече за плажа Party

Общи условия

Активация на акаунт