Отговори
# 330
  • Куциндрел
Ох, замислихте ме, ще питам дали има в градината на малкия кис мляко със захар.
Но пък, докато са малки, ако едното поиска захар, всичките останали ще искат.
Сега е фазата - И АЗ. hahaha hahaha

# 331
Аз също не съм съгласна с индивидуалните програми в градината освен ако няма показания за това.
Моя синковец две седмици след ядене на ябълките в градината /необелени са/ ми прави стомашни проблеми.И вкъщи яде де,но аз ги беля.Предупредих да не му дават ябълки засега.Както и на него обясних ,защо не трябва да яде.Като иска в къщи ще обеля /и за момента ще настържа/.
Тази сутрин лелката на нашата група ми казва -Ама ако трябва аз ще му обеля ябълката...
Благодарих на жената и казах ,че няма нужда,защото ще поискат всички деца.Пък и няма да умре от глад заради ябълката.Казах ,че за момента изключваме разни неща от менюто и като започне да яде ще е с кората ,като всички останали.

# 332
Ами аз също не смятам, че са нужни индивидиални програми, а да се дават нещата по възможно най-добрият начин  Peace

# 333
  • Русе
  И на мен не ми бешеприятно като му слагаха захар в млякото, но пък той май не го ядеше в градината изобщо. В момента кисело мляко яде само на таратор, така че не е било фатално. Много често в градината не искаше да яде и просто му давали филия с чубрица. А най любимото нещо в градината е била картофената крем супа. Още не мога да стигна в къщи този вкус  Twisted Evil и ме сравнява с градинската.

# 334
 А най любимото нещо в градината е била картофената крем супа. Още не мога да стигна в къщи този вкус  Twisted Evil и ме сравнява с градинската.

Пробвай да сложиш евтино сухо мляко Mr. Green

Майтапът настрана, но една майка в нашата градина беше направила сума ти опити да направи "зелена" супа. Супата всъщност се оказала млечна супа. И така и не я докара за малката претенция вкъщи, нито на вкус, нито на цвят Laughing.

# 335
Нито мусаката, нито картофената яхния, нито житото, нито..... вкъщи готварските умения на баба му бяха разбити на пух и прах, защото нейния стил на готвене нямал общо с вкуса на тамошните манджи.
Сега яде в училищния стол и твърди, че е страшно вкусно.

# 336
  • Куциндрел
Още си спомням крем супата в моята ДГ. Вкусно, та вкусно. Правят я с мляко. Никой вкъщи не е успял да докара вкуса й.

# 337
  • Варна
Ами аз също не смятам, че са нужни индивидиални програми, а да се дават нещата по възможно най-добрият начин  Peace

По най-добрия начин за кой? За теб, за мен, за Пенка, за Иванка? Ето, че някой има проблем с киселото мляко със захар, аз пък го искам точно такова. Не мен едната лъжица захар не ми е проблем веднъж в седмицата, а и моето дете го обича така Wink

# 338
  • Русе
  Най-вкусната подправка е апетитът на децата около теб. Колко неща сме прояли, защото другото дете си хапва вкусно вкусно.

# 339
  • Варна
Нито мусаката, нито картофената яхния, нито житото, нито..... вкъщи готварските умения на баба му бяха разбити на пух и прах, защото нейния стил на готвене нямал общо с вкуса на тамошните манджи.
Сега яде в училищния стол и твърди, че е страшно вкусно.

Нашият пък иска някаква мусака със зеленчуци newsm78 Така и не я разбрах каква точно е, пък и вече не сме в тази градина както казах Grinning

А за супата слагат и масло, освен мляко Wink

# 340
  • Русе

А за супата слагат и масло, освен мляко Wink
   И домашно кравемасло слагам и домашно пълномаслено мляко слагам, ама на...

# 341
 Най-вкусната подправка е апетитът на децата около теб. Колко неща сме прояли, защото другото дете си хапва вкусно вкусно.

Докато детето ми гледаше как братовчедите му ядат бъркани яйца, повърна.

# 342
  • Варна

Ооо да! Майка ми цял живот разправя (още аз като бях дете) за една случка с едно ашуре (варено жито). Как дошла майката да взема детето, но още не били закусвали и като разбрала, че е жито казала, че това детето не го яде. Майка ми й казала да пробва все пак и че всъщност детето яде такова жито Mr. Green Найкрая детето облизало чинията, а майката мигала и не вярвала Laughing Laughing Laughing Та все казваше - те родителите все си мислят, че те ако не обичат нещо и децата не го ядат или в тях ако не яде, не яде и тук Laughing После като се роди сина ми що зелени каши съм давала със затворени очи, пък той така ги обичаше Joy

# 343
По най-добрия начин за кой? За теб, за мен, за Пенка, за Иванка?

Според лекарите специалисти в тази област. Пенка, Иванка, аз и ти, готвачката и т.н. не трябва да имаме думата.

# 344
  • Варна
Че нали за това са тези наредби Wink Нали на тази база са ги писали Wink Нали от вчера тази наредба се спряга? какво се оказа - че в нея никъде не пише, че не трябва да се слага захар в млякото Mr. Green

Да не говорим, че те и самите лекари не могат да се разберат по повечето въпроси Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт