Цветята носят радост на душата

• 56 997
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • на североизток от Рая
   Здравейте!  Hug

Тези дни лудвам, но все пак оцелявам...Ще свикна, но засега ми е трудно...Страдам за друго място и други хора...Това е просто един увод.  Sad

МариеткО, розата, която те е впечатлила я имах. Показвах я, бях пратила един резник на някое момиче оттук, но не се хвана. После тази роза загина и сега и аз въздишам от тази загуба. Голяма красота беше. Видя ли такава някъде, непременно ще си купя.

Кучо, ще ти пратя адрес. Радвам се, че ще ме зарадваш. Hug Имам нужда от радост тези дни.

Буболече, теменужките са много непретенциозни цветя, стига да им уцелиш мястото. И гледай да поливаш в подложката, или поне не мокри листата, защото лесно загниват от основата.
 Моите теменуГи нямат нито един цвят. Какво им стана, не разбрах.

Отивам да почивам.

Всичко хубаво ви пожелавам!  Heart Eyes

# 661
  • ГОре на черешата...
Нели, и аз ще си купя, само да видя...а за другото - гушкам те силно, всичко ще се нареди лека-полека Hug...и на мен ми е нанагорно, ама няма да се даваме, нали Peace?

# 662
Здравейте момичета.
Нели, не каза как мина състезанието.  Hug Усещам че  и е тъжно, но дано свикнеш. Как е детенце, справя ли се.
http://www.wyltstyle.com/Bilder/illustration_kaefer_fruehst.jpg
http://www.shop-016.de/shop_cfg/KingFood/95169.jpg
Хайде и аз да кажа защо стискахте палци. Правих тест за алергия на Вики. Алергична е към цветовете на тревите , ръж и домашен прах.  ooooh! Предлагат ми инжекции за стабилизация но се чудя каква да я върша. Отделно имаше и едно като бактерии (лишеи) на ръката и кракът. И за капак е хремава.
Аз ходих да видя дали мога да почна курс по немски. След нова година живот и здраве ще съм ученичка.
И да не е само спам три снимки.
Цветенцето от ст. Добри.  Heart Eyes

и две сакъсчета

Лек ден на всички.

# 663
Хексилина, на брат ми след такива инжекции му изчезнаха алергиите, а я беше докарал до асма.

# 664
Хекси, тези инжекции, които ги предлагат на Вики да не би да са някакъв вид алергени, които се вкарват в организма?
Аз съм астматичка и една от причините е домашен прах, но то вече кой ли не е.
Та всъщност аз цели 5 години бях на такъв курс с инжекции. Нарича се ,,десенсибилизация,,. Инжекциите се слагат по график. Отначало всеки ден, после през определен период, после през по-голям период. Сега вече може и да са се променили нещата, но преди 19 години така ме лекуваха.

# 665
  • София
Момичета мога ли от някъде да си купя индрише  newsm78 И ако го има по цветарските магазини, то същото ли ще е като това което става за сладко  Blush

# 666
Кети, на женския пазар, след магазина на сортовите семена винаги има при жените, които продават китки. Както и на при цветарите на същият пазар. Те са на завоя на пазара.

# 667
Кетито, ако имаш желание /видях, че си от София/ мога да ти дам вкоренено индрише от баба ми. Ползва го точно за сладко, а е завъдила вече 3 корена от старата саксия Wink  Hug

Нели, подозирам че съм те подвела със снимките на коренче и цветонос на орхидеята... Коренчето си е коренче, ама от "цветоноса" взеха да излизат листа.. и може да си имам бебе.. поне така изглежда.. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 13:38 от BubolecheMeche

# 668
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета не съм ви забравила, ще изпратя всичко обещано, а може да има и изненади Wink
малко се забърках и това е виновникът, когото днес кръстихме и подаръкът за църквата  Blush
като видях какви ги свърши днес смятам, че на поповете трябва да дават и вредни   Crazy

# 669
Гооди голям е сладур такъв миловиден поглед има чудя се  newsm78 не се ли разтапяш всеки път като те погледне  Grinning Да ти е жив и здрав и много,много усмихнат  Hug

# 670
  • на североизток от Рая
   Здравейте, милички!  Hug

Идвам набързо. Искам да се обаждам по-често, но явно вече няма да става. Изтощена и изхабена се чувствам. Смачкана, изоставена като чели....Дано, дано е за добро, но засега ми е  много трудно.

Хриси, малкият свикна в у-ще. Доста добре се адаптира и към средата, и към учителката.
 А Вики ще се оправи. Вярвам, вярвай и ти!  Peace Heart Eyes

Доби, честито ви християнче, мила! Да расте здрав и закрилян юнака. Красавец е!  Hug

Моята дъщеря днес я приеха в болницата. Като че ли другото не ми стига, а и тази тревога сега.
 Има проблем с единия бъбрек, снощи бяхме в спешното , днес отидохме при личния лекар, то пък какво стана....И на всичкото отгоре, заради новата работа  #Cussing out не можах да я заведа до болницата. Баща й беше  с нея. Ох, ох, тежко ми е всичко вече...

Желая ви всичко добро! И ви гушвам всички!  Hug Hug Hug

# 671
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гооди голям е сладур такъв миловиден поглед има чудя се  newsm78 не се ли разтапяш всеки път като те погледне  Grinning Да ти е жив и здрав и много,много усмихнат  Hug

Joy Joy как те заблуди самоооо  Joy Joy

Laughingтакъв невинен вид придобва само когато трябва да отговори на въпроси като "Кой надраска стената?" "Беше ли добър днес в градинката?" и т.н.

нели, гушкам и цункам  Hug Heart Eyes Hug много ти е притеснено, а мога да помогна само със съчувствие   Hug

# 672
  • ГОре на черешата...
Нели, гуш и от мен, много ти се насъбра, скоро ще се махнат облаците от твоя небосклон, вярвай Hug!
Хекси, същото и за теб, гуш на принцесата Hug.

Ст. Добри, честито ви християнче - да е здраво, щастливо и обичано  bouquet! Страшен сладур е, дяволитият му поглед е невероятен Heart Eyes!

Аз щото се чудя къде ще си навирам и без това китките днес боднах още 3 саксии  Whistling - донесох си от службата един косматко, едно мушкато дето нямам такава разцметка и коледниче...

# 673
Нелииии Hug Дано скоро мине всичко! Само с усмивки и хубави новини да се включваш! Гушкам те много!

Хекси,  Hug Вярвам, че детенце ще се оправи!

Добри, ама много хубаво християнче си имате! Жив и здрав да ви е!   bouquet

Аз днес зяпах из форумите на флауърснет.. Да ви кажа, ако се прежаля да си продупча тавана.. Това ми изглежда страхотно! http://nadi666.snimka.bg/flowers/moite-orhidei.177183.15944763.big# Не само за орхидеите.. ама и за тях, де както съм тръгнала  Embarassed

# 674
  • Вече на светло в София
 tzarina, благодаря за семенцата и резанчетата.  bouquet
 На ЛС ти писах няколко въпросчета.
Дано и аз да се хваля с хубава цветна градина другата година Grinning

Общи условия

Активация на акаунт