Цветята носят радост на душата

• 56 991
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нелка, как е детенце?

Добри, кала, или кана?  Wink

Joy Joy Joy кана разбира се  Blush Blush

като видя хубава китка и ....  Hug

# 691
Добро утро! HugОтдавна не съм писала ,но имахме малко проблеми с големия син,счупи си крака и го оперираха и доста грижи покрай него се събраха. Ще се върна да прочета назад,защото доста съм изостанала Wink,сигурна съм,че съм пропуснала много красоти. При мен в момента цъфтят хибискуси,хоята ,а в градинката далии и хризантеми. Слава богу,времето е още хубаво и продължавам да се радвам и на цъфтящите още сакъзчета. Хубав ден от мен и малко снимки .  Heart Eyes        

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 09:42 от nezito

# 692
  • на североизток от Рая
   Добро утро и успешна седмица, момичета!  Hug

Нези, гушвам те!  Hug И ти като мен си имала проблем с болно дете, болници, ....Дано нещата се оправят по-бързо!  Peace Моята дъщеря снощи пак се оплака от леки болки и аз отново се притесних. Ох....

Нези, много ми хареса хибискуса/цветът му/ и хоята. Цветът на хоите е вълшебен. Като восъчен е, все едно е изкуствен. Харесват ми!

Аз скоро ще отпрашвам на работа. Но първо ще си поогледам цветята. Simple Smile

Hug

# 693
Нели,не знаех,но както казах пропуснала съм доста. Много е лошо да ти е болна детето. Sad Дано и при вас вече всичко е да е наред! Praynig  Добре,че цветята ни радват и ни усмихват. Hug   И аз всяка сутрин започвам деня си с тях. И аз много си го харесвам този хибискус. Heart Eyes Сега чакам да цъфне още един,който имам отдавна ,но ще цъфти за първи път. Нямам търпение,защото не знам какъв ще е цвета.   Още малко снимки -

# 694
  • София
Страхотни красоти...
Аз съм пак с въпрос-имам коледна звезда,само че сега в зелена,кога да започна да я прибирам на тъмно за да може да се оцвети към Коледа...

# 695
  • DE
Здравейте и от мен!
Чета, но нямам много какво да показвам и затова не пиша.

Нели, на малката дама пожелавам бързо да оздравявa!
Незито, чудесни са цветята ти!
Винаги разглеждам с удоволствие показаното от теб.
st. Dobri , съседите имат такива кани. Много са красиви и кичести.
Ама аз се хвърлам само на дълго и голямо та се радвам и на моите  малко скучни кани.

Имам и малко снимки, наЩракани днес, но по- късно Ще кача тук.
От мен само една халосия от вчера...

От един и съЩи корен, далия в два цвята

И пак далия

И пак

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 01:53 от matze

# 696
  • DE
Няма никой тук newsm78
Ех, сама ли Ще си говоря...
От мен малко цветно.

Спокойна вечер!

# 697
  • на североизток от Рая
   Здравейте!

Завърнах се малко по-рано, написахме домашните ooooh! и само като погледнах красотите на Мацето, не можех да не се включа.
 Маце, всичко е много красиво в градината ти. Пък аранжировкитееее, знам те, знам те. От една друга тема.  Simple Smile Hug

Аз нямам снимки. Blush Срам, срам...
 Извинете, че не показвам.
 Разбита се чувствам, и все още тъжна...

Хубава вечер на всички!  Heart Eyes

# 698
И аз тук..
Нели, слънцето взе да се подава между облачетата, виждаш ли!!! Ще огрее, с пълна сила ще огрее!  Hug
ВИНАГИ ОГРЯВА!!!!  Praynig

Маце, страхотни цветове! Потънах в тях!

Аз също съм без снимки.. купих пакетче семенца за Вербена и за Циклама, но не остана време да ги насея.. Тия дни ще е. Одеве ми звъняха от М&М трейдинг, че днес пускат поръчката с луковичките и утре да я чакам, но я отложих за малко по-нататък..

У нас стана малко мрачно.. дядо ми днес си отиде.. измъчи се много, вярвам, че вече нищо не го боли, че ни помни и ни обича!

# 699
  • Варна
Буболече, съболезнования Flowers Rose

За вербените не е ли прекалено рано, те се сеят напролет?
Моите мушката и сакъзи пък жълтеят много яко. Такова чудо не е било досега, имам чувството, че нищо няма да остане до напролет. Купих си две градински теменужки, да видим дали ще ги отгледам до пролетта. В най-големите студове ще ги прибирам в парника, надявам се, че ще оцелеят. Много са симпатични, ама нещо ме мързи и мен да снимам.
Маце, Нези,
прелест Hug
Шмурди,
май можеш вече да започнеш да затъмняваш.

# 700
  • ГОре на черешата...
Маце, големи красоти, поздравления, и фуксията, и далиите, и всичко останало са прекрасни  bouquet!
Месечинке, защо не подхраниш с нещо, знам ли Thinking...

Буболече, приеми и моите съолезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 701
  • DE
BubolecheMeche
, моите съболезнования.
Понякога така е по добре...!

Ей появихте се Mr. Green
Трябва човек със сопата да тръгне да ви търси.

Вербенета сея винаги Януари, въпреки че мен не ме обичат и от едно пакетче семена се хваЩат само две-три растения.

Нели, шпионираш, а??? Hug Пък аз мислех да е изненада Embarassed
Месечинке, пък при мен са само мушкатата които изглеждат оЩе добре.
От това кралското никак не съм доволна. Не го искам за другата година.
Много шума а малко цветове. Само водата ми пие и заема саксии.

От нормалното мушкато сложих около 30 бебета, бяло и червено и няколко сакъзчета.

# 702
  • Варна
Страхотни са Hug
Моите, откакто ги изядоха гъсениците тръгнаха назад, просто изглеждат ужасно Tired За торене вече е късно, те ще заспиват скоро. Абе ще оцелеят, но никак не ги харесвам такива. Най-обичам пролетта като се събуждат и са едни зелени, хубави Heart Eyes

# 703
  • на североизток от Рая
  Отново се включвам, доста късно, но гледам, че и вие сте тук.  Hug

Буболече, приеми и моите съболезнования за дядо ти!  Flowers Rose Дано да почива в мир и да ви помага отдалече.

Маце, къде прибираш всичката тази зеления?  ooooh! Лелеееее

Аз имам 7-8 сандъчета със сакъзчета и се чудя и мая какво ще ги правя, пък ти имаш цветя за цяла оранжерия. Е, то който си живее в къща има място, но аз все пак питам, де.  Whistling

Моите сакъзчета имат тъмно зелени и здрави листа. Има и тук там пъпки все още. Така ми харесват в този си вид. Но застуди ли изведнъж, няма да им се размине. Отиват в маза, таван, ако трябва и в гаража. ooooh! ooooh! ooooh! Не си засадих нови от чески, просто ми се объркаха неподходящо плановете. Може пък да е за добро. И , дай Боже да е така! Praynig

Ама колко емотикони сложиииих. Като децата се вдетених и аз.
 Отивам да почивам, че утре съм от 7 до 8. Мортале.

Лека  и мека!  smile3524

# 704
Благодаря ви, цветенца  Hug Сигурна съм, че е било за добро... отиде си с болка и.. ужасно самотен..  Confused

На вербената отзад е отбелязан февруари за засяване, но на Цикламата е август-септември.. а те литнаха.. Нея визирах. Иначе от цикламите, които купих 2 още се държат.. Едната даже отвори нови пъпки... Другата зеленее само, ама и това е нещо.. Rolling Eyes

А да ви питам.. цяла зима ли да кърша пъпките на сакъзите и мушките за догодина? Че едно сакъзче днес го намерих цъфнали като си дойдох.. И пъпки намерих на няколко.. Rolling Eyes Или те зимата ще спрат да ги изкарват?

Лека нощ на всички и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт