Цветята носят радост на душата

• 56 995
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Нели,
стискам палци бързо да оздравява дъщеричката, представям си колко ти е притеснено Hug Всичко ще се оправи.
st. Dobri,
да ви е живо и здраво момчето Simple Smile
Хекси,
целувки на Вики  bouquet

# 676
нели много много ще стискам палци по скоро да се оправи детенцето ти и ти пожелавам повече да не се случват такива неща просто имай вяра и всичко ще се оправи Hug Hug Hug Hug
Гооди така ли newsm78 заблуда ли е а аз така му се вързах  Joy и въпреки заблудата голям е сладур
Да ви се оплача съвсем загубих цикламата е все още имам малки надежди но те са много малки  Sad

# 677
  • Gone with the wind
Нели, Хриси  Hug

Гооди - какъв е скадурррррррррр  Heart Eyes Има от онзи живец в погледа, който най-обичам  Wink

Буболече, на мен това не ми харесва - все пак трябва да има и някаква естетика, а това ми идва в повече. Не бих си окичила така тавани и стени - има къде-къде по-красиви идеи, вярно за по-малко китки, но ...............

Ети, днес си получих пакетчето  Heart Eyes
Мнооооооооого ти благодаря  Hug

# 678
  • ГОре на черешата...
Ети, днес си получих пакетчето  Heart Eyes

Супер, ха дано всичко да се хване Peace!

# 679
Ку4о, то простор и аз няма да си сложа вътре, но вече се замислям за рафтове по стените.. /за в тавана видях приятен вариянт за балкона със синджир/ Почти измислих и в какво да сложа прозрачните саксии.. Само мисленето ми е за местоположението на рафответе. Възможностите са ми за хола и кухнята /като помещения с най-много светлина/. Хола, обаче, е много дълъг - 5,60м. прозореца е на едната къса страна, а въпросната стена чак на другия край. Слънце не огрява пряко, но пък и светлината няма да стига така добре. В кухнята прозореца и подходящата стена са едно до друго.. Там, обаче, грее слънце. Предимно лятото след 18ч. примерно. Говоря за рафт/етажерка от този тип или без страниците.. Rolling Eyes Мястото просто наистина ми е малко, препълнихме го с мебели, когато цветята бяха мнооого далеч от мислите ми.. Confused Ама да седят все върху хладилника .. тц  Sick

Хайде стига съм ви занимавала с глупостите си.. ще го мисля.. и ще трябва да го измисля някак! Crossing Arms

# 680
  • на североизток от Рая
                        Hug             Hug             Hug

Момичета, много внимание ми обърнахте, много сила ми давате! Благодарна съм, че ви имам!!! Hug
 С работата ще свикна. Всяко ново начало, всяко ново нещо стряска. Не може да не изживея някаква лека криза. Не съм изплашена, а много изморена. А болестта на щерката ме срина напълно. Днес ми се обади сутринта разревана, каза , че има силни болки и ме призова да нося Аулин в болницата. Те нямали. Shocked Пуснаха я само за десетина минути да я видя, да се наплачем и я прибраха. Имат страшно добро отношение към нея. Заобичали са я даже. Останалите пациенти са от "братовчедите" с тъмен цвят на кожата. Моята се откроява и си я коткат. Laughing Поне съм спокойна за грижите им. Няма да я изпишат заради кризите, които получава. На системи е. Тази вечер , обаче, като си тръгвахме, рухна и ревна. Пък тя не е ревла. Обикновено се стиска и е мъжкото ми момиче. Аз тогава отново се сринах Дълго я гушках...Не е за говорене. Облачно е над главата ми. Очаквам слънцето. Confused

Простете, че ви занимавам все с проблеми. Обаче нямам какво да покажа по темата.
 Иначе китайките ми цъфтят ли, цъфтят. Пък аз нямам време даже да ги полея, камо ли да ги снимам...А вие вече цветя разменяте...
 Кучо, приемам всякакви китки.  Hug
 На Хеййй обещах кактуси и не съм забравила. Ще ги пратя. Стоят във вода, не им пречи, така и корени ще пуснат.

Починете си добре в събота и неделя. И стиснете палчета за нас като се сетите. Помага ми!  Praynig

Прегръщам ви силно!  Hug

# 681
  • София
neli mar4 пожелавам ви от сърце бързо оздравяване и в най скоро време да се похвалиш че вече всичко е минало.Аз работя в Икеа и като гледам как минават през мен на каса орхидей и кактуси и драцени направо им завиждам.Вчера мина една орхидея за 32лв,до сега не бях виждала такава,но занемях,беше прекрасна.Сега и в намалени стоки(AS-IS)има намаление орхидей от 3-4лв,аз днес мисля да си взема една ако вчера не са я продали,просто не е поливана скоро и беше леко завяхнала.

# 682
  • Варна
Нели,
бързо оздравяване на смелото момиче Hug Изпрати и поздрави и целувки от цялата банда тук, да знае, че я мислим и скоро чакаме добри новини. Представям си колко и е тежко, на теб също, но поне знаеш, че се грижат добре за нея и скоро ще оздравее  thumbsup

# 683
                        Hug             Hug             Hug
....Не е за говорене. Облачно е над главата ми. Очаквам слънцето. Confused
......
 На Хеййй обещах кактуси и не съм забравила. Ще ги пратя. Стоят във вода, не им пречи, така и корени ще пуснат.
 ......

Стискам палци за слънцето, искрено се надявам , че скоро "ще изгрее" и ще имате чудено циганско лято. Hug Praynig
Не се притесняай за обещанието си. Аз чаках някой да пожелае от моте кактуси, но....Май ще ги подарявам и зазимявам останалите до месец. Имам непускани снмки, ще ги сложа щом намеря време. Grinning

# 684
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нели, ще стискам палци всичко бързичко да мине  Hug
 Sad знам колко е тежко когато детето е болно  Sad

момичета, някой показа кали с особен цвят  Wink тогава не се разбра каква е, но днес попаднах на това  Hug

кала Луцифер  Crazy и кала rosemond cole

# 685
  • Gone with the wind
Нелка, как е детенце?

Добри, кала, или кана?  Wink

# 686
  • на североизток от Рая
     Здравейте!!!

Кучо,  Hug Hug Hug!
Принцесата ми си е в нас от сутринта!  Simple Smile Обаче я викат във вторник на ехограф и ще й направят отново изследвания. Няма никакъв документ, че е изписана. Казали са й при болки веднага да отиде да я приемат пак... Много й се радвам, но тя е заета. Учи. Shocked Утре ще ходи на у-ще да прави тест-входно ниво. Щурава глава има туй дете. Чак пък толкоз отговорна на кой се е метнала. Joy

Аз от радост обърнах внимание и на цветята си. Полях ги, махнах прецъфтелите цветове на сакъзите. А китайките като нацъфтяли...красота. Колко малко ми е трябвало, за да живна отново.

Благодаря, че бяхте до мен с положителните си мисли!  HugОбичам ви!!! Heart Eyes

# 687
Нели, бързо оздравяване на дъщеричката!
В последните дни не съм влизала тук, ще наваксвам. Днес качих малко снимки на цветята ми тук:

# 688
нели много се радвам че детенцето ти се е оправило и вече си е вкъщи до теб пожелавам ви повече да не се налага да се отделяте по такива поводи стискам палци всичко да е наред за напред  Hug Hug Hug
Meredith страшни красоти имаш мила показвай ги по често  Grinning
Вижте какво заснех днес на село саморасляк е но всяка година си расте там А това направиха мЪжо и баща ми това лято на това място беше една селска стара порутена постройка,а те я събориха ляха бетон строиха резаха лакирваха какво ли не и превърнаха мястото в нашето семейно барбекю но не е довършено още има още работа по него ноооооооо ще е на пролет естествено приемам предложения за декорация с китки  

# 689
  • ГОре на черешата...
Нели, аз докато се наканя и детенце е вече при теб! Дано повече не се връща там и няма кризи, гадно нещо са, знам...
Ние вчера си направихме страхотна образователна екскурзия до София, децата се размазаха от кеф - обиколихме всички музеи, църкви и забележителности, накрая и зоопарка...сега само за животни и кристали говорят един през друг, а аз им се радвам отстрани...щото се сещам утре какво /какви/ ме чакат на работа Tired...
Попии, браво на мъжете ти!

Общи условия

Активация на акаунт