90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 293
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Защо пък плодове само на закуска?? Мисля, че съм чела, че някои си ги хапват към другите яденета.
И аз съм към плодовите днес, но съм доста разточителна - мисля да направя 5 хранения, 2 плодове, 2 ядки и за вечеря печени зеленчуци, без овкусяване.
Моят кантар е толкова относителен, не мога да разбера накъде се движа. Влияе му всичко, сигурно и атмосферното налягане.  Crazy

# 586
  • Бургас
Здравейте! Искам да ви питам на диетата съм вече месец и малко и въобще не съм отслабнала!!! Спазвам я стриктно но без ефект. Преди нея бях на една друга за 1 седмица и свалих 7 кг и веднага след седмия ден започнах 90 дневната. Да я продължавам ли или да спра за 1-2 седмици и пак да я почна? Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна !!! Sad

Не е трябвало да я почваш веднага след предходната и то с такъв драстичен резултат.
Но  така и така си започнала,мисля че трябва да си продължиш и най-вероятно след няколко
4-ки ще започнеш да сваляш Peace
В най-лошият случай няма да върнеш свалените килца.

# 587
  • София
Защо пък плодове само на закуска?? Мисля, че съм чела, че някои си ги хапват към другите яденета.

Към кои други яденета бе Лято???
Плодове целодневно могат да се ядат само в плодовия. В другите дни е само на закуска.

# 588
  • София
Ми примерно към обяда. Както може домат, да речем, защо да не може и банан?

# 589
  • София

Защото доматът се води плод само от ботаниците. И защото като съдържание е коренно различен от банана. Затова.

# 590
Искам да попитам ядките от кайсиите могат ли да се ядат в плодов   newsm78
ivanaa83 дай повече инфо за теб колко си висока колко тежиш сега  Hug Каго гледам 7 килограма за 1 седмица  #Crazy  newsm78  Аз също започнах веднага 90 дневната след друга диета и първият си килограм отчетох след 16 ден .

# 591
Здравейте момичета  Hug. Хайде и аз първо с питанката напред- мога ли да си слагам в кафето малко мед?А мога ли понякога да си хапвам по чаена лъжичка сутрин? Обичам мед,а и сега като ходя всеки ден на тренировки понякога ми се вие ужасно свят Sad . Иначе да се похваля, че вчера си издържах до вечерята и си опапках цял бейкролс със сол. А днес съм плодове. Закуска - 1 авокадо,обяд - диня и за вечеря съм си приготвила манго. Мисля да хапна малко лешници ако ми се разсърди стомаха, че е гладен  Mr. Green Ще се тегля утре и ще кажа резултат ако има след 4 дни Simple Smile)

# 592
  • София

Защото доматът се води плод само от ботаниците. И защото като съдържание е коренно различен от банана. Затова.
Щом казваш.  Grinning
Добре, аз и без друго не съм фен на плодовете, дори сега със закуската ям повече, отколкото преди.  Blush На мен сладките неща ми липсват, ех...

# 593
  • София

Щом казваш.  Grinning
Добре, аз и без друго не съм фен на плодовете, дори сега със закуската ям повече, отколкото преди.  Blush На мен сладките неща ми липсват, ех...

Ами то не е щом аз казвам. Авторките на режима са го казали. Ако можеше да се яде плод след белтъчен обяд, щяха да го напишат.
Но е всеизвестно, че плодовете винаги трябва да се консумират отделно от друга храна. Дори да не си на режим.

# 594
Sunika Ами аз съм 159см висока, тежа 70 кг и водя доста заседнал начин на живот. Имам велоергометър във вкъщи и поняко карам по около 1 час. Simple Smile

# 595
Ивана, на каква диета беше преди да започнеш 90- дневната?

# 596
  • Бургас
Здравейте и от мен девойки!
Не съм се разписвала до сега в темата, но редовно си ви следях през изминалите 90 и няколко дни.  Днес ми е последен ден 90-ти на диетата, но пък вчера ми изникна един въпрос. Патладжана в кой ден се консумира? Четох, че спадал към Картофови, но пък не бях сигурна подходящ ли е за варива и за да не се набутам съвсем си хапнах и варени картофки.  hahaha
Предоволна съм от постигнатите резултати. Висока съм 1,73м. Началното ми тегло при старта на диетата беше 69кг. В момента тежа 61,7кг., което прави 8,3кг. за тези три месеца и 16кг. от началото на годината. След почивката от 3 месеца съм решила да направя още едно завъртане, пък да видим дали ще си възвърна едновремешните килограми.  
Благодаря ви, че ви има!   bouquet

# 597
ами карах цяла седмица само на таратор и череши

# 598
Не знам кой каза, че щял или бил ял диня и ядки - не може ! Ядките се ядат само със сухи плодове или самостоятелно. Плодовете са отделно хранене съобразено с часовия интервал между другите хранения!

Ивана - за 7 дни си свалила 7 килограма ?! Каква е тази диета, бе момиче? Аха - таратор и череши - това не е диета, а глад Simple Smile Продължи си с диетата, не я спирай. Колко килограма си ?

# 599
  • София
ами карах цяла седмица само на таратор и череши

Това не е диета, това е мазохизъм.

Общи условия

Активация на акаунт