90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
ivanaa83  Струва ми се съвсем нормално организма ти след толкова строг режим( таратор и череши) сега да не се поддава. Не се отказвай, скоро ще има - - - - - - - - .

# 601

Sanitkata 70 кг съм ! Честно казано ядох по колто исках таратор и не чуствах глад Simple Smile

# 602
Ivana - не си чувствала глад, защото таратора все пак е от кисело мляко, което засища. Но това не означава, че е здравословно и полезно да се яде само той. АЙде за някоко дни, ако искаш да разтовариш организма - бива, но не и повече. За да се отслабва трябва да се яде. Не знам какво да ти кажа, мисля че метаболизма ти е "заспал". Пробвай да ядеш по няколко пъти на ден закуска - обяд-следобедна закуска - вечреря (закуските да са само плодове, а следобеда - да е кисел плод, без много захар и нишесте), за да можеш да не стресираш толкова много тялото и метаболизма, гледай да ядеш в точно определени часове всеки ден, за да има ефект.  Може пък да сработи, не знам какъв друг съвет да ти дам. Да не са ти много малки проциите? Или остави следобедната закуска, но увеличи количеството. И спазвай часовия интервал. Не може да се издевателства над тялото и то да се отблагодарява Simple Smile

# 603
Sanitkata Благодаря за съвета ! Днес ми е плодовия ден и затова от утре ще ям и плодове като следобедна закуска.  Simple Smile

# 604
Това не е според диетата описана тук, но все пак мисля, че е някакъв вариант, при положение, че целта на всички ни е една, ми се струва по-редно, да я промениш малко, от колкото да се отказваш съвсем от мотивацията и целта си.
Важно е да успяваш!

# 605
Здравейте и от мен:)
Днес ми е трети ден и отчитам 1 кг минус Peace
Въглехидратен ден:)
З:пъпеш
О:пица маргарита без сирене
В:може би мини вафлички или солети Rolling Eyes
Много странно ,обаче ,че чувствам постоянен глад ooooh!Вчера на обяд бях на 2 пълнени чушки със редена салата и пълнозърнест земел и след час бях гладна......След вечерята от леща и салата едва заспах от глад CrazyЯвно само при мисълта ,че съм на режим съм вечно гладна...Като днес например също.....1 час след пицата /300 грама/ пак огладнях #Crazy

# 606
 oops аз това с плодовете и ядките май го омешах. Хапнах 4-5 сурови бадема с нектарините. Надявам се, че не е чак толкова фатално, а пък аз няма да си повтарям грешката.

Момичета, чай нали може да се пие? Имам предвид съвсем натурален чай, без никакви подсладители ... не виждам причина да не може, ама да попитам все пак Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 16:24 от zozeto

# 607
Здравейте отново, но исках да питам проблем ли е ако не се закусва ?

# 608
  • София

Проблем е.

# 609
oops аз това с плодовете и ядкитре май го омешах. Хапнах 4-5 суроби бадема с нектарините. Надявам се, че не е чак толкова фатално, а пък аз няма да си повтарям грешката.

Момичета, чай нали може да се пие? Имам предвид съвсем си натурален чай, без никакви подсладители ... не виждам причина да не може, ама да попитам все пак Simple Smile

Може , но имай в предвид,че диетолозите казват,че чая не може да замести количеството вода,което трябва да се изпива за деня. Така че изпивай си определеното количество чиста вода и чай само за разнообразие или вместо кафе.

# 610
Здравейте, фиданки   bouquet
Аз след вчерашния ден на варива съм + 500 гр. но снощи малко се отнесох с ориза  Embarassed Embarassed Embarassed

Днес въглехидрати:
Закуска - ябълка
Обяд - вафли с шоколад, сутринта се успах и не можах да измисля нищо друго, а пък не ми се поръчва скъпа храна за офиса.
Вечеря - ще опитам да направя лучник от темата с рецептите, но тестото ще го замеся със сода, не с мая. Да видим какво ще се получи досега не съм правила такова нещо сама, все някой ми е помагал  Embarassed

zozeto, в описанието на диетата пише, че може да се пие чай без подсладители. Аз всяка сутрин пия зелен чай, вместо кафе, много добре ми действа.

Работния ден е към края си за това смятам да ви пожелая романтична вечер    newsm76

# 611
Благодаря за отговорите  Hug

# 612
  • Пловдив
Къде прочетохте, че ядките в плодов са отделно хранене и че може само със сушени плодове?  newsm78

зозето - чай може в неограничени количества, но без захар.

иванаа83, след всяка диета се прави почивка със захранване, а не се скача в следващата. Закуската е задължителна. Няма диета, при която да няма закуска.

# 613

Проблем е.
Да, закуската е много важна, за раздвижването на метаболизма  Peace

# 614
Моят ден днес беше белтъчен
З - праскови
О - 2 шишчета с кренвирш,лук и чушка
В - 2 шишчета пилешки с лук и чушка и таратор

За утре мисля да си направя пълнените чушки на Нана ,но не можах да ги открия на коя страница бяха записани , а и в темата с рецепти ги няма записани. Ако някой може да ми подскаже къде да ги търся ,   ще му бъда благодарна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт