90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моят ден днес беше белтъчен
З - праскови
О - 2 шишчета с кренвирш,лук и чушка
В - 2 шишчета пилешки с лук и чушка и таратор

За утре мисля да си направя пълнените чушки на Нана ,но не можах да ги открия на коя страница бяха записани , а и в темата с рецепти ги няма записани. Ако някой може да ми подскаже къде да ги търся ,   ще му бъда благодарна   bouquet

Пълнени чушки с ориз и патладжан

Продукти

12 големи чушки
500 грама ориз
1 патладжан
1 глава лук
червен пипер, джоджен, сол

В дълбок тиган или тенджера слагате олио да покрие дъното и нарязвате главата лук на ситно. Патладжанът се обелва и нарязва на кубчета, посолява се и се оставя за 10-15 минути да му изтече чернилката. След това го измивате в гевгир хубаво.
Слагате съда с лука и олиото на котлона на среден огън. Като се задуши лукът, слагате и патладжана. След като и той омекне, се добавя почистеният и измит ориз и се долива с вряла вода. След това се слага сол, червен пипер и джоджен и оставяте ориза да изпие водата.
С тази плънка се пълнят чушките, нареждат се в тава. Сипва се на дъното на тавата водичка и се захлупват чушките с друга тава. Пекат се на 200 градуса - отгоре и отдолу реотан. След около половин час, след като сте ги сложили да се пекат, се маха горната тава и ги печете така още поне 40 минути.

# 616
Фиданки, черпя ви с тази песничка, а танца към нея е чуден за извайване на бедра и стегнато дупе  newsm44

# 617
Днешният плодов не протече по план, до към 15 ч, вървеше добре, ама после като ме налегна един глад!!!!!Та досега съм изяла - едно киви, един резен диня, около 70 грама ядки сурови, един корнишон пресен, един домат, грозде - окло стотина грама и имам едно прегрешение Embarassed Embarassed Embarassed- малко парче наденица. Повече няма да ям! за днес...

# 618
Аз пък си изпуснах закуската Confused Обаче на обяд в съседната пицария ми направиха страхотни спагети с доматен сос и гъби. Изядох по-малко от половината и се спрях, което ме учуди. Дано все така да нямам апетит занапред.

Сега се чудя какво да вечерям. Мисля филийка хляб и салата домати и краставици. Може ли да й се сложат няколко маслини?

И си взех Стевия за кафето, едно хапче подслажда страхотно. Сигурно става за диета, пише, че е 0 калории  Thinking

# 619
zozeto Песничката и танца са супер!   bouquet

# 620
Нана , благодаря ти много! Копирах си я , а не ми се ядяха чушки само с чист ориз. Сега имам друг въпрос. Тъй като за моите мъже ще направя пълнени чушки с кайма и ориз , защото те манджа без мръвка не признават , смяташ ли , че ще е  проблем да ги опека заедно с моите (4 бр. с патладжан) ?

# 621
  • София
Нана , благодаря ти много! Копирах си я , а не ми се ядяха чушки само с чист ориз. Сега имам друг въпрос. Тъй като за моите мъже ще направя пълнени чушки с кайма и ориз , защото те манджа без мръвка не признават , смяташ ли , че ще е  проблем да ги опека заедно с моите (4 бр. с патладжан) ?

Не, естествено. Просто ще ти е по-тегаво да правиш две плънки  Grinning

У дома моите обожават тези чушки, та не си организирам подобни забави  Mr. Green

# 622
Фиданки, черпя ви с тази песничка, а танца към нея е чуден за извайване на бедра и стегнато дупе  newsm44

zozeto и на мен тези зумба танци са ми любими, харесвам цялата серия и не мога да спра да се усмихвам! Момичета пробвайте много са лесни и зареждащи!
И по темата днес съм белтъчен
З: смокини
О: печени пилешки крилца, домати и сирене
В: Шопска салата и печено агнешко

# 623
аз днес с тези домати и това сирене съм изпълнена с енергия...  Laughing утре съм на картофена салата може и доматче нали с картофа нали?

# 624
Сиска - да, може - зеленчуци на всяко хранене може във всички дни ( освен на закуска)
 Peace Днес мина добре, чушки с ориз. Божествени бяха, невероятни бяха  Embarassed

# 625
Zozeto,много  зарибяващи и песничката, и танца Simple SmileЗареждат с настроение,даже и дъщеря ми на 2 години заподскача от кеф Simple Smile

# 626
Dana, може маслини и в трите дни, но не прекалявай, защото са доста солени. Или пък ги слагай предварително във вода. Wink

# 627
Песента и танците са страхотни. Даже се зарибих за Зумба танци.  Crazy

nedid, можеш ли да ми кажеш откъде мога да си сваля серията на този инструктoр. Предварително благодаря  Hug

Въглехидратният завърши с пакетче малки гевречета с лук ( бяха много вкусни, но не ги изядох всичките, някъде към половината, защото бяха 300 гр.) Ще чакам с нетърпение да минат няколко дни да се притегля, много съм обнадеждена  Blush

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 20:52 от dibk

# 628
zozeto Песничката и танца са супер!   bouquet
Направо затанцувах, не точно така де  Joy
Днес плодов ден, пъпеш, диня и малко сливи Simple Smile 100 грама ядки Simple Smile

# 629
Момичета в кои ден се яде авокадото?

Общи условия

Активация на акаунт