90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Браво фиданки!Страхотни резултати!Тинки изглеждаш страхотно.И Стела да покаже.Изпаднах в много големи мечтания, докато гледам.
Аз днес съм белтъчен ден - З-кайсии, О-домати със сирене,В-пържола с доматки и краставички.
Късмет с минусчетата момичета!

# 61
Страхотни резултати  от всички.Браво!
На мен днес ми е Плодов.Дотук съм на малко диня и половин малко пъпешче.За обекуска салатка,а за вечеря пъпеш и  ябълка.Продължавам да не се тягля и не мога да се отчета,но когато вляза в  стимулиращите дънки 27 номер,които само гледам от повече от година,ще се похваля!

# 62
Здравейте фиданки!:))Започнах и аз диетата преди 4 дни,чувствам се много добре,не ми е трудно,не съм гладна...Изчетох доста информация, но все пак искам за всеки случай да питам- може ли в един и същи ден да се ядат два различни вида храни?Например в белтъчен ден на обяд да се хапне пържола със салата, а вечерта нещо млечно?Или е задължително щом обяда е месо и вечерята да е месо?И още нещо-ако това е така, не мислите ли, че приема на калций е доста силно занижен?Само веднъж на 4 дни да може да се хапват млечни...(то не че само в тях има калций,но все пак..)Благодаря предварително на отговорилите!Успех на всички!

# 63
Здравейте слабеещи дами  Grinning  Hug
Първо искам да поздравя всички за прекрасните резултати-много се радвам,че постигате желаното.Защото вярвам,че с много труд няма невъзможни неща-стига желание да имаш!А и е прекрасно за нас начинаещите да четем за такива минусчета
  Laughing Тинки страхотна си!Браво на теб!Пожелавам ти весело изкарване на моренцето и да ни навестяваш от време на време  Heart Eyes
Пожелавам добре дошли и на новите.Надявам се да си помагаме взаимно и така да ни е по лесно!
И така...да давам отчет!Аз значи започнах от 72кг,а не 71!мерих се на различни кантари,но поне разбрах.
вчера Варива
З-пъпеш
О-задушен зелен боб с картофи
В-задушен зелен боб с картофи
днес Въглехидратен
З-пъпеш
О-пълнозърнести макарони с черни маслини,доматки и босилек
В- същото като на обяд
Единственото прегрешение,което правя е,че сутрин в кафето слагам малко мляко.Как мислите-много ли ще повлияе на резултатът???
А за кг-от 2 години варирам между 71-72 и не мога да сляза грам надолу,затова се надявам този режим на хранене да помогне.Искам да стана 65кг,защото с моите 173см и едрият ми кокал Simple Smile мисля,че са добре!
А и моят мъж ми казва,че ще оклющавея и че така съм добре,но според мен казват така,защото ги е страх после да не ни зглеждат другите  hahaha  hahaha  hahaha
Майтапа на страна!!!Пожелавам ви един прекрасен ден!Целувки!!!

# 64
здравеите,фиданки.Отдавна не съм ви посещавала.Днес ден 71 белтъчини з.диня о.салата и сирене в.салата и кебапчета.Дотук съм –10 кг.Кантара показва вече 65кг.Доволна съм,а имам още 19 дни.Ако сваля още 1–2кг,ще е супер. Embarassed

# 65
Здравейте фиданки!:))Започнах и аз диетата преди 4 дни,чувствам се много добре,не ми е трудно,не съм гладна...Изчетох доста информация, но все пак искам за всеки случай да питам- може ли в един и същи ден да се ядат два различни вида храни?Например в белтъчен ден на обяд да се хапне пържола със салата, а вечерта нещо млечно?Или е задължително щом обяда е месо и вечерята да е месо?И още нещо-ако това е така, не мислите ли, че приема на калций е доста силно занижен?Само веднъж на 4 дни да може да се хапват млечни...(то не че само в тях има калций,но все пак..)Благодаря предварително на отговорилите!Успех на всички!
Аз разбрах,че не е хубаво да се месят храните в белтъчнит ден,но виждам,че много  го правят!Аз лично каквото обядвам,това и вечерям.Приготвям си предварително и си нося и на работа.За мен по-трудно е да издържам между обяда и вечерята.Закусвам към 9-9.30.Обядвам в 12-12.30 и вечерям в 19.00.Работя вечер и лягам късно,затова и ми е труден интервалът между обяд и вечеря и този докато си легна.Отънява ми коремчето  Simple Smile Но се надявам да свикна скоро.

# 66
arcobaleno
и аз съм 173 см висока и съм с "едър кокал"(широк таз,дебели китки и  глезен) и в момента съм 59-60 кг и съм добре за височина си,но искам да сваля още 2-3 кг,но не ударно,а бавничко,за да мога зимата  да поддържам около 60   Peace

# 67
Всъщност сега видях..."ако на обяд сте яли месо,на вечеря яжте същото"....Това означава, че чак след 3 дни имам право да консумирам млечни???И то за сметка на месото и яйцата (които съдържат доста полезни неща)...Нещо не ми се вързва!Действително доста нисък прием на калций...Виждам, че доста подробно описвате какво сте хапвали всеки ден, но за съжаление нямам време да чета покрай грижите за виновницата за моето напълняване:)))))

# 68
Здравейте, момичета
Чета ви от доста време и най-накрая реших да се включа и много се радвам на страхотните ви резултати.   bouquet
Имам за сваляне 20 кг. Преди време бях свалила 7 от тях, но в последствие си ги върнах и осъзнах, че е крайно време да променя нещо кардинално в начина си на хранене и се надявам на по-добри резултати сега. Още повече ме стимулираха и резултатите на мои приятели и колеги които след края и на трите цикъла бяха със средно - 10 кг.
Да споделя първоначалните си гигантски размери  Embarassed Височина: 180 см; Тегло: 85 кг. Чувствах се най-добре преди 3 години когато бях 65 кг и се надявам, че ще се приближа поне малко до заветната цел  Praynig
Вече четвърти ден съм на диетата и за сега се справям добре като изключим че към 22.00ч огладнявам зверски и се наливам с вода докато заспя към 23.30 - 00.00ч.
Днес плодов ден - банани, кайсии и нектаринки  Heart Eyes

Хубав ден и минусчета на всички  Hug

# 69
  • Пловдив
Всъщност сега видях..."ако на обяд сте яли месо,на вечеря яжте същото"....Това означава, че чак след 3 дни имам право да консумирам млечни???И то за сметка на месото и яйцата (които съдържат доста полезни неща)...Нещо не ми се вързва!Действително доста нисък прием на калций...Виждам, че доста подробно описвате какво сте хапвали всеки ден, но за съжаление нямам време да чета покрай грижите за виновницата за моето напълняване:)))))

Да, права си. Доста нисък прием на калций и това го пише на първа страница. Затова голяма част от нас не спазват принципа да не се смесват белтъчини на едно ядене или в един ден и смесваме, но най-много до два т.е. месо и млечни продукти, яйца и млечни продукти ... това при някои затруднява падането на килцата. Ако отделиш малко време за четене във форума, докато "виновницата" спи например, можеш да разбереш доста неща, които ги няма на първа страница.

# 70
Здравейте,момичета! Поздравления за чудесните резултати,които сте постигнали   bouquet

welcome на новите попълнения в редиците на отслабващите!

Аз днес съм на варива.
З - праскови
О -задушени картофи в МВ,салата + 1 варена царевица
Малко множко ми дойде обяда ,но не можах да устоя на миризмата на варената царевица.За вечеря мисля да е само 1 царевица + салата.

В белтъчният ден е хубаво да не се смесват видовете белтък в едно хранене, а за целия ден не е проблем да си хапваш по-резнообразно. Разбира се,че за по-добри и бързи резултати е по-добре да си хапваш каквото на обяд ,такова и на вечеря (но ти сама си решаваш).Ако се претесняваш за липсата на калций можеш в деня за въглехидрати да ядеш намазана филия с мед и сусамов тахан или да си поръсваш суров сусам на салатите,който е с по-голямо садържание на калций от млечните.

# 71
  • Козлодуй
Виждам нови никове тези дни - fleury, kikokolin, ...........добре дошли !!! Желая ви много упоритост и търпение, другото ще стане.
Аз днес съм на плодове, утре първи воден!!!
Kikoкоlin: и мен ми се струва малко приема на калции, затова на обяд комбинирам 2 белтъка, а вечер само един. Повечето момичета ги смесват. Но за по-добри резултати , не бива да се смесват. Аз като че ли обаче предпочитам да сваля с 3,4 кг по-малко, но да не се лиша от млечните храни.

# 72
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile tinki_15 браво мила!Изглеждаш невероятно! Simple Smile Браво и на Стела! Simple Smile Аз преплувах успешният втори воден ден! Simple Smile До тук мога да се похваля с 11 свалени килограма и с 6 см. от прасеца, 8 от бедрото, 5 от ръката, 5 от коремчето, 7 от гъзето и бюста .... малко не е много ясно и за това няма да споделям! Simple Smile Остана ми още месец,но съм изключително доволна от резултатите! Simple Smile Последните 3 кила ги свалих за плодов и воден и днес просто се оцъклих пред кантара! Simple Smile Чувствам се страхотно и бързам да се отчета! Simple Smile
Закуска - диня и кафе с МЛЯКО Simple Smile  Heart Eyes
Обяд - кофичка кисело мляко и 3 сурови чушки
Вечеря - свинско с гъби и т. сирене и салатка от домати и краставици
Добре дошли на новите момичета!Сигурна съм,че ще се справите!Просто имайте вярва в себе си и не се отказвайте! Simple Smile И при мен кантара седя и се куми сигурно 15 дни,но на пук на него не се отказах! Simple Smile Продължавам в същия дух и се надявам и след последната врътка да се разделя с още 5-6 килца! Simple Smile Много минусчета и усмихнат ден от мен! Simple Smile

# 73
Mersi Simple Smile Kukundrela браво за кг-мите  Party Супер резултат и то след 2-ри воден!Желая ти успех и за напред.
АЗ лично не смесвам белтъците на едно хранено, но пък си ям примерно сирене и кашкавал на обяд и яйца на вечеря не е проблем!
Имам аз една питанка. За 88 дни не бях яла стафиди да се чудя те във въглехидратен ли са? Виждат ми се калорични за плодов а днес ми донесоха едно пакетче, обичам ги и ми се ще да хапна макар и малко. Искам и за страгалите(леблебия) да питам същото. Сурова разбира се!

# 74
tinki_15 ,стафидите може в плодов ден.Миналата година ,когато правих тази диета беше края на зимата и тъй като цитрусите бяха вече по-скъпи ,а и не толкова хубави, хапвах доста сушени плодове (до 100 гр.,но те доста засищат).Също така съм слагала стафиди и в сладкиши за въглехидратния ден.В тази диета не се броят калории ,стига да се яде от позволената за деня храна винаги има резултати.Леблебията според мен си е за плодов (до 100 гр.).

Общи условия

Активация на акаунт