90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 258
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
ДобрУтро фиданки Simple Smile

Поли
,завидЕх ти на менюто..........
Звучи адски вкусно....мммммммм...

tinoninotananino ,Евала ,прекрасен резултат Hug

Днес съм на Белтъци:
З:ябълка + чай
О:кюфте на скара + салата дом.и краставица
В:шопска салата

# 46
  • БУРГАС
Здравейте, момичета!   bouquet
Видя му се края и на моя режим. Днес стартирам последната четворка и в неделя приключвам! Честно казано ми е малко мъчно, но не смятам да променям нещо в режима си на хранене, така че може би няма да ми липсва много. Доволна съм, чувствам се перфектно, непрекъснато срещам възхитени мъжки погледи Mr. Green, което няма как да не се отрази и на самочувствието.
Режимът е страхотен и работи, когато си постоянен и имаш воля!  Peace

Целият ми гардероб е за смяна. Всички дрехи ми стоят все едно, че съм ги взела назаем, но пожелавам на всички ви да имате моя проблем след края на вашите 90 дни!!!  bouquet

Ето го моя отчет:

Начало:          І-ви цикъл:          ІІ - ри цикъл        ІІІ - ти цикъл

Височина     165см                   165см                 165см               165см
Кг                   63                         56                      52                     49
Гр. обик         94                         92                      90                     89
Талия             85                         79                      74                     69
Ханш             95                         90                       87                     87

Искам да ви благодаря на всички, че ви има, че я има темата и, че пишете в нея. Така е по-лесно и по-приятно.   bouquet

Ден 88 - белтъци
З-круша+кафе
О-шопска салата
В-ще правя едни патладжани с доматки и сиренце, да видим какво ще се получи...

Къде са другите плувкини? Хайде, че нямам търпение да ви видя отчетите! Hug
tinki_15, след почивката ще му мисля, но ако задържа тези кг мисля, че няма да има смисъл от второ завъртане, че мъжО ще ме изгони/смята, че съм прекалено кльощава сега/. Mr. Green

Хубав ден и много минусчета ви пожелавам!   bouquet

# 47
Здравейте!Отдавна не съм се включвала,но не съм спряла с режима.И така да споделя резултатите след 2 воден ден който беше преди 2 дни. И така:След 1 бях -8,след 2 съм - 5.5 и така общо -13.5кг  bouquet,а иначе казано от първоначалните 84кг в момента кантара показва 70.5кг.Аз съм горда със сее си.След още 1 месец ще достигна така желаните 60 и .....кг.А след още 3 месеца ще се пробвам отнова.
Сега желая на всички Ви приятен и минусов ден.
tinoninotananino, браво! Близо 14 килограма за горе-долу 2 месеца нали? Лелеееее, ти си герой! smile3501
Страхотно постижение!
Аз предимно ви чета, момичета, не пиша, че нямам кой знае какво за казване, ама сега много се впечатлих Simple Smile

bebo79, днеска сме заедно на варива, и аз ще хапвам ориз, но лозови сърмички, снощи ги навивах до 23:00 Crazy
Успех на всички!   bouquet

# 48
  • York
Изтървах ви Simple Smile   bouquet
За 12 дни - 3,500  Whistling

Браво на всички за добрите резултати!

Стелла, напълно те разбирам. След 16 кг при предното завъртане започнах да летя, не да вървя. Толкова леко ми стана  Mr. Green

Днес съм на белтъчини. Мисля да хапна сирене за обяд и рибка за вечеря  Simple Smile

# 49
Ти от Казанлък ли си,че си била на язовир Копринка или просто си била на почивка там?
Добро утро,
Вчера беше чудесно на язовир Копринка....

Не, от Шумен съм....просто сме на почивка в Павел баня....по НОИ.

Недялка....наистина съм доволна от менюто си, но като се хапва риба се огладнява по-бързо!
Днес ми е много гладно.

Здравейте!Отдавна не съм се включвала,но не съм спряла с режима.И така да споделя резултатите след 2 воден ден който беше преди 2 дни. И така:След 1 бях -8,след 2 съм - 5.5 и така общо -13.5кг  bouquet,а иначе казано от първоначалните 84кг в момента кантара показва 70.5кг.Аз съм горда със сее си.След още 1 месец ще достигна така желаните 60 и .....кг.А след още 3 месеца ще се пробвам отнова.
Сега желая на всички Ви приятен и минусов ден.

Чудесен резултат! Пожелавам ти да видиш шестицата отпред, а зад нея максимално малко число!

# 50
Добро утро и от мен момичета.  WinkСеднала съм с чаша чай и най- после ви чета, че вчера гледах уж да си легна рано, а тази сутрин чак сега се освободих  Flutter Много благодаря на всички за изключителната подкрепа и доверие. newsm20 На Стелла и Кукндрелла също. Без всички вас нямаше да успея. Нана благодаря и на теб специално!  smile3525
Ето го и моя отчет. С кг-мите няма много разлика, но може и да задържам вода още все пак изпих 7 литра вчера. Наистина май ми дойде много и днес ще намеря на половина.
Начало:          І-ви цикъл:          ІІ - ри цикъл        ІІІ - ти цикъл

Височина     158см                   158см                 158см               158см
Кг                   51.800                  48                    46.300               45.500 (след предния воден бях видяла 44,900)
Гр. обик         90                         87                      82                     80
Талия             63                        60                      59                     55
Ханш             95                         90                      88                     87
Бедро            51                         49                      48                      46.5

Стелла резултатите ти са феноменални бравоооо.
На мен също ще ми липсва много храненето по този начин, но ще се опитам да спазвам правилата. Може би ще имам въпроси, но ще е след като се върна от море  Whistling Не искам да развалям постигнатото. Много съм горда, че най- трудно постижимот за мен, именно да намалея макар и малко ханша, се постигна. Днес си намерих някои рокли и просто по- добре не са ми стоели. Много съм щастилива. Hug Само ме е страх дали ще го запазя, Confused но времето ще покаже.
Днес: протеини
З- 1 ябълка
О- салата със сирене и малко кашкавал
В- или същото или малко катък с домат(според вас подходящ ли е след воден?)
Стелла и аз мисля, че ако ги задържа няма, но все пак времето ще покаже. Зимата всеки пълнее. Пиши пак и може ако почнем да е отново заедно  Peace
Кукундрела  чакаме и твоя отчет. Сигурна съм, че ще е супер.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 11:27 от tinki_15

# 51
Стелла, tinki_15, БРАВО момичета!  bouquet

Аз днес съм +800 гр. и не знам дали е щото смесвах белтъци през белтъчния /нали резултатите се оказаха при мен с ден закъснение/ или просто заради повечкото сол, която сложих вчера на царевицата, та задържам течности или щото пак ми дойде /за 2-ри път този месец/ Shocked Shocked Shocked Нищо ми нямаше през предните 2 месеца, сега какво се случва не знам, но съм леко притеснена, оффф дано всичко се оправи, че тук с тези английски лекари - хич не ми се посещават...Sad

Както и да е, днес въглехидрати:
о: спагети с доматен сос
в: палачинка със сладко

Хубав минусов ден за всички Hug

# 52
Тинки и Стелла - впечатляващи резултати, браво Hug При положение, че сте били и по-слаби от мен, когато сте започвали диетата  bouquet Аз мога само да мечтая за подобен финал след 90- дневния режим ( за брой свалени килограми) #Crazy

# 53
  • БУРГАС
Тинки, БРАВО!!! Ти направо си изчезнала...45 килограма...направо не мога да си го представя! Впечатляващо наистина!  Hug

А иначе, аз пак ще си минавам от тук, поне да чета, а може и да питам нещичко...човек се учи докато е жив.

LamaRinaHug все пак се консултирай с лекар. Дано не е нещо сериозно.

# 54
  bouquet  bouquet  bouquet  Добро утро на всички фиданки.
Режима ми е много добре познат,защото от време на време прелитах на него за кратко време,а после спирах и лакомо се хвърлях на други уж ,,бързи диети'' ,от който резултати те са само йо-йо. Embarassed Embarassed . Днес мисля да започна отново този режим,защото е единствения балансиран и приятен. Нищо,че е дълъг. Този път няма да си поставям срокове. Дано Praynig Praynig Praynig да успея да стопя поне 14 кг. .  Whistling Whistling Laughing Laughing
Много се радвам,че с идването ми в новата темичка виждам отчетени минушчета.
tiki_15n браво на теб стопила си доста,благодарение на постоянството ти да спазваш режима.
ponqkoga много бързо си свалила, за 12 дни 3.500 кг. си е страхотно (дано и на мен такъв минус ми дойде в началото Praynig Praynig Praynig )

tinoninotananino, Стелла браво  moresmile moresmile Hug Hug Hug свалям ви шапка,страхотни резултати   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig дай боже и аз да ги постигна.

Лек и режимен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 55
Здравейте, момичета! Има ли място за още една МАМА която има да стопява доста килограмчета, след второ раждане?

Днес започвам диетата! Дано да има успех! Ще ви следя с интерес. Гледам резултатите Ви и Ви се възхищавам. Браво на успелите за постигнатия желан резултат!

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 11:36 от silvia_dimova_

# 56
Не съм изчезнала с този мой ръст  Party
Единственото, за което съжалявам е бюста ми. Вече го няма почти никакъв. Добре, че има сутиени  Laughing
http://tinki15.snimka.bg/photos-from-gsm/90-dnevna-dieta.609756
ето ви и малко снимки. Извинявам се много за качеството. Като се върна от море дано имам по0 хубави
паролата е финданки
 Wink Забравих да кажа едно голямо бравоо на всички до тук и на резултатите, които постигате. Иначе и аз ще ви навестявам честичко. Добре дошли на всички и успех Heart Eyes Очаквам снимки и от другите  Peace

# 57
Здравейте, сладуранки!   bouquet

Много минуси виждам и чудесни резултати! Да са ви честити! Заслужени са! Пожелавам ви почивката да мине леко и безаварийно и да запазите постигнатото!  Heart Eyes

Вчера бях плодова ламя. Май съм пред МЦ и се ослушвам само... Вчера за първи път хапнах доста в плодов, надявам се да не е проблем. Не съм се мерила, мисля след края на тази четворка да направя проверка (това при положение че не ме навести МЦ, откакто спрях хапчетата и съм в пълна мъгла кога ще дойде  #Crazy )

Днес белтъци
Закуска - диня
Обяд - каренца със гарнитура от гъбки,морков и лук
Вечеря - 1-2 кренвирша на скара (не са най-добрия избор, но нямах парички за някаква друга мръвка), със гарнитура от обяда

Евентуално може и салатка от по половин домат за обяд и вечеря, ще видим.

За утре сигурно ще пробвам чушките с патладжан   bouquet

Добре дошли на всички новопристигнали фиданки! Винаги има място за още! Желая ви успех!  Wink  bouquet

tinki_15 Ослепителна си!  Heart Eyes

# 58
  • гр.София
tinki иска парола  Peace

# 59
фиданки е паролата. Думата, към която всеки се стреми. Пожелавам ви го милички. И благодаря на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт