90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 256
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Браво плувкини! Абе много вода пиете бе #Crazy аз  на моя воден се удавих(както се и очакваше) но както и да е...тези дни такъж глад ме гони и ям в промишлени количества Embarassed  да не ви обеснявам днес как ядох и свинско ,и кебапчета,и кашкавал,и млякко....А сега толкова ми се яде сладкоооооо.Помощ baby_neutral

Каква помощ, кой да ти помогне. Какво очакваш? Да дойдем да ти вадим кебапчетата от гърлото ли.
За теб си е. Още яж, утре обаче ела да кажеш колко е показал кантарът.

# 31
Да се запиша и аз в новата тема. От 17-ти съм пак на режима. Следя ви редовно,но ще споделя резултати по-натам. Hug

# 32
Леееееееле, момичета! Какво правите вие?  newsm78 За пръв път цял ден да ви изпусна от поглед и то страници, страници,че и нова тема... Браво.  Hug Та и аз накрая да се запиша в нея.
 Добре дошли на новичките и успех- диетата е най-добрата, която някога съм правила.
dundi73 чудесни резултати, но сега май е по-трудната част.
 А иначе и аз като повечето тук май днес съм на плодове
З- банан
О-диня
СЗ- банан
В-пъпеш
но за резултат ще пиша утре  Grinning

# 33
Запис и от мен в новата тема Simple Smile
Продължавам да не свалям след първия воден...даже сутринта след плодов бях +500  #Cussing out , но се надявам след днес нещата да се нормализират, тъй като след белтъчен кантара винаги е надолу...
Много минуси и повече воля момичета  Simple Smile

# 34
Здравейте! Мисля, че вече мога да отчета успешен воден ден. Мина много добре. Утре разбира се ще видим резултатът. Малко ми е гадно на коремчето, но няма как скоро лягам Simple Smile До сега имам 6 литра, ако мога ще изпия още мъничко, но и така съм доволна. Гледах да не се зоря много, че ми става зле от вода Simple Smile Кукндрела, стелла браво момичета радвам се че днес плувах с вас  newsm51 newsm51 newsm51
Стелла ти мислиш ли да правиш 2-ро завъртане след почивката? newsm78
Сад спокойно и аз скоро бях като обезумяла и много ми се ядеше, но не се поддадох. Ще устоиш, имай вяра.  bouquet

# 35
Привет момичета!

Минавам да се отчета днес:

З: ябълка
О: картофи на фурна и салатка
В: пържени картофки и салатка  Embarassed

# 36
# 37
Добро утро,
Вчера беше чудесно на язовир Копринка....хапнах си лаврак и салата от тиквички, патладжан и домати...поля ти с малко чесън...страхотно - единствения недостатък беше че не предупредих тиквичките и патладжана да са на скара, а не пържени. Рибата беше на скара!
Днес продължавам на нектарини - 4 бр. за героя!
Момичета, гледам че пиете доста вода...6 литра и нагоре си е голямо количество. Така както водата е полезна, в прекомерна употреба е вредна. С такова количество вода се изхвърлят и голяма част от солите в организма, а е лято все пак. Придържайте се към 30 мл. на килограм.
При толкова момичета на плодове и воден вчера, днес ще има много усмивки пред кантара! Дам...това е деня на възнаграждение на постоянните!  bouquet
Аз не съм се теглила от 4 дена и ми е терсене....но тази сутрин си помечтах в леглото, как се прибирам на 4-ти и кантара показва 69...или смъкнати цели 5.5 кг....абе и на по-малко ще се радвам. Всичко с времето си!
Лек и ползотворен ден момичета!
Нана, остави момичето, нали сайта е за взаимопомощ....и тя за това  Laughing
Данева, то и аз като си изям закуската минуса ми изчезва...че съм и отгоре...недей мила, тегли си се сутрин на гладно и така само ще гледаш как вървят надолу цифрите

# 38
Здравейте. Аз на варива днес. За обяд ориз с тиквичка, чушка , доматче. За вечеря май същото и салатка.
Чувствам се страхотно досега. Свалят се кг и см. Нищо че не спазвам стриктно - но няма как да дам на Вики нещо което не съм опитала а се захранваме. Но не смятам че е проблем

# 39
  bouquet
Добро утро от мен! Днес съм белтъчна- любимия ми ден.. умирам за сиренце и мляко  :blush

# 40
  • София

Нана, остави момичето, нали сайта е за взаимопомощ....и тя за това  Laughing

Мда, за взаимопомощ е, ама като се положат малко усилия. Не може да се натъпчеш като мисирка и после помощ.  Laughing

# 41
Добро утро. Днес е белтъчен ден - 5 Simple Smile За закуска хапнах диня, на обяд тофу със салата, вечерята може би ще е същата. Успешен ден на всички Simple Smile

# 42
Здравейте!Отдавна не съм се включвала,но не съм спряла с режима.И така да споделя резултатите след 2 воден ден който беше преди 2 дни. И така:След 1 бях -8,след 2 съм - 5.5 и така общо -13.5кг  bouquet,а иначе казано от първоначалните 84кг в момента кантара показва 70.5кг.Аз съм горда със сее си.След още 1 месец ще достигна така желаните 60 и .....кг.А след още 3 месеца ще се пробвам отнова.
Сега желая на всички Ви приятен и минусов ден.

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 09:33 от tinoninotananino

# 43
Добро утро,

След плодовия се чувствам добре, а и кантарът показа -1000гр, дано ги задържа!
Днес белтъци:
З: диня и кафе
О: мисля си за кашкавал и салата
В: като обяда

Браво на всички за минусите!
Хубав ден на всички!

# 44
Ти от Казанлък ли си,че си била на язовир Копринка или просто си била на почивка там?
Добро утро,
Вчера беше чудесно на язовир Копринка....

Общи условия

Активация на акаунт