90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 258
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Примък Laughing

# 16
Айде и аз да се разпиша!
Тук кантара Танита е счупен  Sad . Съжалявам но няма да пиша резултати.
Вчера издияних на плодовия. Днес за обяд хапнах две пилешки бутчета!  Rolling Eyes

# 17
  • Козлодуй
Дунди, като гледам как вървиш с килограмите, май скоро ще сменяваш ника Simple Smile Пожелавам ти го!
Аз след вчерашната варена царевица и малкото ориз имам +400. Ама на плодовия и водния ще паднат Simple Smile
Днес съм на въглехидрати:
З: диня
О: 1 бейкролс със салатка
В: сигурно салатка с малко хляб и сладолед

# 18
Здравейте дами, мерси за темичката   bouquet!

Днес на въглехидрати:
Закуска: банан
Обяд: 2 филийки с лютеница, 1/2 бейк ролс и сладолед
Вечеря: 2 филийки с лютеница, 1/2 бейк ролс и салата
Днес хапвам малко повече, че утре плодов и в петък ще плувам  help !

# 19
Здравейте момичета! Днес съм на въглехидрати и правих палачинките със газирана вода от темата с рецептите. Станаха превъзходни. Само добавих малко пълнозърнесто брашно и ги намазах с масълце. Благодаря ви за прекрасните рецепти newsm51

# 20
Днес вълехидрати, но утре плодов - как ли ще издържа Laughing

# 21
Днес плодове - на 2 круши и диня. Heart Eyes

# 22
  • София , Монтана
И аз днес съм на въглехидрати.
З: 2 нектарини
О: парче торта ,че около работата нямаше какво да ям
В: чушки с доматен сос и хляб
Само да попитам за доматения сос,той се приготвя като се слагат домати (предварително обелени и нарязани) ,в един тиган о докато не се сгъстят да станат като сладко нищо не им се слага само  се бъркат.След което им се слага 1 с.л. олио ,сол, захар,оцет и чесън на вкус,разбърква се и се маха от огъня.И това е всичко мисля че е подходящо за днес.
А да и да попитам днес се качих на кантара и останах с отворена уста.Онзи ден бях 76.400 а сутринта бях 74.200 дали е нормално да сваля за 2 дни 2 килограма.И само да кажа че от 1 седмица се стремях да не смесвам храните нещо като разделно хранене което не спазвах стриктно,и май има ефект.

# 23
Само да попитам за доматения сос,той се приготвя като се слагат домати (предварително обелени и нарязани) ,в един тиган о докато не се сгъстят да станат като сладко нищо не им се слага само  се бъркат.След което им се слага 1 с.л. олио ,сол, захар,оцет и чесън на вкус,разбърква се и се маха от огъня.И това е всичко мисля че е подходящо за днес.

Идеален е Simple Smile

А да и да попитам днес се качих на кантара и останах с отворена уста.Онзи ден бях 76.400 а сутринта бях 74.200 дали е нормално да сваля за 2 дни 2 килограма.

Нормално е Simple Smile

# 24
Записче и тук.
Засега плувам много успешно нямам и главоболие. Peace Дано устискам до вечерта  Praynig и утре си представам закуската още в 8  Mr. Green

# 25
  • БУРГАС
И аз съм тук!  Party Плувам в 5 литра вода и две кафета. Разказаха ми играта от работа днес. Хич не им пукаше, че съм "водна".  ooooh! Чувствам се изцедена, което води до ранно хоризонтиране, а от там - успешен воден...
Дано само и детето да е на това мнение Praynig

# 26
Добър ден мацки  Hug
Мина 1- та четворка от 2 цикъл и съм пак 57 кг  Crazy доволна съм ,дано този цикъл е по пълзотворен от 1. Вече би трябвало да ми се намести организма към тази диета и да сваля още някое килце  Praynig Днес белтъци закуска - круши обяд - салата + бекон и сирене за вечеря същото .Така добре се нахраних + 3 л вода .
Плувкините дръжте се и утре чакаме с нетърпение резултатите ви  Hug  bouquet
tinki_15 Стелла  от твас чакаме и снимчици нали приключвате режима дано не съм объркала нещо  Mr. Green Да си зарадваме очите и от вашите резултати и да ни дадете стимул  Hug С качването на снимки много ме стимулирате поне мен  Hug Добре че ви има   bouquet
А и още една приятелка започна диетата беше на гости на майка й в Англия и не бяхме се виждали 2 месеца и като ме видя  Shocked каза - о боже колко си отслабнала ,нямате представа колко хубаво ми стана  Heart Eyes
Хубав ден   bouquet

# 27
Здравейте,момичета!

Благодаря за новата тема  bouquet

Много се радвам,защото днес сутринта видях за малко 76 на кантара Laughing Естествено,че след закуската и водата ,която изпих сутринта вече ги нямаше,но съм обнадеждена,че нещата ще потръгнат.Явно е трябвало да помрънкам малко,за да се раздвижи кантара.Благодаря още веднъж за куража,който ми дадохте Hug

Днешният ден беше белтъчен:
З - праскови
О- бамя яхния с малко сирене и таратор
В -редения гювеч на Yoli

Желая лека и минусова вечер на всички и дано утре плувкините да се зарадват на кантара.

# 28
  • София
Здравейте пак! Simple Smile Аз успешно плувам ..... минавам трети литър вода и се чувствам страхотно! Simple Smile Не ме боли глава и имам енергия.Много неща трябваше да свърша днес и мина неусетно - май ще легна по-рано днес,че да не мисля манджите в хладилника! Simple Smile Плувкини как сте? Simple Smile Успешен ден и утре с хубави и тлъсти минуси! Simple Smile Приятна вечер от мен! Simple Smile

# 29
Браво плувкини! Абе много вода пиете бе #Crazy аз  на моя воден се удавих(както се и очакваше) но както и да е...тези дни такъж глад ме гони и ям в промишлени количества Embarassed  да не ви обеснявам днес как ядох и свинско ,и кебапчета,и кашкавал,и млякко....А сега толкова ми се яде сладкоооооо.Помощ baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт