90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 258
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте от мен   bouquet
Първода се похваля след втори воден кантара показа -14 килограма Embarassed
Ноо днес ужасно прекалих с картофките и царевицата и сега се чувствам многооооооооо виновна  #Cussing out

Смятам утре да се накажа поддобаващо  #2gunfire
Лека вечер от мен и много минусчетааааа  Hug

# 631
Лоренка, много добър резултат, от колко кг стартира диетата?  Поздравления от мен !  Hug

# 632
Добро утро момичета!
Днес пак е мой ред да ви сервирам кафенце!
Вчера мина режимно
З - малко грозде
О -  салата от краставици и домати и една пилешка пържола от гърди
В - 100 гр. кашкавал, 50 гр. филе Елена и 2 огромни домата. Май доста солени бяха защото днес кантара е плюс  100, но за белтъчен е добре
Днес се чудя дали да не направя Нанините чушки....ама май няма да имам време....ще видим.
Виждам страхотни резултати. Поздравления! Лоренка, не зная колко имаш да сваляш, но това си е завиден резултат и може да си позволиш едно-две малки прегрешения. Иначе те разбирам за количеството - и аз прекалявах последните 10 дена и кантара ме наказа само с 1.500 минус.
Относно авокадото - това е плод и принципно може да се консумира като такъв според режима, но аз лично не ти го препоръчвам....богат е на мазнини и се по състав се доближава до маслините, което пък ме на вежда на мисълта, че може да се консумира и в трите дни и като допълнение към обяда и вечеря. Но е силно и калорично....да изкажат мнение и другите.

# 633
Докато се включа, вие сте изписали темата. Wink
Някой ще плува ли днес? Grinning
Остава ми една последна четворка и край. bowuu

# 634
Ако лентичката е актуална и днес е 87 ден, защо ще плуваш???

# 635
3*29=87 - направо си е ден за плуване!

Xcat , аз! аз! Желая ти хубав и прохладен ден, па на есен ще броим пилците Wink.

Лоренка, поздравления за резултата  bouquet.

# 636
Ваня, приятно плуване тогава и утре тук на отчет! Hug

# 637
  • София
Днес се чудя дали да не направя Нанините чушки....ама май няма да имам време....

Точно за 30 минути ги правя, Поли. Как да няма време Simple Smile)))

Таз сутрин съм минус 100 гр, въпреки че снощи си позволих 2 чаши бяло вино. Обачеееееее сега ме боли главата. Абе гадна работа, знаех си аз да си пия водата  Mr. Green

# 638

Уффф, май ме се спи още Embarassed

# 639
Аз днес ще съм на плодове, но мисля да ям и домати и краставици на вечеря, щом може. Иначе изобщо не ми се яде  Shocked Особено след като пийна сутрин и малко кафе. Изядох една ябълка досега.

От вчера имам едно особено чувство, сякаш стомаха ми се свива, нещо като спазъм, не мога да го обясня. Явно е подходяща тази диета за мен, защото просто чувствам, че отслабвам. Но аз и ям малки порции, защото искам по-бързи резултати.

# 640
Песента и танците са страхотни. Даже се зарибих за Зумба танци.  Crazy

nedid, можеш ли да ми кажеш откъде мога да си сваля серията на този инструктoр. Предварително благодаря  Hug

Просто като си пуснеш клипа кликни с мишката долу в десният ъгъл има надпис you tube, т.е. гледай в ю туб и като го отвориш в ю туб от дясно виждаш още много подобни клипчета с този и с други инструктори на зумба. Аз така си пускам един танци го играя 5-6 пъти докато го науча, после друг, а междувременно ставам вир вода Joy

# 641
  • Бургас

Лоренка, smile3501,евала!

Нана завиждам ти за бялото винце Mr. Green
Аз съм почти ПЪЛЕН въздържател,но от време на време ми се допива
чаша бяло вино/лятото/ или червено/зимата/..........

Днес съм на Белтъци:
З:пъпеш
О: 2 кюфтета + салата домати,краставици,печена чушка /подправена с чесън и сол/
В: салата домати,краставици,печена чушка + сирене /подправена с чесън,сол и малко олио/

# 642
  • София

Лоренка, smile3501,евала!

Нана завиждам ти за бялото винце Mr. Green
Аз съм почти ПЪЛЕН въздържател,но от време на време ми се допива
чаша бяло вино/лятото/ или червено/зимата/..........

ааа няма нужда да завиждаш, главата ме боли ужасно.

# 643
Здравейте и от мен,идвам от Дюкан и не знам,много се съмнявам дали ще има ефект и при мен 90дневната,понеже досега отслабвах само с пиле и риба и сега като вкарам и въглехидрати newsm78,но аз така подходих и към Дюкан отначало не вярвах,че ще свалям кг.но ето че имам 12свалени кг. за 2 месеца,но благодаря на една бивша Дюканка(незнам дали имам право да и споделя никнейма й)която е почнала 90дневната и има резултат и при нея,че ме насърчи и подкрепи да започна вашия режим и ето че от днес съм при вас,приготвих си необходимите храни да започна иииии започвам.Поправям си линийката.Цел да сваля за 3-те месеца 12кг.,ще бъда много стриктна и ще спазвам правилото да ям същото каквото на обед но наполовина,момичета ще имам нужда от вашата помощ и подкрепа  bouquet Hug

# 644
  • Бургас

ааа няма нужда да завиждаш, главата ме боли ужасно.

мДааа ,това ме успокоява smile3534

отслабваща
, добре дошла   Hug

Общи условия

Активация на акаунт