ТОЙ имал син на 3 години...

• 16 144
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
След като е такава „душичка“ и не може да се справи с тази жена да каже на приятелката си. Ако държи на него и гради планове за общо бъдеще тя ще се справи със ситуацията доста по успешно от тази „мека Мара“.

# 76
Сега пък му казала, че няма да му дава да вижда детето - ако не живее с тях  Joy

Отново манипулиране, което не означава нищо друго освен, че е притисната от липса на пари, детегледачка и домашен помощник (щом е душичка, в този мъж при всички случаи женицата вижда всичко това) и бърза "да кове желязото, докато е горещо" - в момента мъжът е доста емоционално объркан, доста податлив на манипулации и бързо може да го оплете в мрежата си.
Нека той си даде време, дори и да му е трудно. Да й покаже, че с манипулиране няма нищо да постигне. Когато на онази й се покаже, че всъщност тя е в трудната позиция, че той ще поставя условията - иначе - "празна й торбичка", ще отстъпи. Но е нужна и подкрепата на жената, към която той има сериозни намерения.

# 77
И първото нещо, което ти реши да направиш, след като твоя приятел/познат ти сподели това е да го изтипосаш във форума и да ни държиш в течение...
Честно, добре, че мъжете не четат бг мама (повечето) и добре, че не ти го беше споделила приятелка.....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 78
  • София
Е чудо голямо е направила, че е споделила анонимна история на анонимен приятел. Направо с камъни да я убием.

# 79
То оставаше и ЕГН-то да му изтипоса.
Не бе, не е голямо чудо - нали все пак върху нещо трябва да си чешем клавиатурите, иначе егати скуката.

# 80
И къде е тук казуса?
Един мъж се е оказал с дете.За което не е знаел.
Трудно му било да вземе решение...не иска да живее с майката.Но явно иска да опознае детето си.

Ами има много лесен начин:
Наема си адвокат,казва му как стоят нещата и какво иска.И го оставя него да действа и да комуникира с майката .Или с нейния адвокат.

# 81
И първото нещо, което ти реши да направиш, след като твоя приятел/познат ти сподели това е да го изтипосаш във форума и да ни държиш в течение...
Честно, добре, че мъжете не четат бг мама (повечето) и добре, че не ти го беше споделила приятелка.....  ooooh! ooooh! ooooh!

Че каква е разликата - дали ми го беше споделила приятелка  Joy

То оставаше и ЕГН-то да му изтипоса.
Не бе, не е голямо чудо - нали все пак върху нещо трябва да си чешем клавиатурите, иначе егати скуката.

Именно де, ти лично не влизаш ли за това във форума?

И къде е тук казуса?
Един мъж се е оказал с дете.За което не е знаел.
Трудно му било да вземе решение...не иска да живее с майката.Но явно иска да опознае детето си.

Ами има много лесен начин:
Наема си адвокат,казва му как стоят нещата и какво иска.И го оставя него да действа и да комуникира с майката .Или с нейния адвокат.

Бях забравила, че за теб е задължително да има казус, по който да можеш да изтъкнеш своите невероятни предимства и категорично да поопределиш живота на другите. Ама тук е различно, просто си разсъждаваме върху живота и отношенията/по-скоро липсата на нормална комуникация най-общо казано. И ако беше чела внимателно - щеше да разбереш - че той не знае какво иска всъщност, все още!

# 82
Разликата е, че най-вероятно и тя щеше да чете бг мама и да си види историята тук.   ooooh!
За мен не е проблем темата ти, просто си разсъждавам и надявам, да нямам такива приятели, на които първата им реакция за нещо, което съм споделила да е да го напишат в някой форум.

# 83
Честно, добре, че мъжете не четат бг мама (повечето) и добре, че не ти го беше споделила приятелка.....  ooooh! ooooh! ooooh!

Ауу, май настъпихме някого по мазола!!!

# 84
Разликата е, че най-вероятно и тя щеше да чете бг мама и да си види историята тук.   ooooh!
За мен не е проблем темата ти, просто си разсъждавам и надявам, да нямам такива приятели, на които първата им реакция за нещо, което съм споделила да е да го напишат в някой форум.

Даааам, пожелавам ти успех  Peace

# 85
Дивя се на предложените решения от страна на хора непопадали никога в подобна ситуаия ooooh!
Един мъж не може да бъде накаран да влезе в бащинство.Какво като знае за детето си.Ми много му е добре,че има кой да го гледа,той не е пряко засегнат.Няма да се буди нощен и да гушка,няма да купува лекарства нито да чете приказки.....
Детето си е дете.То има нужда от родители.Ако биологичните не го искат.винаги може да получи обич от някъде в страни.
Няма нищо по-хубаво и чисто от това баща ти,който всъщност не е биологичен,да дава всичко за теб и да те обича повече от себе си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а в обратния слуай-този,който те е направил да не иска да те види дори...Тежко е.Има такива случаи.

# 86

Ауу, май настъпихме някого по мазола!!!

Ей , все интриги търсите . ooooh!
Човек да не се подразни от клюки .

Какво толкова невероятно има , че някоя си жена родила , без да каже на бащата .
Неприемливото за мен е , че го принуждава да живее с нея , защото има нужда от финансова подкрепа . Peace

А мъжете , като не внимават , да си имат едно наум за такива последствия . Peace

# 87
Права си, Мира. НО моят познат не се чуди дали да признае детето и да се грижи за него, чуди се на упортстовото на тази жена - да й бъде мъж 24 часа, без да я иска или обича.

# 88
А кой ли е виновен за ситуацията и последствията от нея???
Решението да лиши биологичния баща от бащинство и да го насади на съвсем чужд човек - и то върху основата на ИЗМАМА - не е ли на въпросната майка??? Защо пък сега биологичният баща да е виновен???
Мира, ситуацията съвсем не е такава! И на този мъж - познатият на авторката - чест му прави, че иска да си поеме отговорността и грижите към детето. Но въпросът тук е, че майката изнудва бащата. А дали има ПРАВО на това???

happy mama ,
Не ми прилича на клюки тази тема, ами на голяма човешка драма.
А на клюки може да се дразни този, за когото се отнасят! 

# 89
НО моят познат не се чуди дали да признае детето и да се грижи за него, чуди се на упортстовото на тази жена - да й бъде мъж 24 часа, без да я иска или обича.
Ами ,ето ,че всъщност знае какво иска:
Не се чуди дали да признае детето,значи иска да има това дете.
Не иска майката на детето си,защото не я обича....
Но няма силата да реши сам проблема,защото по твоите думи е добродушко.
Затова написах,че един адвокат ще се справи с проблема вместо него.Ще му уреди законното бащинство, ще му уреди свижданията,без да се налага твоят познат да комуникира с майката и да се гърчи всеки път от шантажите й.

Общи условия

Активация на акаунт